رسپی سوغان سو اردبیلی؛ خوشمزه و مقوی

“`html
سوغان سو یک غذای خوشمزه و متفاوت از ترکیه و منطقه اردبیل است که به خاطر طعم خاصش، به عنوان وعدهای کامل برای ناهار یا شام سرو میشود. این غذا به ویژه در فصل زمستان بسیار مناسب است و مواد اصلیاش تخممرغ و پیاز هستند.
در این مقاله از بلاگ رضیم، روش تهیه سوغان سو را به شما آموزش میدهیم تا بتوانید در کمترین زمان، غذایی خوشمزه و اقتصادی درست کنید.
مواد لازم برای تهیه سوغان سو
برای تهیه این غذای خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:
تخم مرغ | ۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
رشته | ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم |
آب | ۱ لیتر |
روغن | به مقدار لازم |
مراحل تهیه سوغان سو
مراحل تهیه سوغان سو به این شکل است:
مرحله اول: سرخ کردن پیاز
پیازهای خرد شده را با کمی روغن در قابلمه بریزید و خوب سرخ کنید. وقتی پیازها سرخ شدند، کمی آب به آن اضافه کنید و بگذارید بجوشد.
مرحله دوم: افزودن رشته
بعد از اینکه آب و پیاز به جوش آمد، رشتهها را به آن اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه در آب بپزند.
مرحله سوم: اضافه کردن تخممرغ
زمانی که رشتهها پخته شدند، تخممرغهایی را که از قبل شکستهاید به آرامی اضافه کنید تا زرده و سفیدهشان از هم جدا نشوند. کمی صبر کنید تا تخممرغها نیز بپزند. بعد از ۵ دقیقه سوغان سو آماده است و میتوانید آن را سرو کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی پیازو زنجان (اشکنه زنجانی)
نکات مهم در پخت سوغان سو
در اینجا به ۲ نکته مهم در تهیه سوغان سو اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
- بعد از آماده شدن سوغان سو، ابتدا آب آن را به صورت تریت شده میل کنید و سپس تخممرغ و رشته را جداگانه با نان بخورید.
- سوغان سو نوعی آبگوشت است که به جای گوشت از رشته و تخممرغ استفاده میشود.
در این مقاله از مجله آشپزی رضیم، آموزش تهیه سوغان سو، غذای محلی ترکی، ارائه شد. میتوانید این غذای خوشمزه و ساده را به راحتی در خانه تهیه کرده و در کنار خانواده از آن لذت ببرید.