رسپی حلوای هویج+ نکات و فوتوفن ها

“`html
حلوای هویج یکی از خوشمزهترین و رنگارنگترین نوع حلوا است که میتوانید آن را هم در مراسم مذهبی و هم به عنوان یک میانوعده خوشمزه درست کنید. در این مقاله از مجله رضیم میتوانید با طرز تهیه حلوای هویج و تمام نکات مهم آن آشنا شوید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای تهیه این حلوا ابتدا هویجها را بشویید و با آب بپزید. سپس هویجها را در مخلوطکن پوره کنید. آرد را الک کرده و با حرارت ملایم تفت دهید. بعد از آن روغن را اضافه کنید. آرد و روغن را خوب هم بزنید و سپس شکر، گلاب، پودر هل و پوره هویج را به مخلوط اضافه کنید. مواد حلوا را به طور مرتب هم بزنید و وقتی به غلظت مناسب رسید، شعله را خاموش کنید. برای جزئیات بیشتر طرز تهیه حلوای هویج، ادامه مقاله را مطالعه کنید.
مواد لازم برای حلوای هویج
آرد سفید | ۱ لیوان فرانسوی دستهدار |
روغن مایع | ۱/۲ لیوان فرانسوی دستهدار |
شکر | ۱/۲ لیوان فرانسوی دستهدار |
گلاب | ۱/۴ لیوان فرانسوی دستهدار |
هویج | ۵ عدد متوسط |
پودر هل | ۱/۲ قاشق چایخوری |
طرز تهیه حلوای هویج
- مدت زمان آمادهسازی: ۱۵ دقیقه
- مدت زمان پخت: ۴۰ دقیقه
- درجه سختی: متوسط
- مناسب برای: یک دیس
مرحله اول: هویجها را بپزید
برای شروع، هویجها را بشویید و دو سر آنها را بزنید. با پوستگیر، پوست هویجها را بکنید و آنها را با ۲ لیوان آب در قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا هویجها کاملاً پخته و نرم شوند.
مرحله دوم: هویجها را پوره کنید
زمانی که هویجها نرم شدند، آنها را در مخلوطکن بریزید و کاملاً پوره کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه تارت حلوا با حلوای سوهان
مرحله سوم: آرد را تفت دهید
آرد را چند بار الک کنید و در یک ماهیتابه نچسب بریزید. ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و برای چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. حواستان باشد که آرد را مدام هم بزنید و تا زمانی که رنگش تغییر نکند، تفت دهید.
مرحله چهارم: مواد حلوا را ترکیب کنید
بعد از تفت دادن آرد، روغن مایع را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط یکدست شود. سپس شکر را اضافه کنید و برای چند دقیقه مواد را هم بزنید. حالا میتوانید گلاب، پودر هل و پوره هویج را اضافه کنید.
مرحله پنجم: حلوا را آماده کنید
بعد از ترکیب کردن تمام مواد، حلوا را به طور مداوم هم بزنید تا مخلوط به بافت یکدستی برسد. به هم زدن ادامه دهید تا حلوا از دیوارههای قابلمه جدا شود و در وسط جمع شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه حلوای لبو
مرحله ششم: حلوا را تزیین کنید
زمانی که حلوا آماده شد، مقداری از آن را بردارید و بقیه…
“““html
آن را در دیس بریزید. حالا باقی مانده حلوا را در قیف بریزید و روی حلوا را با آن تزیین کنید. برای تزیین روی حلوای هویج میتوانید از خلال پسته، خلال بادام و گل محمدی خشک نیز استفاده کنید.
نکات و فوتوفن های رسپی حلوای هویج
در این بخش به چند نکته طلایی برای پخت حلوای هویج اشاره شده است. با ما همراه باشید.
- برای درست کردن حلوای هویج با شیر میتوانید هویجها را به جای آب در شیر بپزید و بعد پوره کنید.
- به منظور پخت خوشمزهترین حلوای هویج به هیچ عنوان آرد را به مدت طولانی تفت ندهید. این کار موجب تیره شدن رنگ حلوا میشود.
- برای جلوگیری از گلوله شدن آرد در حلوا حتما آن را ۲ بار الک کنید.
- برای این که حلوای شما خوشمزهتر شود، میتوانید در کنار روغن از مقداری کره استفاده کنید.
- حلوای هویج بافت چسبناکی دارد و معمولا بعد از خنک شدن چسبندگی آن کمتر میشود.
- در برخی رسپیها برای درست کردن حلوای هویج از تفاله هویج نیز استفاده میشود.
- برای درست کردن این حلوا هر چقدر مقدار هویج بیشتر باشد، مزه حلوا لذیذتر خواهد شد.
- بهتر است برای درست کردن این حلوا از هویج رنده شده استفاده نکنید. حتما هویج را بپزید و بعد پوره کنید.
- به منظور پخت این حلوا میتوانید به جای پودر هل از مقداری عرق هل نیز استفاده کنید.
- در رسپی حلوای هویج مجلسی میتوانید از مقداری زعفران دم کرده غلیظ نیز استفاده کنید.
- بعد از آماده شدن حلوا میتوانید آن را در ظرف در بسته بریزید و در یخچال قرار دهید.
- در صورت تمایل میتوانید از مقداری پودر نارگیل یا گردو و پسته نیز در این حلوا استفاده کنید.
- در رسپی حلوای هویج ارومیه از مقداری شیره انگور و گردوی خرد شده استفاده میشود.
- برای تزیین این حلوا میتوانید آن را به شکل هویج فرم دهید و بعد برای قسمت ساقه آن از خلال پسته استفاده کنید.
در این مقاله از بخش آشپزی رضیم به بهترین رسپی حلوای هویج خانگی اشاره شد. این حلوا طعم بسیار لذیذی دارد و به خاطر پوره هویج، بسیار مقوی است. اگر تجربه پخت این حلوا را دارید، میتوانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما و دوستان علاقه مند به اشتراک بگذارید.