دمی گوجه با ته انداز مرغ زعفرانی؛ غذای آسان و مجلسی

“`html
دمی گوجه یکی از غذاهای ساده و خوشمزه است که اکثر افراد آن را درست میکنند. اما روش تهیه آن با ته انداز مرغ زعفرانی نکات خاصی دارد که در این مقاله از مجله رضیم به شما آموزش میدهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه دمی گوجه با ته انداز مرغ زعفرانی
برای تهیه دمی گوجه با ته انداز مرغ زعفرانی به مواد زیر نیاز دارید:
برنج | ۱.۵ پیمانه |
گوجه | ۵ عدد متوسط |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
رب گوجه فرنگی | ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری |
ران مرغ | ۲ عدد |
زعفران دم کرده | به میزان لازم |
آب مرغ | ۲ پیمانه |
نمک، زردچوبه، فلفل | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
کره | به میزان دلخواه |
سیب زمینی | ۱ عدد |
روش تهیه دمی گوجه با ته انداز مرغ زعفرانی
برای درست کردن دمی گوجه با ته انداز مرغ زعفرانی به ترتیب زیر عمل کنید:
مرحله اول: خیس کردن برنج
ابتدا ۲ تا ۳ ساعت قبل از پخت، برنج را بشویید و به آن کمی آب نمک اضافه کنید. آب باید حدود نیم بند انگشت بالای برنج باشد.
بیشتر بخوانید: خورش گل کلم با گوجه؛ پر از خاصیت
مرحله دوم: پختن مرغ
در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و پس از گرم شدن، زعفران را به آن اضافه کنید. سپس ران مرغ را با کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا مرغ بپزد.
بیشتر بخوانید: ۷ دلیل اصلی سفت شدن کباب کوبیده + ۶ راهکار برای حل آن
مرحله سوم: تفت دادن پیازها
در یک قابلمه مناسب، پیازها را نگینی خرد کنید و با کمی روغن و کره تفت دهید. بعد از اینکه پیازها کمی نرم شدند، زردچوبه و فلفل را به آنها اضافه کنید.
بیشتر بخوانید:
“““html
رسپی مرغ بریان
بیشتر بخوانید: روش مرینیت کردن مرغ برای کسانی که مصرف مرغشان زیاد است
مرحله چهارم: مایه دمی را درست کنید
در این مرحله، سیبزمینیهای خردشده را اضافه کنید و هم بزنید تا کمی سرخ شوند. اگر دوست دارید، میتوانید یک یا دو قاشق غذاخوری رب را به مخلوط اضافه کنید و حدود ۲ دقیقه هم بزنید تا عطر رب خارج شود.
سپس گوجهفرنگیها را پوست بگیرید و رنده کنید و به مخلوط اضافه کنید تا وقتی که آب آنها تقریباً تبخیر شود و مواد یکدست شوند.
بیشتر بخوانید: رسپی مرغ ربی رستورانی
مرحله پنجم: مرغ و برنج را مخلوط کنید
در این مرحله، برنج و آب مرغ را اضافه کنید و روی شعله بالا بگذارید تا به جوش بیاید و آب آن تبخیر شود. در یک قابلمه نچسب کمی روغن بریزید، مرغها را کف آن بچینید و کمی زعفران روی آن بریزید.
سپس برنج را روی مرغها اضافه کنید. حرارت را کم کنید و برای نتیجه بهتر یک شعله پخشکن زیر قابلمه قرار دهید. سپس در قابلمه را با دمکنی بپوشانید و حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه اجازه دهید تا برنج دم بکشد.
در این مقاله از مجله رضیم رسپی دمی گوجه با ته انداز مرغ زعفرانی را به شما معرفی کردیم. حتماً دمی گوجه را درست کنید و با ترشیجات و سبزی نوش جان کنید.