رسپی

رسپی برنج سرخ شده چینی خوشمزه؛ به روش رستورانی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

چینی‌ها غذاهای متفاوت و جالبی دارند؛ اما برخی از آن‌ها با ذائقه ما ایرانی‌ها تطابق دارد و در رستوران‌های خاص و لوکس سرو می‌شود. برنج سرخ شده، یکی از غذاهای محبوب و معروف چینی است. این غذا از ترکیب سبزیجات، برنج و تخم‌مرغ با طعم سس سویا تهیه می‌شود.

امروز در این بخش از رضیم بلاگ یکی از خوشمزه‌ترین و کامل‌ترین روش‌های تهیه برنج سرخ شده چینی را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد. پس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه برنج سرخ شده چینی

برای تهیه برنج سرخ شده چینی به مواد زیر نیاز دارید:

برنج ۲ پیمانه
هویج ۲ عدد
آب ۴ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
نخود فرنگی ۱/۲ پیمانه
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
سس سویا به مقدار دلخواه
روغن به مقدار دلخواه
پیازچه برای تزئین به دلخواه

مراحل تهیه برنج سرخ شده چینی

  • زمان لازم برای آماده‌سازی مواد و تهیه این غذا حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه است.
  • مقدار مواد ذکر شده برای ۲ تا ۳ نفر کافی است و شما می‌توانید با کمی محاسبه، مقدار مواد را بیشتر کنید و این غذای خوشمزه را برای تعداد بیشتری تهیه کنید.
  • آماده‌سازی این غذا در سطح متوسط است.

مرحله اول: آماده‌سازی برنج

برنج را خوب بشویید و تمیز کنید. مانند تهیه کته، مقداری نمک، روغن و آب به آن اضافه کنید.

قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید. بعد از تبخیر شدن آب، برنج را به سمت مرکز قابلمه جمع کنید.

بیشتر بخوانید: روش پخت برنج دمسیاه

درب قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید. حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان دهید تا برنج بپزد.

مرحله دوم: آماده‌سازی پیاز

پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را به شکل نگینی ریز خرد کنید.

در یک تابه مقداری روغن بریزید و پیازهای خرد شده را به آن اضافه کنید.

پیازها را تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. در این مرحله، سیر را بشویید و پوست بگیرید.

سیر را با سیر له‌کُن پوره کنید و آن را به تابه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر سیر به خوبی آزاد شود.

مرحله سوم: آماده‌سازی هویج و نخود فرنگی

هویج را بشویید و پوست بگیرید. آن را به شکل نگینی ریز خرد کنید.

هویج‌های خرد شده و نخود فرنگی را به تابه اضافه کنید.

رسپی برنج سرخ شده چینی خوشمزه؛ به روش رستورانی

به تفت دادن ادامه دهید تا سبزیجات کمی نرم شوند و تغییر رنگ دهند.

بیشتر بخوانید: رسپی فریتاتای برنج و لوبیا

“““html

مرحله چهارم: آماده سازی تخم مرغ

در این مرحله به آماده کردن تخم‌مرغ‌ها بپردازید. آن‌ها را در یک کاسه کوچک بشکنید.

مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. سپس کمی روغن در ته تابه ریخته و تابه را روی حرارت قرار دهید.

تخم‌مرغ‌ها را به تابه اضافه کنید و به طور مداوم هم بزنید تا تخم‌مرغ‌ها خوب پخته شوند. وقتی که آماده شدند، حرارت را خاموش کرده و تابه را کنار بگذارید.

مرحله پنجم: افزودن تخم مرغ پخته و برنج

تخم‌مرغ پخته شده و برنج پخته را به محتوای تابه اضافه کنید. سپس همه مواد را با هم مخلوط کرده و کمی تفت دهید.

نکات و فوت و فن‌های تهیه برنج سرخ شده چینی

مرحله ششم: تنظیم چاشنی و سرو غذا

سس سویا و نمک را به محتوای تابه اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا طعم‌ها با هم مخلوط شوند.

برنج سرخ شده چینی خوشمزه و جذاب شما آماده است. آن را در ظرف سرو گذاشته و با مقداری پیازچه تازه خرد شده تزئین کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی برنج سالسا؛ پلو تند مکزیکی

نکات و فوت و فن‌های تهیه برنج سرخ شده چینی

برای تهیه برنج سرخ شده چینی به ۵ نکته مهم زیر توجه کنید:

  1. می‌توانید از برنج آبکش شده نیز استفاده کنید.
  2. اگر سس سویا دوست ندارید، می‌توانید از چاشنی‌های دیگر مانند سرکه، بالزامیک یا رب انار استفاده کنید.
  3. سبزیجات باید کمی سفت و نیمه پخته باشند. اگر دوست دارید، می‌توانید هویج و نخود فرنگی را کمی بپزید و سپس به تابه اضافه کنید.
  4. این غذا را می‌توانید با گوشت قرمز، میگو یا مرغ هم تهیه کنید.
  5. به جای روغن می‌توانید از مقداری کره برای تهیه این غذا استفاده کنید.

امیدواریم این رسپی از مجله آشپزی رضیم مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته و شما نیز این غذای خوشمزه را با روش ساده تهیه کرده و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا