دستور تهیه ۸ مدل سس سالاد خوشمزه و آسان (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه سس سالاد
طرز تهیه سس سالاد موضوعی است که امروز به آن میپردازیم. خیلیها فکر میکنند سسها جزء اصلی سالاد هستند و سالاد بدون سس چندان خوشمزه نیست!
بنابراین، برای دوستداران سسهای مختلف و خوشمزه، دستور تهیه چند نوع سس محبوب، مثل سس فرانسوی، سس ایتالیایی، سس مایونز و … را آماده کردهایم.
طرز تهیه سس سالاد فصل
مواد لازم برای سس سالاد فصل:
- سس مایونز: ۲ فنجان
- تخم مرغ سفت: ۲ عدد
- خیارشور رنده شده: یک سوم فنجان
- پیازچه ریز شده: یک سوم فنجان
- مغز کرفس ریز شده: یک دوم فنجان
- سس تند: ۲ قاشق مرباخوری
- سرکه: یک سوم پیمانه
- نمک: به مقدار لازم
- روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
مراحل تهیه سس سالاد فصل:
تخممرغهای سفت شده را رنده کرده و با خیار شور، پیازچه، کرفس ریز شده، سس تند، سرکه، نمک، روغن زیتون و سس مایونز خوب مخلوط کنید.
سس شما حالا آماده است! فقط دقت کنید که همه مواد را بهخوبی ریز خرد کنید یا رنده کنید. این سس یکی از خوشمزهترین سسها است که میتوانید با سالادهای سبز و غذاها سرو کنید.
طرز تهیه سس مایونز پایه
مواد لازم برای سس مایونز پایه:
- زرده تخممرغ: ۲ عدد
- آبلیمو تازه: ۱ قاشق سوپخوری
- نمک: یکدوم قاشق چایخوری
- خردل: یکدوم قاشق چایخوری
- روغن زیتون: ۱۲۵ میلیلیتر (یکدوم پیمانه)
- روغن مایع: ۱۲۵ میلیلیتر (یکدوم پیمانه)
- شیر: ۲ قاشق سوپخوری
مراحل تهیه سس مایونز:
زردههای تخممرغ را با آبلیمو، نمک و خردل مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا خوب ترکیب شود.
بعد به تدریج هر دو نوع روغن را اضافه کنید تا سس غلیظ شود. سپس سس را در ظرف دیگری بریزید و شیر را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا سس یکدستی به دست آید.
طرز تهیه سس مایونز با سبزی معطر برای سالاد
مواد لازم برای سس مایونز با سبزی معطر:
- پیازچه خرد شده: ۲ قاشق سوپخوری
- جعفری خرد شده: ۲ قاشق سوپخوری
- ریحان خرد شده: ۲ قاشق سوپخوری
- سس مایونز: ۱۸۰ میلیلیتر
مراحل تهیه سس مایونز با سبزی معطر:
سبزیها را با سس مایونز ترکیب کنید و به خوبی مخلوط نمایید. سس خوشمزهتان آماده است. نوش جان!
طرز تهیه سس مایونز با طعم کاری برای سالاد
مواد لازم برای سس مایونز با طعم کاری:
“““html
- پودر کاری 1 قاشق سوپخوری
- سس مایونز 180 میلیلیتر
مراحل تهیه سس مایونز با طعم کاری:
برای شروع، پودر کاری را در یک تابه بریزید و آن را روی حرارت ملایم تفت دهید تا عطرش بیاید. بعد از مدتی صبر کنید تا کمی خنک شود. سپس آن را با سس مایونز ترکیب کنید.
دستور تهیه سس ترخون برای سالاد
مواد لازم جهت تهیه سس ترخون:
- سس مایونز 300 گرم
- پیاز ورقهای خردکرده 2 عدد
- جعفری خردکرده 2 قاشق چایخوری
- پیازچه خردکرده 2 قاشق چایخوری
- ترخون خردکرده 2 قاشق چایخوری
- سرکه سیب 2 قاشق چایخوری
دستور تهیه سس ترخون:
تمامی مواد را داخل یک کاسه مناسب بریزید و به خوبی با هم مخلوط کنید.
دستور تهیه سس فرانسوی برای سالاد
مواد لازم جهت تهیه سس فرانسوی:
- سرکه سفید یک چهارم پیمانه (60 میلیلیتر)
- روغن زیتون سه چهارم پیمانه (180 میلیلیتر)
- شکر یک دوم قاشق چایخوری
- سس خردل 1 قاشق چایخوری
دستور تهیه سس فرانسوی:
تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
دستور تهیه سس پیازچه و عسل برای سالاد
مواد لازم جهت تهیه سس پیازچه و عسل:
- دوغ 125 میلی لیتر (یک دوم پیمانه)
- پیازچه خرد کرده 2 قاشق سوپخوری
- سس فرانسوی بدون روغن 2 قاشق سوپخوری
- دانه خردل 1 قاشق سوپخور
- عسل 1 قاشق سوپخور
دستور تهیه سس پیازچه و عسل:
همه مواد را داخل یک ظرف بریزید و به خوبی مخلوط کنید.
دستور تهیه سس ایتالیایی برای سالاد
مواد لازم جهت تهیه سس ایتالیایی:
- سرکه سفید 2 قاشق سوپخوری
- آب لیموترش 2 قاشق سوپخوری
- شکر یک چهارم قاشق چایخوری
- سیر له کرده 2 حبه
- روغن زیتون 180 میلیلیتر (سه چهارم پیمانه)
- ریحان خردکرده 1 قاشق سوپخوری
- آویشن 1 قاشق چایخوری
دستور تهیه سس ایتالیایی:
تمامی مواد را در یک شیشه بریزید، درب آن را محکم ببندید و خوب تکان دهید تا سس به یکدست شود.
دستور تهیه 10 نوع سس خانگی خوشمزه و آسان
دستور تهیه سس مرغ مخصوص مهمانی با نکات ویژه
وبسایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`