رسپی
دیگچه مشهدی | دستور تهیه دسر مناسب ماه رمضان ( دسر خراسانی ) (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه دسر دیگچه مشهدی
دسر دیگچه مشهدی یک دسر خوشمزه و محبوب در خانوادههاست. با ما همراه باشید.
طرز تهیه دسر دیگچه مشهدی
مواد لازم برای تهیه دیگچه مشهدی
- برنج نیم دانه = ۵۰۰ گرم
- شکر = ۵۰۰ گرم
- هل پودر شده = ۳۰ گرم
- شیر = سه لیتر
- زعفران و خلال پسته برای تزیین = به مقدار لازم
طرز تهیه دیگچه مشهدی
- برنج را از دو ساعت قبل خیس کنید و سپس آن را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود.
- سپس برنج را با شیر مخلوط کرده و به مدت دو تا سه ساعت روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و مرتب هم بزنید.
- زمانی که مواد به حالت خمیر درآمد، شکر و هل را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا شکر کاملاً حل شود. توجه داشته باشید که مواد به ته ظرف نچسبد.
- در پایان، مواد آماده شده را به مدت یک ساعت با حرارت بسیار کم دم کنید و با زعفران و خلال پسته تزیین کنید.
بیشتر بخوانید :
مراحل تهیه دسر پان اسپانیای لیوانی جدید و شیک
طرز تهیه دسر خوشمزه بوراتوس مرحله به مرحله
طرز تهیه دسر کرم نسکافه شیک و خوشمزه
طرز تهیه دسر ماست و کدو + خواص ماست و کدو