رسپی

رانی توت فرنگی خوشمزه و خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

رانی توت فرنگی خوشمزه و خانگی

رانی یکی از نوشیدنی‌های خنک معروف و محبوب است. این نوشیدنی با طعم‌های متنوعی تهیه می‌شود. رانی توت فرنگی یک نوع جدید از رانی است که می‌توانید به سادگی در خانه درست کنید. برای تهیه رانی توت فرنگی به مواد اولیه زیادی نیاز ندارید و می‌توانید در چند دقیقه آن را آماده کنید. در ادامه دستور تهیه رانی توت فرنگی را خواهید دید.

برای تزئین رانی می‌توانید از توت فرنگی‌های حلقه‌ای برای لبه لیوان و از توت فرنگی‌های خرد شده داخل رانی استفاده کنید. اگر به رانی بیشتری نیاز داشتید، می‌توانید مقدار مواد اولیه را یک یا دو برابر کنید تا مقدار دلخواهی به دست آورید.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
شکر ۱/۲ پیمانه
توت فرنگی ۵۰۰ گرم
آبلیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
آب ۴ پیمانه

دستور تهیه رانی توت فرنگی خنک

اول از همه، توت فرنگی‌ها را خوب بشویید و خرد کنید. بعد آب و شکر را در یک قابلمه بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود.
پس از حل شدن شکر، حرارت را روشن کنید. وقتی آب به جوش آمد، توت فرنگی‌ها را به مدت ۱۵ دقیقه در قابلمه بریزید تا نرم شوند.
سپس با چنگال چک کنید که توت فرنگی‌ها نرم شده‌اند یا نه. شاید زمان کمتری برای پخت لازم باشد.

آب لیمو ترش را به قابلمه اضافه کنید و بعد از ۱ دقیقه حرارت را خاموش کنید. مقداری از توت فرنگی‌های پخته شده را در یک کاسه بریزید و بقیه را در مخلوط کن بگذارید.
مخلوط کن را روشن کنید ولی طوری مخلوط کنید که توت فرنگی‌ها زیاد له نشوند و حس تکه‌های آن‌ها زیر دندان باشد.

دستور تهیه رانی توت فرنگی خنک

سپس مخلوط توت فرنگی‌ها و شربت را که شامل شکر و آب بود، در یک پارچ بریزید و تکه‌های توت فرنگی که در کاسه دارید را هم داخل پارچ بریزید.
پارچ را به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه در فریزر قرار دهید تا رانی خنک شود.
بعد از این مدت، رانی را در لیوان‌های دلخواه بریزید و با توت فرنگی تزئین کنید.

منبع : آرگا

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا