دستور تهیه 2 مدل پیتزای خوشمزه و لذیذ بدون نیاز به فر (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه پیتزا بدون فر
همانطور که می دانید، پیتزا یک غذای محبوب برای همه ما است. به خصوص اگر از بچهها بپرسید که چه غذایی دوست دارند، بیتردید پیتزا در صدر خواهد بود.
برخی از والدین دوست دارند که بچههایشان پیتزاهای آماده را نخورند و میخواهند خودشان در خانه تهیه کنند، اما ممکن است فر نداشته باشند و فکر کنند که نمیتوانند پیتزا درست کنند.
ما این کار را برای این والدین عزیز آسان کردهایم. در ادامه، شما را با دستور تهیه دو نوع پیتزا بدون فر آشنا خواهیم کرد که بتوانید به راحتی در ماهیتابه درست کنید.
دستور تهیه پیتزا روی گاز
مواد لازم برای تهیه پیتزا بدون فر:
- خمیر پیتزا
- ژامبون با طعم دلخواه
- قارچ خام
- فلفل دلمهای
- پنیر پیتزا
همانطور که میبینید، مقادیر مواد را مشخص نکردیم زیرا این مقدار به سلیقه شما بستگی دارد. هر کدام از مواد را که دوست دارید میتوانید به مقدار زیاد استفاده کنید و اگر چیزی را نمیپسندید، میتوانید حذف کنید یا کمتر استفاده کنید.
خمیر پیتزا به صورت آماده در بازار موجود است که میتوانید خریداری کنید، اما اگر میخواهید آن را خانگی درست کنید، حتماً به مقاله زیر مراجعه کنید.
مواد لازم برای تهیه سس پیتزا بدون فر:
- ۲ قاشق غذاخوری سس قرمز
- ۲۰ گرم کره
- ۱ قاشق مرباخوری سرخالی پودر پاپریکا
- ۱ قاشق چایخوری سرخالی پودر آویشن
- نمک به مقدار لازم
پیتزا مخلوط روی گاز
مراحل تهیه پیتزا روی گاز:
در مرحله اول، قارچها را به صورت حلقهای خرد کنید. سپس کمی کره را در یک ماهیتابه روی حرارت ملایم گرم کنید و قارچها را به آن اضافه کنید و کمی نمک بزنید تا آب بیندازند.
وقتی قارچها آب انداختند، حرارت را بیشتر کنید تا آب آنها تبخیر شود و قارچها سرخ شوند. اگر قارچها آب داشته باشند، روی پیتزای شما آب میاندازند.
حالا نوبت تهیه سس پیتزای خانگی است. یک ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و سس گوجه، کره، نمک، پاپریکا و آویشن را در آن بریزید و کمی تفت دهید.
به تفت دادن ادامه دهید تا کره کاملاً ذوب شود و سس غلیظ و گرم شود. سپس ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
برای تهیه پیتزا روی گاز، به یک ماهیتابه نچسب نیاز دارید که خمیر به آن نچسبد. کف ماهیتابه را چرب کرده و کمی آرد بپاشید. سپس خمیر پیتزا را در کف ماهیتابه پهن کنید تا تمام کف را بپوشاند.
بعد از پهن کردن خمیر، سس پیتزایی که آماده کردهاید را با یک برس یا قاشق روی خمیر پخش کنید. بهتر است که اطراف خمیر به اندازه یک سانتیمتر بدون سس بماند.
پس از اینکه خمیر را کاملاً آغشته به سس کردید، حالا نوبت به چیدن مواد پیتزا است. ابتدا ژامبونها را به دلخواه خرد کرده و روی خمیر بچینید، سپس قارچهای سرخ شده و فلفل دلمهایهای خرد شده را روی سطح خمیر پخش کنید.
در پایان، تمام سطح مواد را با پنیر پیتزا بپوشانید و برای زیباتر شدن پیتزا، روی پنیرها هم کمی قارچ بگذارید. حالا ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و درب آن را بگذارید تا کم کم پیتزا آماده شود و پنیرها ذوب شوند.
توجه داشته باشید که برای پخت پیتزا روی گاز حتماً باید حرارت ملایم باشد و در طول زمان پخت درب ماهیتابه را باز نکنید. حدود نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه صبر کنید تا پیتزا آماده شود. سپس درب ماهیتابه را بردارید و ۱۵ دقیقه دیگر بدون درب آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا بخار اضافی آن خارج شود.
پیتزای شما آماده است. میتوانید آن را برش بزنید و نوش جان کنید.
“““html
پیتزا تابه ای
دستور تهیه پیتزا تابه ای
مواد لازم برای تهیه پیتزا تابه ای:
- سوسیس، کالباس، پپرونی، مرغ یا گوشت پخته شده: ۳۰۰ گرم
- قارچ: ۱ پیمانه
- فلفل دلمهای: ۱ عدد (یک چهارم)
- پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا: ۱.۵ پیمانه
- آبلیمو ترش تازه: ۲ قاشق چایخوری
- خمیر پیتزا آماده: ۱ عدد
- سس گوجهفرنگی: ۳ قاشق سوپخوری
- ذرت پختهشده، زیتون یا گوجهفرنگی گیلاسی: به میزان لازم
مراحل تهیه پیتزای بدون فر:
برای شروع تهیه پیتزا تابهای، ابتدا همه مواد را خرد کنید. میتوانید از هر نوع سوسیس، کالباس یا حتی مرغ یا گوشت استفاده کنید. در این دستور ما از پپرونی استفاده کردهایم. حالا مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و وقتی روغن داغ شد، پپرونیها را به آن اضافه کنید.
کمی تفت دهید تا پپرونیها سرخ و طلایی شوند. اگر از مواد دیگری استفاده میکنید، بهتر است آنها را کمی تفت دهید زیرا پیتزا در ماهیتابه با حرارت کم پخته میشود و مواد باید قبلاً پخته شوند.
حالا پپرونیها را از ماهیتابه خارج کنید و قارچها را در ماهیتابه بریزید و کمی آبلیمو به آنها اضافه کنید. حرارت را افزایش دهید؛ اگر دوست دارید، کمی نمک و فلفل سیاه هم اضافه کنید.
اضافه کردن آبلیمو به قارچها کمک میکند تا رنگشان تغییر نکند. بعد از اینکه آب قارچها کم شد، فلفل دلمهایهای خردشده را اضافه کنید و با حرارت بالا تفت دهید.
حرارت بالا به پختن سبزیجات کمک میکند بدون اینکه خواص آنها از بین برود. حالا خمیر را به شکل دایره در کف ماهیتابه نچسب پهن کنید. میتوانید از خمیر آماده یا نان پیتزا استفاده کنید.
نحوه پخت پیتزا بدون فر
سپس روی خمیر را با سس کچاب بپوشانید و مقداری پنیر موزارلا روی آن بریزید. حالا پپرونیها را بچینید و کمی پنیر دیگر روی آنها بریزید. بعد مخلوط قارچ و فلفل دلمهای را بالای آنها بریزید.
در آخر تمام سطح مواد را با پنیر بپوشانید. برای زیباتر شدن پیتزا تابهای، میتوانید زیتونهای ورقهای و پپرونی روی پنیرها قرار داده و کمی پودر آویشن بریزید. حالا ماهیتابه را روی حرارت بسیار ملایم بگذارید و میتوانید از شعلهپخشکن نیز استفاده کنید.
کمی روغن دور پیتزا بریزید و درب ماهیتابه را ببندید. بگذارید پنیرها کاملاً آب شوند. پیتزای شما آماده است. نوش جان.