رسپی

رسپی بال مرغ در سرخ کن به روش فست فودی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

بال مرغ یک غذای آسان و خوشمزه است که می‌توانید آن را در هواپز یا سرخ کن بدون روغن درست کنید. برای تهیه بال مرغ سرخ شده در هواپز، باید چند نکته را بدانید تا بال مرغ شما خوشمزه و ترد شود و خشک نشود. در این مقاله از مجله رضیم، با یک اشتباه بزرگ در تهیه بال مرغ در سرخ کن بدون روغن و همچنین دستور تهیه بال مرغ سوخاری در هواپز آشنا خواهید شد.

نگاهی سریع به دستور تهیه

برای پخت بال مرغ در سرخ کن بدون روغن، ابتدا تکه‌های مرغ را با ادویه‌ها و روغن زیتون مزه‌دار کنید. سپس آن‌ها را در یک ردیف و با فاصله در دستگاه بچینید. حالا هواپز را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. بگذارید یک طرف مرغ‌ها به مدت ۱۰ دقیقه بپزد، سپس آن‌ها را برگردانید و ۱۰ دقیقه دیگر بپزید.

برای تهیه سس، کره و سس تند را روی حرارت بگذارید و بعد از پخته شدن مرغ‌ها، سس را به آن‌ها اضافه کنید. بزرگ‌ترین اشتباه در تهیه بال مرغ در هواپز، قرار دادن مرغ‌ها روی هم است. برای دانستن جزئیات بیشتر دستور تهیه بال مرغ در هواپز، این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.

مواد لازم برای بال مرغ سرخ شده در هواپز

بال مرغ ۱۵ عدد
سس تند ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
کره نرم شده ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
پودر سیر ۱ قاشق چای‌خوری
پودر پیاز ۱ قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چای‌خوری
نمک به مقدار لازم

مراحل تهیه بال مرغ سرخ شده در سرخ کردن بدون روغن

  • مدت زمان آماده‌سازی: ۵ دقیقه
  • مدت زمان پخت: ۲۵ دقیقه
  • درجه سختی: آسان
  • تعداد نفرات: ۲ نفر

مرحله اول: مزه‌دار کردن بال مرغ

برای شروع، بال‌های مرغ را در یک کاسه ریخته و روغن زیتون را به آن اضافه کنید. سپس پودر سیر، پودر پیاز، نمک و فلفل سیاه را بیفزایید. حالا با دستکش، بال‌ها را چند دقیقه ماساژ دهید تا ادویه‌ها خوب به مرغ بچسبند.

بیشتر بخوانید: دستور تهیه خوراک بال مرغ با سیب زمینی سرخ شده

مرحله دوم: قرار دادن بال‌ها در هواپز

بال‌ها را به صورت یک لایه و با کمی فاصله در سبد هواپز بگذارید. سپس سرخ کن بدون روغن را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. بعد از ۱۰ دقیقه، مرغ‌ها را برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد. ۱۰ دقیقه دیگر صبر کنید و در این مرحله نیز اطمینان حاصل کنید که مرغ‌ها روی هم نباشند.

مرحله…

“““html

سوم: سس مخصوص را آماده کنید

کره را در یک ماهیتابه کوچک بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی که کره ذوب شد، سس تند را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید. بگذارید حدود ۳ تا ۴ دقیقه روی حرارت بماند تا سس آماده شود و سپس شعله گاز را خاموش کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی بال مرغ با سس مخصوص

مرحله چهارم: بال مرغ‌ها را سرو کنید

پس از اینکه بال‌ها به خوبی پختند، آن‌ها را در یک ظرف بریزید و سس مخصوصی که آماده کردید را روی آن‌ها بریزید. می‌توانید از مقداری کرفس و هویج پخته خرد شده نیز در کنار این غذا استفاده کنید. بال مرغ خوشمزه شما آماده است و می‌توانید آن را نوش جان کنید.

مهم‌ترین اشتباه در زمان درست کردن بال مرغ در هواپز

پختن بال مرغ سرخ شده در هواپز طعم بسیار خوبی دارد و همچنین بعد از پخت، تمیز کردن ظروف هم راحت‌تر است. برای پخت بال مرغ در هواپز باید به یک نکته مهم توجه کنید؛ بی‌توجهی به این نکته ممکن است نتیجه کار را خراب کند.

هرگز بال‌ها را روی هم نگذارید. این کار باعث می‌شود بال‌ها خیس شوند و در نهایت ممکن است بعضی تکه‌ها پخته و بعضی دیگر نپخته بمانند.

اگر تعداد بال‌های مرغی که می‌خواهید درست کنید زیاد است، بهتر است آن‌ها را در چند نوبت در هواپز قرار دهید تا به خوبی بپزند. حتماً بال‌ها را طوری در هواپز بچینید که به هم نچسبند و بین آن‌ها کمی فاصله باشد.

رسپی بال مرغ در سرخ کن به روش فست فودی

در این مقاله از مجله آشپزی رضیم به یک اشتباه بزرگ در درست کردن بال مرغ در سرخ‌کن بدون روغن و همچنین بهترین رسپی بال مرغ در هواپز اشاره شد. اگر تجربه‌ای در این زمینه دارید، خوشحال می‌شویم نظرات و تجربیات خود را با ما و دیگران به اشتراک بگذارید.

منبع: cnet

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا