رسپی

راز کش آمدن پنیر پیتزا چیست ؟ویژگی‌های بهترین مارک پنیر پیتزاتفاوت پنیر پیتزا با موزارلاپنیر پیتزا تاپینگ چیست؟تکنیک کش آمدن پنیر پیتزاطرز تهیه پنیر پیتزا چگونه است؟جمع بندی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

راز کش آمدن پنیر پیتزا چیست ؟

پیتزا، غذایی خوشمزه از ایتالیا است که امروز در هر جایی از دنیا شناخته شده. آشپزان حرفه‌ای می‌گویند که طعم عالی پیتزا به سس، نان و نوع و مقدار پنیر آن بستگی دارد. اما برای بسیاری از مردم، پنیر پیتزا مهم‌ترین عامل خوشمزگی آن است. وقتی کسی می‌خواهد پیتزا بخورد، معمولاً قسمتی را انتخاب می‌کند که پنیر بیشتری دارد. بنابراین اگر می‌خواهید پیتزای خوشمزه‌تری درست کنید، باید از پنیر باکیفیت و بهترین برند استفاده کنید. در این مقاله سعی کرده‌ایم به تمام سوالات شما درباره پنیر پیتزا پاسخ دهیم، پس در ادامه با ما همراه باشید.

ویژگی‌های بهترین مارک پنیر پیتزا

الان در بازار انواع پنیر پیتزا از برندهای مختلف هست. اگر زیاد با این برندها آشنا نیستید، ممکن است در انتخاب گیج شوید. برای اینکه بهترین انتخاب را داشته باشید، باید به نظرات و امتیازهای دیگران توجه کنید. حتماً به نظرات مردم درباره کشسانی، ذوب و مقاومت حرارتی پنیرهای پیتزا علاقمندی کنید. همچنین پنیر پیتزایی را انتخاب کنید که علامت استاندارد و جدول تغذیه‌ای داشته باشد تا بتوانید پنیر سالمی با مقدار نمک، چربی و کالری مناسب تهیه کنید.

تفاوت پنیر پیتزا با موزارلا

بسیاری از مردم فکر می‌کنند پنیر موزارلا بهترین گزینه برای پیتزا است، اما پنیر پیتزا فقط موزارلا نیست و بسیاری از اوقات ترکیبی از پنیرهای مختلف است. آشپزهای حرفه‌ای معمولاً از ترکیب پنیرهای چدار، گودا، فتا و غیره برای پنیر پیتزا استفاده می‌کنند. فرق پنیر پیتزا با موزارلا در این است که خیلی از آن‌ها کشسانی و ذوب یکسانی با موزارلا ندارند. موزارلا طعمی خوشایند و ملایم دارد، در حالی که سایر پنیرهای پیتزا ممکن است طعم‌های تند یا شور داشته باشند.

پنیرهای موزارلا در برابر حرارت مقاوم هستند، به آسانی نمی‌سوزند و به رنگ طلایی در می‌آیند. به خاطر طعم و عطر خوبش، معمولاً به عنوان پنیر اصلی در کنار دیگر پنیرها استفاده می‌شود.

پنیر پیتزا تاپینگ چیست؟

شاید وقتی به خرید پنیر پیتزا می‌روید، با محصولی به نام پنیر تاپینگ روبه‌رو شوید و برایتان سوال پیش بیاید که این دو چه تفاوتی با هم دارند. پنیر تاپینگ با چربی گیاهی تولید می‌شود و سایر پنیرهای پیتزا با چربی حیوانی. به همین دلیل تاپینگ معمولاً قیمت کمتری دارد و برای گیاهخواران گزینه مناسبی است. البته از نظر طعم، تفاوت زیادی بین پنیر پیتزا و تاپینگ وجود ندارد، اما ارزش غذایی چربی حیوانی بیشتر است. می‌توانید از پنیر تاپینگ هم برای تهیه غذاهای مختلفی مثل لازانیا، چیپس و پنیر و اسنک‌ها استفاده کنید.

با اینکه تاپینگ از چربی گیاهی درست شده، مقدار کالری آن بالا است و در تولید آن از روش‌های خاصی برای تبدیل چربی‌های اشباع نشده به چربی‌های اشباع استفاده می‌شود. بنابراین نباید به دلیل گیاهی بودن آن، در مصرفش زیاده‌روی کنید. بعضی فروشندگان ممکن است پنیر تاپینگ را به جای سایر پنیرها و با قیمت بالاتر بفروشند. پس بهتر است پنیر پیتزا را از برندهای معتبر و بسته‌بندی‌شده خریداری کنید.

تکنیک کش آمدن پنیر پیتزا

بیشتر مردم دوست دارند پیتزایی که در خانه درست می‌کنند، مثل پیتزای رستوران‌ها کش بیاید. اگر با روش‌هایش آشنا نباشید، ممکن است نتیجه خوبی نگیرید. باید بدانید که بیشتر پیتزافروشی‌ها از پنیرهای تازه و با ماندگاری کم استفاده می‌کنند. هر چه پنیر تازه‌تر و رطوبتش بیشتر باشد، بیشتر کش می‌آید. در ادامه، چند نکته برای کش آمدن پنیر پیتزا را می‌گوییم:

  • قبل از گذاشتن پیتزا در فر، کمی آب روی پنیرها بریزید تا رطوبتشان بیشتر شود.
  • پیتزا را در دمای مناسب بپزید؛ نه خیلی کم و نه خیلی زیاد.
  • رنده کردن کمی کره روی پنیر پیتزا می‌تواند کمک کند تا بیشتر کش بیاید.
  • استفاده از پنیر موزارلا به عنوان پنیر اصلی با حداقل ۷۰ درصد، کش آمدن پیتزا را افزایش می‌دهد.

“““html

  • این موضوع را تضمین می‌کند.
  • فر باید قبل از قرار دادن پیتزا کاملاً گرم باشد.
  • پنیر پیتزا را به صورت یکنواخت و یک اندازه رنده کنید و روی پیتزا بریزید.
  • وقتی که پنیر پیتزا طلایی رنگ شد، آن را از فر بیرون بیاورید.
  • به دنبال بهترین مارک پنیر پیتزا مانند پنیر پیتزا رامک باشید که از کیفیت و کش آمدن آن مطمئن باشید.

چگونه می‌توان پنیر پیتزا درست کرد؟

در کارخانه، برای تهیه پنیر پیتزا اول شیر را می‌جوشانند و سپس مایه پنیر و باکتری‌های ترموفیل را به آن اضافه می‌کنند. بعد از مدتی، شیر حالت دلمه به خود می‌گیرد و دلمه‌های بزرگ را برش می‌زنند و به تکه‌های کوچک تقسیم می‌کنند. این تکه‌ها را تحت فشار قرار می‌دهند تا آب پنیر جدا شود. سپس دو طرف پنیر را حرارت می‌دهند تا نرم و کشسان شود. در نهایت، بعضی کارخانه‌ها پنیر را رنده کرده و بسته‌بندی می‌کنند.

همچنین می‌توانید پنیر پیتزا را در خانه نیز تهیه کنید. یکی از روش‌ها استفاده از شیر، قرص پنیر و جوهر لیمو است. برای هر ۲ کیلوگرم شیر به نصف قرص پنیر و سه‌چهارم قاشق مرباخوری جوهر لیمو نیاز دارید. جوهر لیمو را به شیر اضافه کنید و سپس آن را به آرامی حرارت دهید. در دمای ۳۱ درجه، قرص پنیر که قبلاً با آب ترکیب شده را به شیر اضافه کنید. در دمای ۴۲ درجه دلمه‌ها تشکیل می‌شوند. بعد از جدا کردن آن‌ها و قرار دادن در آبکش، بگذارید آب اضافی‌شان خارج شود. سپس پنیر را در آب پنیر گرم قرار دهید. بعد از اینکه پنیر نرم شد، آن را با دست گرد کنید و در آب پنیر بگذارید.

در روش دوم، مواد مورد نیاز برای تهیه پنیر پیتزا شامل شیر، سرکه و نمک است. سرکه را به شیر در حال جوش اضافه کنید. بعد از چند دقیقه، شیر سفت می‌شود. بگذارید شیر سفت شده چند دقیقه دیگر بجوشد. بعد از جدا کردن آب اضافی، پنیر را در آب نمک قرار دهید. پس از گذشت چند دقیقه دیگر، پنیر را در قابلمه با حرارت متوسط بپزید. بعد از سرد شدن، آن را رنده کنید و در فریزر قرار دهید. برای تهیه این پنیر پیتزای خانگی بهتر است از شیر پاستوریزه استفاده کنید، اما شیرهای کامل، استریلیزه، هموژنیزه یا بدون لاکتوز مناسب نیستند.

جمع‌بندی

در این مطلب سعی کردیم با ارائه اطلاعات مفید به شما کمک کنیم تا با پنیر پیتزا آشنا شوید و نکات مربوط به کش آمدن آن را یاد بگیرید تا بتوانید پیتزاهایی در خانه درست کنید که حتی از پیتزای رستوران‌ها هم خوشمزه‌تر باشند. اگر کیفیت و قیمت پنیر پیتزا برای شما مهم است، پیشنهاد می‌کنیم پنیر پیتزا رامک را امتحان کنید که از نظر بسیاری از مصرف‌کنندگان کیفیت بالایی دارد و خاصیت کشسانی خوبی نیز دارد. فراموش نکنید که بیشتر پنیرهای پیتزا چربی و نمک زیادی دارند، بنابراین در مصرف آن احتیاط کنید تا دچار مشکلات سلامتی نشوید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

راز کش آمدن پنیر پیتزا چیست ؟ویژگی‌های بهترین مارک پنیر پیتزاتفاوت پنیر پیتزا با موزارلاپنیر پیتزا تاپینگ چیست؟تکنیک کش آمدن پنیر پیتزاطرز تهیه پنیر پیتزا چگونه است؟جمع بندی (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا