رسپی

رسپی سوغان سو اردبیلی؛ خوشمزه و مقوی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

سوغان سو یک غذای خوشمزه و متفاوت از ترکیه و منطقه اردبیل است که به خاطر طعم خاصش، به عنوان وعده‌ای کامل برای ناهار یا شام سرو می‌شود. این غذا به ویژه در فصل زمستان بسیار مناسب است و مواد اصلی‌اش تخم‌مرغ و پیاز هستند.

در این مقاله از بلاگ رضیم، روش تهیه سوغان سو را به شما آموزش می‌دهیم تا بتوانید در کمترین زمان، غذایی خوشمزه و اقتصادی درست کنید.

مواد لازم برای تهیه سوغان سو

برای تهیه این غذای خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:

تخم مرغ ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
رشته ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
آب  ۱ لیتر
روغن به مقدار لازم

مراحل تهیه سوغان سو

مراحل تهیه سوغان سو به این شکل است:

مرحله اول: سرخ کردن پیاز

پیازهای خرد شده را با کمی روغن در قابلمه بریزید و خوب سرخ کنید. وقتی پیازها سرخ شدند، کمی آب به آن اضافه کنید و بگذارید بجوشد.

مرحله دوم: افزودن رشته

بعد از اینکه آب و پیاز به جوش آمد، رشته‌ها را به آن اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه در آب بپزند.

مرحله سوم: اضافه‌ کردن تخم‌مرغ

زمانی که رشته‌ها پخته شدند، تخم‌مرغ‌هایی را که از قبل شکسته‌اید به آرامی اضافه کنید تا زرده و سفیده‌شان از هم جدا نشوند. کمی صبر کنید تا تخم‌مرغ‌ها نیز بپزند. بعد از ۵ دقیقه سوغان سو آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی پیازو زنجان (اشکنه زنجانی)

نکات مهم در پخت سوغان سو

در اینجا به ۲ نکته مهم در تهیه سوغان سو اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

  • بعد از آماده شدن سوغان سو، ابتدا آب آن را به صورت تریت شده میل کنید و سپس تخم‌مرغ و رشته را جداگانه با نان بخورید.
  • سوغان سو نوعی آبگوشت است که به جای گوشت از رشته و تخم‌مرغ استفاده می‌شود.

در این مقاله از مجله آشپزی رضیم، آموزش تهیه سوغان سو، غذای محلی ترکی، ارائه شد. می‌توانید این غذای خوشمزه و ساده را به راحتی در خانه تهیه کرده و در کنار خانواده از آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا