رسپی خیارشور فوری یک روزه؛ ساده، سریع و خوشمزه

“`html
اگر دلتان خیارشور خانگی تازه و خوشمزه میخواهد اما وقت کافی برای درست کردن آن ندارید، این مقاله به شما کمک میکند! باور کنید، با یک دستور ساده و سریع میتوانید تنها در یک روز، خیارشور خوشمزه و ترد داشته باشید. در این مقاله از مجله رضیم، طرز تهیه خیارشور فوری یک روزه را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم برای تهیه خیارشور خانگی
برای درست کردن خیارشور خانگی فوری و خوشمزه، این مواد را آماده کنید:
خیار مناسب برای خیارشور | به مقدار لازم |
سرکه | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
نخود آبگوشتی خام | به مقدار لازم |
سیر | به مقدار لازم |
فلفل تازه تند | به مقدار لازم |
شکر | به مقدار لازم |
آب | به مقدار لازم |
آب جوشیده سرد | به مقدار لازم |
*مقدار دقیق هر کدام از مواد در مراحل تهیه توضیح داده شده است.
مراحل تهیه خیارشور خانگی فوری یک روزه
برای تهیه خیارشور خانگی، مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: آمادهسازی خیارها
در ابتدا خیارها را به خوبی بشویید و خشک کنید.
مرحله دوم: تهیه محلول آب نمک
برای درست کردن آب نمک، به ازای هر یک لیوان آب جوشیده سرد، یک قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا نمک حل شود.
بیشتر بخوانید:خیارشور را کجا نگهداری کنیم؟ + ترفندهای ماندگاری
مرحله سوم: ریختن مواد خیارشور درون شیشه
خیارهای خشک شده را داخل شیشههای تمیز بچینید. در هر شیشه، ۱ تا ۲ عدد فلفل تازه تند، ۲ تا ۳ حبه سیر، ۵ تا ۶ عدد نخود خام و مقداری سبزی ترخون اضافه کنید. سپس ¼ شیشه را با سرکه و بقیه را با محلول آب نمک پر کنید. در نهایت، ½ قاشق چایخوری شکر به هر شیشه اضافه کرده و درب شیشهها را محکم ببندید.
بیشتر بخوانید: طرز خشک کردن لیموترش در آفتاب؛ ساده و بیدردسر
مرحله چهارم: قرار دادن شیشه خیارشور درون آب جوش
یک قابلمه را با آب پر کنید و شیشهها را درون آن بگذارید. آب باید به اندازهای باشد که…
“““html
که ⅔ شیشهها را بپوشاند. در ادامه، شعله را روشن کنید و از زمانی که آب به جوش آمد، اجازه دهید شیشهها به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت بمانند.
بیشتر بخوانید: دلایل نرم شدن و خراب شدن خیارشور خانگی
مرحله پنجم: آماده شدن خیارشورها
پس از گذشت ۲۰ دقیقه، زیر حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید خیارشورها به طور کامل سرد شوند. حالا خیارشور فوری شما آماده است. نوش جانتان!
فوت و فنهای تهیه خیارشور فوری
هر موقع که اقدام به درست کردن خیارشور خانگی یک روزه کردید، نکات زیر را مد نظر قرار دهید:
- خیارهای قلمی، سفت، سایز کوچک و ترد بهترین گزینه برای تهیه خیارشور هستند. خیارهای نرم و چروکیده برای تهیه خیارشور مناسب نیستند.
- میزان تندی خیارشور را میتوانید با توجه به ذائقه خود تنظیم کنید. اگر به خیارشورهای تند علاقه دارید، مقدار فلفل را زیاد و در غیر این صورت کم کنید.
- دلیل استفاده از نخود در تهیه خیارشور، جذب آب خیار است. پس اگر دوست دارید خیارشوری ترد داشته باشید، از نخود غافل نشوید.
- اگر از طعم غالب سرکه در خیارشور خوشتان نمیآید، میتوانید در حد یک قاشق از آن استفاده کنید.
- خیارشورهای آماده شده را تا زمانی که درب آنها باز نشده باشد، میتوانید در دمای محیط نگهداری کنید. اما به محض باز کردن درب ظرف، حتما آنها را درون یخچال قرار دهید.
- استفاده از شکر در تهیه خیارشور اختیاری است. شکر برای ایجاد تعادل بین طعم سرکه و نمک به کار میرود و در صورت تمایل میتوانید آن را حذف کنید.
- در صورت تمایل میتوانید علاوه بر ترخون از شوید نیز استفاده کنید.
حالا که در این بخش از مجله آشپزی رضیم، رسپی خیارشور فوری یک روزه را یاد گرفتید، میتوانید از این پس خیارشورهای تازه و خوشمزهای را خودتان در خانه تهیه کنید. مطمئن باشید با یک بار امتحان کردن این خیارشور، دیگر به سراغ خیارشورهای بازاری نخواهید رفت.