رسپی

رسپی املت هندی به روش خانگی؛ با طعمی فوق‌العاده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

املت هندی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که به سرعت آماده می‌شود. طعم این املت خیلی به املت ایرانی نزدیک است. شما می‌توانید املت هندی را به عنوان یک صبحانه کامل یا حتی برای شام با سبزیجات مختلف درست کنید.

همانطور که می‌دانید، غذاهای هندی معمولاً تند و معطر هستند و ادویه‌ها در طعم آنها تأثیر زیادی دارند. املت هندی هم از این قاعده مستثنی نیست و عطر و طعم بسیار خوب و جذابی دارد.

امروز در رضیم بلاگ طرز تهیه املت هندی را مرحله به مرحله به شما آموزش می‌دهیم. اگر هر کدام از سبزیجات یا ادویه‌های این دستور با سلیقه شما سازگار نیست، می‌توانید آنها را حذف کرده یا با سبزیجات دیگر عوض کنید.

مواد لازم برای تهیه املت هندی

برای درست کردن املت هندی به مواد زیر نیاز دارید:

تخم مرغ ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
فلفل سبز تند ۱ عدد
گوجه فرنگی ۱ عدد
قارچ ۱۰۰ گرم
گشنیز تازه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

مراحل تهیه املت هندی

  • زمان لازم برای تهیه این املت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه است.
  • موادی که گفته شده برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است و شما می‌توانید به راحتی مقدار آن را بیشتر کنید.
  • تهیه این املت کار راحتی است.

مرحله اول: آماده‌سازی پیاز

در مرحله اول، پیاز را بشویید و پوست بکنید. آن را به قطعات کوچک خرد کنید.

پیاز خرد شده را در یک ظرف قرار دهید و به مرحله بعد بروید.

مرحله دوم: آماده‌سازی گوجه‌فرنگی و فلفل سبز تند

در مرحله دوم، گوجه‌فرنگی و فلفل تند را بشویید. گوجه‌فرنگی را به قطعات کوچک خرد کرده و به پیاز اضافه کنید.

فلفل سبز تند را هم به صورت حلقه‌ای برش دهید و به مخلوط پیاز و گوجه‌فرنگی اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی املت بیکن و اسفناج با پنیر

مرحله سوم: آماده‌سازی قارچ

در مرحله سوم، قارچ‌ها را بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب آنها گرفته شود.

سپس با چاقو آنها را به قطعات کوچک برش دهید.

قارچ‌های خرد شده را به مخلوط سبزیجات اضافه کنید.

مرحله چهارم: افزودن گشنیز خرد شده

در مرحله چهارم، گشنیز تازه خرد شده را به مخلوط سبزیجات اضافه کنید و همه مواد را به آرامی مخلوط کنید.

اگر گشنیز ندارید، می‌توانید از شنبلیله، جعفری یا نعنا خشک استفاده کنید.

رسپی املت هندی به روش خانگی؛ با طعمی فوق‌العاده

بیشتر بخوانید: رسپی املت اسپانیایی با قارچ و پنیر پیتزا

مرحله پنجم: آماده‌سازی تخم‌مرغ‌ها

در مرحله پنجم…

“““html

مرحله بعدی، روی تخم‌مرغ‌ها تمرکز کنید. تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف مناسب بشکنید.

کمی نمک، فلفل و زردچوبه به آن‌ها اضافه کنید و همه را خوب هم بزنید تا تخم‌مرغ‌ها به حالت یکنواخت دربیایند.

مرحله ششم: ترکیب مواد املت

در این مرحله، مایه تخم‌مرغی خود را به سبزیجات تازه‌ای که خرد کرده‌اید اضافه کنید. همه مواد را با هم مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید: ترفندهای ساده برای از بین بردن بوی زهم املت

نکات و فوت و فن‌های تهیه املت هندی

مرحله هفتم: پخت املت هندی

در این مرحله، یک تابه مناسب برای مایه املت را انتخاب کنید.

درون تابه کمی روغن یا کره بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.

مواد املت را در تابه بریزید و حرارت را کم کنید.

درپوش تابه را بگذارید و حدود ۶-۸ دقیقه منتظر بمانید تا یک طرف املت خوب پخته و طلایی شود.

حالا با کمک یک لیسک، املت را از دیواره‌ها جدا کرده و به آرامی برگردانید تا طرف دیگر هم پخته و طلایی شود.

پس از اینکه هر دو طرف املت پخته شد، آن را در ظرف سرو قرار دهید و می‌توانید با مقداری جعفری تازه، برش‌های گوجه‌فرنگی یا پنیر پارمسان تزیین کنید.

شما می‌توانید این املت را همراه با نان و سس نوش جان کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی املت کاهو؛ صبحانه‌ای جذاب و متفاوت

امیدواریم که این دستور پخت مورد پسند شما قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی رضیم توضیح داده شد، این املت خوشمزه و رنگارنگ را تهیه کرده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا