رسپی

رسپی سوپ هویج با زنجبیل تازه؛ غذایی گرم و دلچسب

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

اگر به دنبال یک غذای گرم و خوشمزه برای تقویت سیستم ایمنی خود در فصل سرما هستید، سوپ هویج و زنجبیل گزینه‌ای عالی است. این سوپ طعم دلچسبی دارد و بسیار مغذی است. در این بخش از مجله رضیم، طرز تهیه سوپ هویج با زنجبیل تازه را به شما آموزش می‌دهیم. پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سوپ هویج با زنجبیل تازه

برای تهیه این سوپ خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:

هویج متوسط ۵ عدد
زنجبیل تازه ۲ قاشق غذاخوری (یا ۱ قاشق غذاخوری پودر زنجبیل)
پیاز متوسط ۱ عدد
سیب زمینی ۱ عدد
ساقه کرفس ۲ عدد
آب مرغ یا سبزیجات ۲ لیوان
سیر ۱ حبه
جعفری خرد شده ۱/۲ فنجان
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
زیره سیاه نصف قاشق چای‌خوری
زردچوبه نصف قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

مراحل تهیه سوپ هویج با زنجبیل تازه

برای تهیه این سوپ خوشمزه و مقوی، مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: تفت دادن پیاز و سیر

برای شروع، پیاز و سیر را پوست کرده و به صورت ریز خرد کنید. سپس یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و روغن زیتون را در آن گرم کنید. پیاز و سیر خرد شده را به قابلمه اضافه کرده و تفت دهید تا زمانی که طلایی شوند.

مرحله دوم: اضافه کردن سبزیجات

سیب زمینی، ساقه کرفس، هویج و زنجبیل را پوست کرده و به قطعات کوچک خرد کنید. سپس این سبزیجات را به پیاز و سیر تفت داده شده اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند.

مرحله سوم: اضافه کردن ادویه‌جات و آب

نصف مقدار جعفری خرد شده، زیره سیاه، زردچوبه، نمک و فلفل را به قابلمه اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. سپس آب مرغ یا سبزیجات را هم به آن اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: بادمجان کبابی و پوره سیب زمینی؛ غذایی که عاشقش می‌شوید

مرحله چهارم: پختن سوپ

در این مرحله باید کمی صبر کنید تا سوپ به جوش بیاید. پس از جوش آمدن، حرارت را کم کرده و در قابلمه را نیمه باز بگذارید تا سوپ به آرامی پخته شود.

نکته: برای داشتن سوپی یکدست، بعد از پخت کامل، سوپ را با مخلوط کن یا غذاساز میکس کنید. سپس دوباره سوپ را به قابلمه برگردانده و به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.

“`نکات و فوت و فن‌های تهیه سوپ هویج با زنجبیل تازه

مرحله پنجم: سرو کردن سوپ هویج با زنجبیل تازه

بعد از این که سوپ به خوبی پخته شد، آن را از روی حرارت بردارید و باقیمانده جعفری خرد شده را روی سوپ بپاشید. سوپ را در کاسه بریزید و آن را داغ سرو کنید. نوش جان!

در این قسمت از مجله آشپزی رضیم، طرز تهیه سوپ هویج با زنجبیل تازه را به شما آموزش دادیم. این سوپ نه تنها طعمی عالی دارد، بلکه به تقویت سیستم ایمنی بدن هم کمک می‌کند. به شما پیشنهاد می‌کنیم حتماً این سوپ خوشمزه را درست کنید و در کنار عزیزانتان از آن لذت ببرید.

رسپی سوپ هویج با زنجبیل تازه؛ غذایی گرم و دلچسب

سایت رسپی آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا