رسپی

رسپی اسموتی شیر و خرما؛ خوشمزه و مقوی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

اسموتی‌ها یکی از نوشیدنی‌های محبوب هستند و تنوع طعمی بالایی دارند. اسموتی شیر و خرما یک نوشیدنی خوشمزه و مقوی است که برای شیرین کردن آن از شکر مصنوعی استفاده نمی‌شود.

این اسموتی رنگ جذاب و بافتی غلیظ دارد. در تهیه این اسموتی خوش‌طعم می‌توانید از انواع مغزها، بستنی و میوه‌ها هم استفاده کنید.

در این بخش از رضیم بلاگ یکی از بهترین روش‌های تهیه اسموتی شیر و خرما را به شما آموزش می‌دهیم. پس با ما همراه باشید.

طرز تهیه اسموتی شیر و خرما

زمان لازم برای آماده‌سازی و تهیه این نوشیدنی ۱۰ تا ۱۵ دقیقه است.

مقدار مواد ذکر شده در این رسپی برای ۲ تا ۳ نفر کافی است و می‌توانید با یک محاسبه ساده مقدار مواد را برای تعداد بیشتر افزایش دهید.

تهیه این اسموتی بسیار آسان است.

مواد لازم برای تهیه اسموتی شیر و خرما:
شیر سرد ۲ پیمانه
خرما ۱۰ عدد
آب جوش ۲ پیمانه
پودر دارچین ۱ قاشق غذاخوری
مغز گردو ۲ قاشق غذاخوری
کنجد به مقدار دلخواه
یخ به مقدار دلخواه

بیشتر بخوانید: فواید و مضرات قهوه هسته خرما: همه چیز را بدانید + رسپی

مرحله اول: آماده‌سازی خرما

خرماها را بشویید و در یک کاسه بریزید. سپس آب جوش را به آن اضافه کنید و ۳ تا ۵ دقیقه صبر کنید تا خرماها نرم شوند.

حالا خرماها را در یک صافی بریزید تا کمی خنک شوند و با انگشتان‌تان فشار دهید تا پوستشان جدا شود.

سپس هسته خرماها را جدا کنید. خرماهای پوست و هسته گرفته شده را در یک زیپ کیپ قرار دهید و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه در فریزر بگذارید.

این مرحله اختیاری است و اگر دوست ندارید اسموتی‌تان را سرد سرو کنید، می‌توانید این مرحله را حذف کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی اسموتی خیار و گشنیز

مرحله دوم: میکس کردن مواد اسموتی

برای تهیه اسموتی می‌توانید از مخلوط کن، گوشتکوب برقی یا میکسر استفاده کنید. خرماهای یخ‌زده را در مخلوط‌کن بریزید.

سپس شیر سرد، پودر دارچین و مغز گردوها را به آن اضافه کنید و چند بار میکس کنید تا تمام مواد خوب مخلوط شوند و اسموتی شما نرم و یکنواخت شود.

رسپی اسموتی شیر و خرما؛ خوشمزه و مقوی

بیشتر بخوانید: رسپی اسموتی زردآلو و گردو

مرحله سوم: سرو اسموتی

در هر لیوان چند تکه یخ بریزید. سپس محتویات اسموتی را در لیوان‌ها بریزید و با کمی کنجد تزئین کنید.

به همین سادگی، با طی کردن سه مرحله آسان، اسموتی خوشمزه آماده سرو است.

نکات و فوت و فن‌های تهیه اسموتی شیر و خرما

“`

نکات و فوت و فن‌های تهیه اسموتی شیر و خرما

برای تهیه اسموتی شیر و خرما، به سه نکته زیر توجه کنید:

  1. معمولاً اسموتی‌ها خنک نوشیده می‌شوند، اما شما می‌توانید یخ را کنار بگذارید و نوشیدنی را گرم سرو کنید.
  2. برخی از افراد در تهیه این اسموتی از تکه‌های موز یخ زده، توت‌فرنگی، مغز بادام، پودر نارگیل و برگ تازه نعنا هم استفاده می‌کنند.
  3. مقدار خرما که در تهیه این اسموتی استفاده می‌شود بستگی به سلیقه شما دارد و می‌توانید به میزان دلخواه خرما اضافه کنید.
  4. اگر می‌خواهید اسموتی شما شیرین‌تر و مغذی‌تر باشد، می‌توانید کمی عسل هم به آن اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی اسموتی خرما با موز

امیدواریم این دستور تهیه از مجله آشپزی رضیم برای شما که به نوشیدنی‌های خوشمزه و مغذی خانگی علاقه‌مند هستید، مفید باشد و بتوانید این نوشیدنی خوشگل را به‌راحتی تهیه کنید و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا