رسپی

دستور تهیه ۷ بستنی میوه ای خانگی با طعم های فوق العاده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

بستنی میوه ای

در تابستان‌های گرم، معمولاً همه ما دنبال دسرهای خنک می‌گردیم.

تصور کنید از بیرون می‌آیید و در هوای گرم، یک بستنی میوه‌ای خانگی خوشمزه یا بستنی یخی در فریزر داشته باشید.

این بستنی را می‌توانید با میوه‌های مختلف درست کنید.

حتی اگر میوه‌ها کمی در یخچال مانده و نرم شده‌اند و نمی‌دانید با آن‌ها چه کنید، درست کردن بستنی خانگی یک گزینه عالی است.

این بستنی‌ها بسیار راحت درست می‌شوند و با هر نوع میوه‌ای می‌توانید آن‌ها را تهیه کنید.

نیازی به تخم‌مرغ، ثعلب یا دستگاه بستنی‌ساز ندارند.

بستنی میوه ای با توت فرنگی

مواد لازم برای تهیه بستنی توت فرنگی:

  • توت فرنگی: ۲۵۰ گرم
  • شیر: یک لیوان
  • خامه قنادی یا صبحانه: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

دستور تهیه بستنی توت فرنگی

ابتدا توت فرنگی‌ها را به مدت ۴ ساعت در فریزر بگذارید.

سپس توت فرنگی‌های یخ‌زده را با شیر و خامه در مخلوط‌کن بریزید و خوب مخلوط کنید.

اگر از خامه قنادی استفاده کردید، چون شیرین است نیازی به اضافه کردن شکر نیست.

اما اگر از خامه صبحانه استفاده می‌کنید، مقداری شکر به آن اضافه کنید.

مقدار شکر به سلیقه شما بستگی دارد، می‌توانید بچشید و شیرینی بستنی را طبق دلخواه تنظیم کنید.

پس از میکس کردن، مواد را در یک ظرف درب‌دار بریزید و به مدت ۷ الی ۸ ساعت در فریزر بگذارید.

دستور تهیه ۷ بستنی میوه ای خانگی با طعم های فوق العاده (مرحله به مرحله)

سپس از فریزر خارج کنید و به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه در دمای اتاق بگذارید تا کمی نرم شود.

حالا با اسکوپ، بستنی توت فرنگی را در ظرف بریزید و با سس شکلات تزئین کنید.

نوش جان!

بستنی میوه ای با هلو

بستنی میوه ای با هلو

مواد لازم برای تهیه بستنی هلو:

  • هلو: نیم کیلو
  • شیر: یک لیوان
  • خامه صبحانه یا قنادی: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

دستور تهیه بستنی هلو

هلوها را پوست کنده و هسته‌های آن‌ها را جدا کنید و سپس خرد کنید.

هلوهای خرد شده را به مدت ۴ ساعت در فریزر بگذارید.

بعد از ۴ ساعت، هلوهای یخ‌زده را از فریزر خارج کرده و با شیر و خامه در مخلوط‌کن بریزید.

در این دستور من از خامه قنادی که شیرین است استفاده کردم، ولی چون به نظرم کم شیرین بود یک قاشق شکر به مواد اضافه کردم.

میزان شیرینی بستنی را با توجه به سلیقه خود تعیین کنید، که به نوع میوه و طعم آن نیز بستگی دارد.

سپس مواد میکس شده را در یک ظرف درب‌دار بریزید و به مدت ۷ الی ۸ ساعت در فریزر بگذارید.

سپس از فریزر خارج کنید و ۵ الی ۱۰ دقیقه در دمای اتاق بگذارید تا کمی نرم شود.

حالا با اسکوپ، بستنی‌ها را در ظرف بریزید و با سس شکلات تزئین کنید.

نوش جان!

نکات:

  1. می‌توانید با هر چیزی بستنی را تزئین کنید.
  2. با هر میوه‌ای می‌توانید بستنی میوه‌ای درست کنید، اما اگر میوه‌تان خیلی آبدار است، مقدار شیر را کمتر بریزید.
  3. میزان شکر و شیرینی بستنی بستگی به سلیقه خودتان دارد.
  4. خامه هم می‌توانید اضافه نکنید، اما با خامه خوشمزه‌تر است.

بستنی میوه ای با موز

بستنی میوه ای با موز

مواد لازم برای تهیه بستنی موز:

  • موز: ۳ عدد
  • شکلات چیپسی: ۹۰ گرم
  • وانیل: ۱ قاشق چایخوری
  • شیر: ۶۰ میلی‌لیتر

دستور تهیه بستنی موز

تمام موزها را پوست کنده و سپس خرد کنید.

و به مدت ۴ ساعت موزهای خرد شده را در فریزر بگذارید.

“““html

را داخل فریزر بگذارید تا زمانی که موزها سفت شوند یا یخ بزنند.

سپس همه مواد، از جمله شکلات چیپسی، موزهای یخ زده و شیر را در میکسر یا غذا ساز بریزید و خوب مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود.

مخلوط آماده شده را داخل یک قالب کوچک بریزید و در فریزر بگذارید.

می‌توانید مواد بستنی را به مدت یک شب در فریزر بگذارید یا وقتی که کمی سفت شد، از فریزر خارج کنید و میل کنید.

نکته:

می‌توانید شکلات چیپسی را از این دستور حذف کنید.

نوش جان!

بستنی میوه ای با انبه

بستنی میوه ای با انبه

مواد لازم برای تهیه بستنی انبه:

  • انبه: ۲ عدد
  • شیر عسلی: یک قوطی ۴۰۰ گرمی
  • خامه: ۲ پاکت یا کلاً ۴۰۰ گرم
  • رنگ زرد خوراکی در صورت تمایل: ۲ قطره

دستور تهیه بستنی انبه

انبه‌ها را پوست بکنید و سپس با غذاساز له کنید.

اگر از غذاساز استفاده می‌کنید، همه مواد را چند دقیقه خوب مخلوط کنید.

همچنین می‌توانید با همزن دستی یا برقی مواد را چند دقیقه بزنید.

سپس مواد را داخل یک ظرف مستطیل شکل دردار بریزید و حداقل ۴ ساعت در فریزر قرار دهید.

قبل از اینکه استفاده کنید، ۵ تا ۱۰ دقیقه بگذارید بیرون فریزر بماند تا راحت‌تر بتوانید بستنی را سرو کنید.

نوش جان!

بستنی میوه ای با گیلاس

بستنی میوه ای با گیلاس

مواد لازم برای تهیه بستنی گیلاس:

گیلاس: ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم

بستنی وانیلی: ۲ لیوان

خامه: ۱ لیوان

پودر قند: ۱ قاشق غذاخوری

دستور تهیه بستنی گیلاس

برای تهیه این بستنی خوشمزه، ابتدا هسته‌های گیلاس‌ها را جدا کنید.

مقدار گیلاس بستگی به این دارد که بخواهید بستنی‌تان پر گیلاس باشد یا کمتر.

سپس گیلاس‌ها را خرد کنید؛ می‌توانید آن‌ها را خیلی ریز نکنید تا داخل بستنی مشخص باشند، یا اینکه با سایر مواد در مخلوط‌کن بزنید.

حالا خامه و پودر قند را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

بعد بستنی وانیلی را اضافه کرده و مجدداً مخلوط کنید.

در انتها گیلاس‌ها را به مخلوط اضافه کنید.

پس از اینکه تمام مواد خوب مخلوط شد، ظرف را برای ۲ الی ۳ ساعت در فریزر بگذارید تا بستنی سفت شود.

وقتی بستنی سفت شد، ۵ تا ۱۰ دقیقه بگذارید بیرون فریزر و سپس با یک اسکوپ بستنی سرو کنید.

نوش جان!

دستور تهیه بستنی میوه ای مخلوط

دستور تهیه بستنی میوه ای مخلوط

مواد لازم برای تهیه بستنی مخلوط:

  • خامه صبحانه: ۴۰۰ میلی‌لیتر
  • شیر عسلی: ۱ قوطی
  • اسانس وانیل: ۲ قاشق چای‌خوری
  • توت‌فرنگی درشت: ۵ عدد
  • تمشک: نصف پیمانه
  • بلوبری: نصف پیمانه

دستور تهیه بستنی میوه‌ای مخلوط

شما می‌توانید از ترکیب میوه‌های مورد علاقه‌تان برای درست کردن این بستنی استفاده کنید.

میوه‌های خوشمزه تابستانی گزینه‌ی عالی‌ای برای این بستنی هستند.

هر کدام از میوه‌ها را جداگانه در مخلوط‌کن بریزید تا پوره شوند.

پوره‌های میوه را در کاسه‌ای جداگانه بریزید و در یخچال نگه دارید تا خنک بمانند.

حالا باید پایه بستنی را آماده کنیم.

خامه‌ها باید خنک باشند، آنها را در یک کاسه مناسب بریزید و هم بزنید تا یکدست شوند و سپس ادامه دهید.

“““html

باید وانیل و شیرعسلی را اضافه کنید.

مقدار شیرعسلی بستگی به سلیقه شما دارد. بنابراین بهتر است کم کم اضافه کنید تا به شیرینی مورد نظرتان برسید.

فقط یادتان باشد که بعد از یخ زدن کمی از شیرینی آن کم می‌شود و اگر از میوه‌های ترش استفاده می‌کنید، بهتر است بیشتر شیرعسلی اضافه کنید.

نصف مواد بستنی را داخل ظرف مناسبی که بتوانید آن را در فریزر قرار دهید، بریزید.

سپس با قاشق نصف میوه‌های پوره شده را روی سطح آن بریزید و با چنگال کمی مخلوط کنید.

بعد باقی‌مانده مواد بستنی را بریزید و بقیه میوه‌های پوره شده را دوباره ترکیب کنید تا یک حالت ابری و زیبا روی سطح بستنی ایجاد شود.

حالا روی ظرف را با سلفون بپوشانید یا اگر ظرف درب دارد، درب آن را ببندید و برای حداقل 6 ساعت در فریزر بگذارید تا کاملاً سفت و یخ بزند.

پس از آماده شدن بستنی، آن را از فریزر خارج کرده و اجازه دهید 5 تا 10 دقیقه در دمای اتاق بماند.

حالا می‌توانید بستنی را اسکوپ بزنید و نوش جان کنید. طعم این بستنی فوق‌العاده است و حتماً باید امتحانش کنید.

بیشتر بخوانید:

دستور تهیه ژله بستنی خوشمزه به ساده‌ترین روش در منزل

اطلاعاتی در مورد استفاده از بستنی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا