رسپی

رسپی تارت پیتزای خانگی؛ خوشمزه‌تر از پیتزایی که تا حالا خوردید

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

هوس پیتزا کردید اما حوصله بیرون رفتن ندارید؟ با این دستور العمل سریع و آسان از مجله رضیم، می‌توانید در کمترین زمان یک تارت پیتزای خانگی خوشمزه درست کنید. این تارت پیتزا نه تنها طعم فوق‌العاده‌ای دارد، بلکه تهیه آن هم بسیار لذت‌بخش است.

مواد مورد نیاز جهت تهیه خمیر تارت پیتزا

مواد لازم برای تهیه خمیر تارت پیتزا به شرح زیر است:

آرد  ۵۰۰ گرم
تخم مرغ  ۱ عدد
شیر ولرم ۱ پیمانه
روغن مایع  ۶ قاشق غذاخوری
خمیر ترش  ۱ قاشق غذاخوری
شکر  ۱ قاشق غذاخوری
نمک  ۱ قاشق مرباخوری

مواد مورد نیاز برای تهیه تارت پیتزا

مواد لازم برای تهیه تارت پیتزا به شرح زیر است:

سوسیس پپرونی به میزان لازم
قارچ  ۴ عدد
فلفل دلمه‌ای  ۱ عدد کوچک
گوجه  ۱ عدد
پنیر پیتزا  به میزان لازم
سس گوجه به میزان لازم

مراحل تهیه تارت پیتزا

برای تهیه تارت پیتزا کافیست مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: آماده کردن خمیر ترش

ابتدا در یک ظرف مناسب درب دار خمیر ترش و شکر را با هم مخلوط کنید.

سپس یک پیمانه شیر ولرم را اضافه کنید و با همزن دستی خوب همه مواد را مخلوط کنید.

“““html

تا یکدست شود.

در ادامه درب ظرف را ببندید و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا موادتان استراحت کند.

مرحله دوم: آماده کردن خمیر تارت

پس از گذشت ۲۰ دقیقه خمیرترش آماده شده را در یک ظرف مناسب بریزید و به آن تخم مرغ اضافه کنید.

ترکیب خمیر ترش و تخم مرغ را با همزن دستی مخلوط کنید و سپس روغن مایع و نمک را اضافه کرده و مواد را خوب مخلوط کنید.

کم کم آرد را به ترکیب اضافه کرده و با دست مواد (خمیرترش، تخم مرغ، روغن، آرد) را ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد.

بعد از اینکه خمیر آماده شد، روی آن را با سلفون بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در جای گرمی قرار دهید.

رسپی تارت پیتزای خانگی؛ خوشمزه‌تر از پیتزایی که تا حالا خوردید

بیشتر بخوانید: رسپی گراتن پاستا با سس بشامل

مرحله سوم: آماده سازی تارت پیتزا

ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید.

پس از ۲ ساعت، خمیر شما آماده است. در یک قالب مناسب پیتزا کمی روغن بریزید و آن را کامل چرب کنید.

خمیر تارت را درون قالب پهن کرده و کف آن را با سس گوجه بپوشانید.

کمی پنیر پیتزا روی آن بریزید و سپس به ترتیب قارچ، فلفل دلمه‌ای، گوجه فرنگی و پپرونی خرد شده اضافه کنید.

در نهایت روی تارت را با پنیر پیتزا بپوشانید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد.

نکات و فوت و فن‌های تهیه تارت پیتزا

مرحله آخر: سرو تارت پیتزا

پس از ۲۰ دقیقه، تارت پیتزا شما آماده است. آن را در ظرف سرو بریزید و نوش جان کنید.

بیشتر بخوانید: رازهای خوشمزه شدن پیتزای خانگی + نکات کلیدی

نکات و فوت و فن‌های تهیه تارت پیتزا

در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه تارت پیتزا اشاره خواهیم کرد. با ما باشید.

  • خمیر ترش و خمیر آماده تارت را برای استراحت در جایی کاملاً گرم قرار دهید و روی آن‌ها را با یک پارچه بپوشانید.
  • برای مواد داخل تارت هیچ محدودیتی وجود ندارد و می‌توانید با توجه به سلیقه‌تان از هر نوع ماده‌ای مانند سبزیجات و … استفاده کنید.
  • مایه خمیر را حتماً از قنادی یا شیرینی‌پزی تهیه کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم رسپی تارت پیتزا را برایتان توضیح دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتماً این غذای خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا