رسپی

دستور تهیه 4 مدل پیاز سوخاری به شیوه جدید و آسان (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه پیاز سوخاری

پیاز سوخاری یک میان وعده خوشمزه و پرطرفدار است که روش‌های مختلفی برای تهیه آن وجود دارد. همانطور که از اسمش پیداست، اجزای اصلی آن پیاز و آرد سوخاری هستند، اما در مدل‌های مختلف، برخی مواد دیگر هم به آن اضافه می‌شود.

پیاز یکی از سبزیجاتی است که برای سلامتی بدن مفید است، اما بعضی افراد، به ویژه کودکان، آن را دوست ندارند و از خوردن آن پرهیز می‌کنند. پیاز سوخاری می‌تواند گزینه‌ای عالی برای این افراد باشد، چون هم ظاهر جذابی دارد و هم بوی پیاز در آن نیست.

پس حتماً پیشنهاد می‌کنیم که پیاز سوخاری را درست کنید و از طعم خوشمزه‌اش لذت ببرید.

پیاز سوخاری ترد

دستور تهیه پیاز سوخاری (اسنک پیاز)

مواد لازم برای تهیه پیاز سوخاری:

  • پیاز 5 عدد
  • تخم مرغ 3 عدد
  • شیر 1 لیوان
  • نمک 2 قاشق چایخوری
  • پودر سیر 2 قاشق چایخوری
  • دارچین 1 قاشق چایخوری
  • آرد سفید و آرد سوخاری به مقدار لازم

مراحل تهیه پیاز سوخاری:

ابتدا پیازها را به صورت حلقه‌ای خرد کنید و دقت کنید که حلقه‌ها خیلی نازک نشوند. سپس در کاسه‌ای شیر، آرد سفید، پودر دارچین، نمک و پودر سیر را با هم مخلوط کنید. تخم‌مرغ‌ها را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به غلظتی شبیه ماست برسد.

در این مرحله، روغن را در ماهیتابه بریزید و بگذارید گرم شود. آرد سوخاری را در کاسه‌ای بگذارید. حالا حلقه‌های پیاز را در مخلوط آماده شده بزنید، بعد در آرد سوخاری بغلطانید و در روغن سرخ کنید.

بعد از اینکه پیازها طلایی شدند، آنها را بیرون آورده و روی یک دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافه آنها خارج شود. سپس می‌توانید آنها را با سس مورد علاقه‌تان سرو کنید.

دستور تهیه پیاز سوخاری

پیاز سوخاری مجلسی

دستور تهیه پیاز سوخاری پفکی

مواد لازم برای تهیه پیاز سوخاری پفکی:

  • دوغ: 3 فنجان
  • پیاز: 2 عدد (پیاز شیرین، حلقه‌شده)
  • آرد: 330 گرم
  • پودر پیاز: 3 قاشق غذاخوری
  • پودر سیر: 3 قاشق غذاخوری
  • نمک: یک و نیم قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه: یک و نیم قاشق چای‌خوری
  • روغن کانولا: 4 فنجان

مراحل تهیه پیاز سوخاری پفکی:

دوغ را در یک کاسه بزرگ بریزید. پیازها را به صورت حلقه‌ای برش زده و لایه‌ها را جدا کنید. سپس حلقه‌های پیاز را به دوغ اضافه کنید و به مدت یک ساعت بگذارید کنار. در یک کاسه بزرگ، آرد، پودر سیر، پودر پیاز، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.

اکنون به اندازه کافی روغن در یک ماهیتابه نچسب بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. پیازها را تکان دهید تا دوغ اضافی بریزد و سپس آنها را در کاسه آرد بچرخانید تا خوب به آرد آغشته شوند.

پیازها را در روغن داغ بیندازید تا سرخ و برشته شوند (هر پیاز به مدت 2 دقیقه) و سپس آنها را به یک دستمال تمیز منتقل کنید تا روغن اضافی گرفته شود.

دستور تهیه 4 مدل پیاز سوخاری به شیوه جدید و آسان (مرحله به مرحله)

پیاز سوخاری ساده

چطور پیاز سوخاری درست کنیم ؟

دستور تهیه پیاز سوخاری مجلسی

مواد لازم برای تهیه پیاز سوخاری مجلسی:

  • پیاز حلقه شده به میزان دلخواه
  • آرد سفید 2 پیمانه
  • تخم مرغ 2 عدد
  • آب یخ 1 لیوان
  • آرد سوخاری
    “““html
    • به مقدار لازم
    • پودر سیر و فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
    • نمک ۱ قاشق چایخوری

    مراحل تهیه پیاز سوخاری مجلسی:

    اول، پیازها را به صورت حلقه‌ای برش بزنید و حلقه‌ها را از هم جدا کنید. سپس در یک کاسه بزرگ، آرد، تخم‌مرغ، آرد سوخاری، فلفل و نمک را با هم مخلوط کنید. حالا آب یخ را در یک ظرف بریزید و حلقه‌های پیاز را در آن بگذارید و بگذارید چند دقیقه بماند.

    بعد، یک ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و در آن روغن بریزید تا داغ شود. در این مرحله، پیازها را یکی‌یکی از آب بیرون آورده و در مخلوط خشک بزنید و بعد در ماهیتابه بگذارید تا سرخ شوند.

    اگر دوست دارید می‌توانید به مخلوط خشک‌تان پودر سیر هم اضافه کنید. وقتی پیازها سرخ شدند، آن‌ها را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود. حالا می‌توانید از آن لذت ببرید.

    دستور تهیه پخت پیاز سوخاری

    پیاز سوخاری ساده

    دستور تهیه پیاز سوخاری رستورانی

    مواد لازم برای تهیه پیاز سوخاری رستورانی:

    • پیاز خام
    • آرد گندم یا آرد سفید
    • آرد یا پودر سوخاری
    • تخم‌مرغ
    • نمک
    • زرچوبه

    مراحل تهیه پیاز سوخاری رستورانی:

    ابتدا پیاز را پوست کنده و بشویید و بعد از خشک کردن به شکل حلقه‌ای برش بزنید. ضخامت حلقه‌ها باید بین ۱ تا ۱.۵ سانتیمتر باشد. حالا حلقه‌ها را از هم جدا کنید. بهتر است هر حلقه از ۲ لایه بیشتر نباشد تا هنگام سرخ شدن نرم شوند.

    حالا تخم‌مرغ را در یک کاسه بشکنید و با مقدار مناسبی نمک و زردچوبه هم بزنید. در این مرحله، هر پیاز را در تخم‌مرغ فرو برده و سپس در آرد سفید بغلتانید تا به خوبی به آرد آغشته شود.

    دوباره آن‌ها را یکی‌یکی در تخم‌مرغ زده و این بار در آرد سوخاری بغلتانید. حالا مقداری روغن در یک ماهیتابه بریزید و بگذارید داغ شود. وقتی روغن داغ شد، پیازها را در آن بگذارید تا سرخ شوند. سپس آن‌ها را روی یک دستمال قرار دهید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود. حالا می‌توانید از آن لذت ببرید.

    گردآوری توسط مجله اینترنتی رضیم

    نیلوفر گلی فروشانی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا