رسپی آش برگ مو؛ آش بهاری خوشمزه

“`html
آش برگ مو، یکی از آشهای خوشمزه و محبوب در فصل بهار است. این آش با مواد اولیه ساده و در دسترس تهیه میشود. همانطور که از نام این آش معلوم است، برگ درخت انگور یکی از مواد اصلی این آش است. برای تهیه آش برگ مو بهتر است از برگهای تازه و سبز استفاده کنید تا طعم خوشمزهای به آش بدهد.
ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی رضیم بلاگ، طرز تهیه خوشمزهترین آش برگ مو را مرحله به مرحله همراه با نکات لازم به شما ارائه میدهیم، پس با ما همراه باشید.
طرز تهیه آش برگ مو
- زمان آمادهسازی و پخت این آش حدود ۲ تا ۳ ساعت است و مقدار مواد ذکر شده در این رسپی برای ۵ نفر کافی است.
- شما میتوانید به راحتی مقدار مواد را با جمع و ضرب افزایش دهید و آش خوشمزهتری بپزید.
- تهیه این آش آسان است و نیاز به مهارت خاصی ندارد.
مواد لازم برای تهیه آش برگ مو
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
برنج | ۱/۲ پیمانه |
لپه | ۱/۴ پیمانه |
آب جوش | ۲-۳ پیمانه |
برگ مو | ۱۵۰-۲۰۰ گرم |
نمک، فلفل و زردچوبه | به مقدار دلخواه |
مرزه | ۱ قاشق غذاخوری |
شوید خشک | ۲ قاشق غذاخوری |
آبغوره | ۲-۳ قاشق غذاخوری |
مرحله اول: آمادهسازی برنج و لپه
حدود ۱ تا ۲ ساعت قبل از پخت آش، برنج و لپه را بخیسانید.
برای این کار ابتدا برنج و لپه را بشویید.
سپس آنها را در یک ظرف مناسب بریزید و کمی آب به آنها اضافه کنید تا خیس بخورند.
خیساندن حبوبات باعث کاهش نفخ آنها و سریعتر شدن پخت میشود.
مرحله دوم: آمادهسازی پیاز و سیر
پیاز را بشویید و پوست بگیرید.
سپس آن را به صورت نگینی ریز خرد کنید.
در قابلمهای که میخواهید آش را بپزید، کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید.
پیازهای خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا پیازها سبک و طلایی شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کنسرو برگ مو
حال
“““html
سیر را پوست بگیرید و بشویید.
سیر را له کنید و آن را به محتویات داخل قابلمه اضافه کنید.
چند ثانیه تفت دهید تا عطر سیر خارج شود.
مرحله سوم: اضافه کردن ادویهها، برنج و لپه
زردچوبه، نمک و فلفل را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.
ادامه دهید به تفت دادن تا بوی ادویهها آزاد شود.
در این مرحله برنج و لپه خیسانده شده را هم به محتویات داخل قابلمه اضافه کنید و همه مواد را به خوبی مخلوط کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی آش هدیح خوی نذری
مرحله چهارم: آماده سازی، اضافه کردن برگ مو و آب جوش
برگ موها را بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافیشان گرفته شود.
با چاقو برگها را ریز خرد کنید.
اگر میخواهید سریعتر کار کنید، میتوانید از خردکن یا میکسر استفاده کنید.
برگهای خرد شده را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی برگها گرفته شود.
سپس آب جوش را به قابلمه اضافه کنید.
حرارت را بالا ببرید و درب قابلمه را ببندید.
منتظر باشید تا محتوای داخل قابلمه به جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید و ۱ تا ۲ ساعت زمان دهید تا آش به خوبی بپزد و لعاب بیندازد.
بیشتر بخوانید: رسپی آش بی بی سه شنبه اراک
مرحله پنجم: اضافه کردن مرزه و شوید خشک
مرزه و شوید خشک عطر و طعمی عالی به این آش میدهد.
اواسط پخت سبزیها را به آش اضافه کنید.
آش را هم بزنید و دوباره درب قابلمه را بگذارید.
۳۰ تا ۶۰ دقیقه دیگر زمان دهید تا آش کاملاً بپزد.
مرحله ششم: تنظیم چاشنی و سرو آش
پس از اینکه آش به غلظت مناسب رسید و لعاب انداخت، با آبغوره چاشنی آن را طبق ذائقهتان تنظیم کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی دلمه برگ مو با رب انار
آش خوشمزه و بهاری شما آماده سرو است.
آن را در کاسه سرو کنید و به دلخواه با مقداری نعنا داغ یا پیاز داغ تزئین کنید.
امیدواریم که این دستور پخت مورد علاقه شما باشد و شما هم این آش خوشمزه را به راحتی تهیه کنید و در کنار عزیزانتان لذت ببرید. اگر شما هم نکاتی دارید که باعث خوشمزهتر شدن این آش میشود، خوشحال میشویم که آنها را در بخش نظرات با ما و دوستانتان به اشتراک بگذارید.