دستور تهیه گردو شیرین با ساده ترین روش ها (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه گردو شیرین با ساده ترین روش ها
میتوانیم گردوها را روی اجاق گاز درست کنیم یا در فر بپزیم و حتی با استفاده از شکر قهوهای به جای شکر سفید، همه چیز را تغییر دهیم.
مواد لازم برای گردو شیرین سریع:
گردو پوست کنده: یک پیمانه (معادل 108 گرم)
شکر سفید: یک چهارم پیمانه (معادل 50 گرم)
کره: 14 گرم / بدون نمک
مواد لازم برای گردو شیرین سنتی:
گردو: یک پیمانه (معادل 108 گرم)
سیروپ ذرت: دو قاشق غذاخوری (معادل 30 میلیلیتر)
شکر: یک قاشق غذاخوری
نمک: نیم قاشق چایخوری
فلفل سیاه آسیاب شده: نیم گرم (معادل یک چهارم قاشق چایخوری)
فلفل قرمز کاین: یک عدد
مواد لازم برای گردویی شیرین با شکر قهوهای:
کره: دو قاشق غذاخوری (معادل 28 گرم)
گردو: دو پیمانه (معادل 216 گرم)
شکر قهوهای: نیم پیمانه (معادل 100 گرم)
دارچین آسیاب شده: دو قاشق غذاخوری (معادل 4 گرم)
دستور تهیه گردوی شیرین خوشمزه
1- تابه نچسب را گرم کنید:
یک تابه نچسب متوسط را روی حرارت متوسط قرار دهید. بگذارید تا تابه به خوبی گرم شود، این کار حدود 3 تا 5 دقیقه طول میکشد.
2- گردو و شکر و کره را اضافه کرده و تفت دهید:
وقتی تابه داغ شد، یک پیمانه گردوی پوست کنده (108 گرم)، یک چهارم پیمانه شکر سفید (50 گرم) و یک قاشق غذاخوری کره بدون نمک (14 گرم) را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید مواد به مدت تقریبی پنج دقیقه روی حرارت متوسط بپزند و مرتب هم بزنید تا خوب پخته شوند.
مخلوط را بپزید تا شکر آب شود و گردوها با شربت شیرین پوشانده شوند. در انتهای زمان پخت، هم زدن را فراموش نکنید چون اگر گردوها ثابت بمانند، احتمال سوختنشان زیاد است. اگر میخواهید، میتوانید مقدار مواد را دو برابر کنید.
3- مغزهای گردو را از ماهیتابه خارج کرده و جدا نمایید:
وقتی گردوها به شربت آغشته شدند، تابه را از روی حرارت بردارید و گردوها را روی یک ورقه پخت که با کاغذ روغنی پوشاندهاید بریزید. مطمئن شوید که گردوها را از هم جدا کنید چون اگر کنار هم بمانند، هنگام خنک شدن به هم میچسبند. برای این کار از دو قاشق یا کفگیر استفاده کنید تا گردوها به هم نچسبند.
4- زمان بدهید مغزها خنک شده سپس، سرو کنید:
بعد از اینکه گردوها را در یک لایه پخش کردید، حدود 10 دقیقه صبر کنید تا خنک شوند و لایه بیرونی آن سفت شود. گردوهای شیرین را در ظرفی بریزید و به عنوان میانوعده سرو کنید. اگر نمیخواهید آنها را فوری میل کنید، حتماً در یک ظرف در بسته نگهداری کنید.
روش درست کردن گردوی شیرین در فر
1- فر را پیش گرم کرده و یک ورقه پخت را چرب کنید:
برای اینکه فر به اندازه کافی داغ شود، دما را روی 325 درجه فارنهایت (170 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید و بگذارید کاملاً گرم شود. سپس یک ورقه پخت بزرگ را با اسپری نچسب چرب کنید و کنار بگذارید.
حتماً از روش کار فر خود مطمئن شوید، چون بعضی فرها با بوق به شما اطلاع میدهند که به دمای مورد نظر رسیدهاند.
2- گردو و سایر مواد لازم را در ظرفی با هم مخلوط کنید:
یک پیمانه گردوی پوست کنده (108 گرم)، 2 قاشق غذاخوری سیروپ ذرت، یک قاشق غذاخوری شکر و مقداری نمک و فلفل سیاه آسیاب شده را در یک کاسه متوسط با هم مخلوط کنید. اگر سیروپ ذرت ندارید، میتوانید از سیروپ افرا استفاده کنید.
“““html
3- مخلوط گردو را روی ورق پهن کرده و بپزید:
بعد از اینکه مواد را روی گردوها ریختید، گردوها را به یک سینی چرب شده منتقل کنید. سینی را در فر بگذارید و بگذارید گردوها بپزند تا رنگ آنها طلایی و رویشان حباب بزند. این کار معمولاً حدود 15 دقیقه طول میکشد.
ممکن است گردوها به هم بچسبند، پس با یک کاردک یا قاشق چوبی آنها را از هم جدا کنید. بهتر است هر چند دقیقه یک بار روند پخت را بررسی کنید تا از چسبیدن آنها جلوگیری کنید.
4- گردوی شیرین را خنک کرده و به ظرف نگهداری ( دربسته) منتقل کنید:
وقتی رنگ گردوها طلایی شد، سینی را از فر خارج کنید و بگذارید گردوها روی ورق در دمای اتاق خنک شوند. این پروسه حدود 10 تا 15 دقیقه طول میکشد. بعد از اینکه خنک شدند، میتوانید آنها را در یک ظرف سرو کنید یا به ظرف دربسته منتقل کنید تا نگهداری شوند. گردوی شیرین را میتوان تا سه روز نگه داشت.
دستور تهیه گردو شیرین با شکر قهوه ای
1- کره را در یک تابه بزرگ گرم کنید:
دو قاشق غذاخوری (28 گرم) کره را در یک تابه بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید. اجازه دهید کره کاملاً ذوب شود. این کار حدود 3 تا 5 دقیقه زمان میبرد. اگر کره را ریز کنید، زودتر ذوب میشود.
2- گردو، شکر قهوه ای و دارچین را با هم مخلوط کرده و می پزیم:
زمانی که کره ذوب شد، 2 پیمانه (216 گرم) گردو پوست کنده، نیم پیمانه (100 گرم) شکر قهوهای و 2 قاشق چایخوری (4 گرم) دارچین آسیاب شده را به تابه اضافه کنید. مخلوط را روی حرارت متوسط بگذارید تا شکر حل شود؛ این کار حدود 3 تا 4 دقیقه زمان میبرد. حتماً مخلوط را مدام هم بزنید تا شکر نسوزد و گردوها به هم نچسبند.
3- آجیل ها را از تابه خارج کرده و بگذارید خنک شوند:
بعد از اینکه شکر قهوهای حل شد، گردوها را با کاردک یا قاشق سوراخ دار از تابه بردارید و روی یک تشت پخت سیلیکونی قرار دهید. بگذارید یک ساعت خنک شوند تا کاملاً سرد شوند و پوشش آنها سفت شود.
اگر ورقه پخت سیلیکونی ندارید، میتوانید از یک ورقه پخت که با کاغذ روغنی پوشیده شده استفاده کنید. گردوهای شیرین را در یک ظرف در بسته نگهداری کنید. آنها تا دو هفته طعم خود را حفظ میکنند.