رسپی

رسپی خوراک لوبیا ۱ ساعته با لعاب زیاد

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

خوراک لوبیا یکی از غذاهای قدیمی و سنتی ما ایرانی‌هاست که به شیوه‌های مختلفی درست می‌شود. همیشه مادربزرگ‌ها راز پخت یک خوراک لوبیا لعاب‌دار خوشمزه را می‌دانستند. حالا وقت آن است که ما هم در این بخش از مجله رضیم این راز را با شما در میان بگذاریم و طعم دلپذیر این خوراک را با هم تجدید کنید.

مواد لازم برای تهیه خوراک لوبیا

برای درست کردن خوراک لوبیا به مواد زیر نیاز دارید:

لوبیا چیتی ۲ پیمانه
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیر ۲ حبه
سیب‌زمینی (پخته) ۲ عدد
روغن مایع به مقدار لازم
رب گوجه‌فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱ قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه
آب به مقدار لازم

مراحل تهیه خوراک لوبیا لعاب‌دار

  • زمان آماده‌سازی مواد ۴ تا ۵ ساعت و زمان پخت حدود ۵۰ تا ۶۰ دقیقه است.
  • مقدار ارائه شده برای ۳ تا ۴ نفر مناسب است و شما می‌توانید با کمی حساب و کتاب بر اساس تعداد افراد، از مقدار مواد بیشتر استفاده کنید.
  • این خوراک در حد متوسطی از نظر دشواری تهیه قرار دارد.

مرحله اول: آماده‌سازی لوبیا

لوبیا چیتی را تمیز کرده و بشویید. سپس آنها را در یک کاسه مناسب قرار دهید و از شب قبل در آب ولرم خیس کنید.

این کار کمک می‌کند که لوبیاها سریع‌تر پخته شده و نفخ کمتری هم داشته باشند.

بعد از خیس خوردن، لوبیاها را همراه با آب زیاد در یک قابلمه بریزید.

قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید و منتظر بمانید تا آب به جوش بیاید.

سپس حرارت را کم کنید و بگذارید لوبیاها حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بپزند و نرم شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی عدسی لعاب‌دار

بیشتر بخوانید: رسپی کتلت کدو سبز با گوشت چرخ کرده

مرحله دوم: آماده‌سازی پیاز و سیر

پیاز را بشویید و پوست بگیرید. سپس آن را به صورت نگینی خرد کنید.

در یک تابه، کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا گرم شود.

سپس پیاز خرد شده را به تابه اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید تا پیازها نرم و طلایی شوند.

در همین زمان، سیر را نیز بشویید و پوست بگیرید. با استفاده از رنده یا سیر له‌کن آن را له کنید.

سیر له‌شده را به تابه اضافه کرده و کمی تفت دهید تا عطر آن به مشام برسد.

رسپی خوراک لوبیا ۱ ساعته با لعاب زیاد

مرحله سوم: افزودن ادویه‌ها و رب گوجه‌فرنگی

حالا رب گوجه‌فرنگی، زردچوبه و فلفل سیاه را به تابه اضافه کنید و به مدت یک دقیقه دیگر تفت دهید تا خامی رب گرفته شود و عطر ادویه‌جات آزاد شود.

بیشتر بخوانید: رسپی خوراک لوبیا چیتی با پاستا

مرحله

“““html

چهارم: افزودن سیب زمینی آب‌پز

راز لعاب‌دار شدن این خوراک لوبیا، اضافه کردن سیب‌زمینی‌های آب‌پز است.

سیب‌زمینی‌ها را بعد از پخت، به چند تکه برش بزنید و به مواد داخل تابه اضافه کنید.

با استفاده از چنگال، قاشق یا گوشتکوب، سیب‌زمینی‌ها را له کرده و به پوره تبدیل کنید.

سپس همه مواد داخل تابه را به خوبی مخلوط کنید تا سس غلیظ و یکدستی به وجود بیاید.

حرارت را خاموش کنید و به مرحله بعد بروید.

بیشتر بخوانید: رسپی شامی بادمجان با گوشت چرخ‌کرده

رسپی یک غذای خوشمزه با لوبیا

بیشتر بخوانید: اگر سر کار گرسنه می‌روید، این صبحانه عالی مخصوص شماست

مرحله پنجم: افزودن سس به لوبیاهای پخته شده و تنظیم چاشنی

سس را به لوبیاهای پخته شده اضافه کنید.

خوراک لوبیا را به آرامی مخلوط کنید و با افزودن مقداری نمک، طعم آن را به سلیقه خود تنظیم کنید.

حرارت را کم کنید و ۵ تا ۸ دقیقه صبر کنید تا تمام مواد به خوبی بپزند.

اگر دوست دارید خوراک لوبیا طعم بهتری داشته باشد، می‌توانید ادویه‌هایی مانند دارچین، زنجبیل یا پودر کاری اضافه کنید.

اگر می‌خواهید خوراک لوبیا غلیظ‌تر شود، در انتهای پخت حرارت را زیاد کنید تا آب اضافی آن تبخیر شود.

بیشتر بخوانید: رسپی خوراک دال عدس

مرحله ششم: تزیین و سرو خوراک

بعد از پخت، خوراک لوبیا را در ظرف سرو بریزید.

با کمی شوید یا جعفری خشک، لیمو و فلفل سیاه آن را تزیین کرده و نوش جان کنید.

برای سرو، می‌توانید خوراک لوبیا را با نان یا برنج میل کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی سوپ هویج با زنجبیل تازه

نکات و فوت و فن‌های خوراک لوبیا لعاب دار

امیدواریم که این رسپی از مجله آشپزی رضیم برای شما عزیزان جالب باشد و بتوانید با رعایت این نکات ساده، یک خوراک لوبیا خوشمزه و مقوی درست کنید و از آن لذت ببرید.

اگر شما ترفندهای دیگری برای بهتر کردن طعم و لعابخوراک لوبیا دارید، خوشحال می‌شویم که آن‌ها را در بخش نظرات با ما و دیگر دوستان به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا