رسپی
دستور تهیه ی کیک تمشک خوشمزه و وسوسه انگیز (مرحله به مرحله)

“`html
آشنایی با طرز تهیه کیک تمشک
کیک تمشک یک دسر بسیار زیبا و لذیذ است. امروز در آشپزخانهی رضیم با طرز تهیهی این کیک به سبک قنادیها آشنا میشوید.
طرز تهیه کیک تمشک در خانه
مواد لازم برای تهیه کیک تمشک
- آرد 250 گرم
- کره نرم شده 130 گرم
- شکر 180 گرم
- تمشک 60 گرم
- تخم مرغ 4 عدد
- پودر شکر 60 گرم
- شیر یا ماست 100 گرم
- بکینگ پودر 15 گرم
طرز تهیه کیک لذیذ تمشک
- تمشکها را خوب بشویید و خشک کنید، سپس با 1 قاشق پودر شکر مخلوط کنید.
- شکر و 120 گرم از کره را خوب هم بزنید تا کرم مانند شود.
- زرده و سفیدهها را جدا کنید. زردهها را یکی یکی به مواد کرمی اضافه کنید و بعد از هر کدام خوب هم بزنید.
- بعد از اضافه کردن تمام زردهها، شیر یا ماست را اضافه کنید و کمی هم بزنید. سپس آرد و بکینگ پودر را اضافه کرده و با قاشق مخلوط کنید تا صاف شود.
- سفیدهها را جداگانه هم بزنید تا فرم بگیرند و سفیدی شوند.
- سفیدهها را به بقیه مواد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند. 10 گرم باقیمانده کره را برای چرب کردن قالب استفاده کنید و سپس مواد را در قالب بریزید و تمشکها را روی آن قرار دهید. قالب را در فر از قبل گرم شده با دماي 180 درجه به مدت 45 دقیقه قرار دهید.
- پس از پخت، کیک را با پودر قند تزئین کنید.
- اگر نتوانستید تمشک پیدا کنید، میتوانید با توتفرنگی درست کنید، اما با تمشک بهتر خواهد بود. نوش جان!
جمعآوری شده از مجلهی رضیم
مریم امینی