رسپی

رسپی سوپ کدو حلوایی با جو؛ بهترین همراه روزهای پاییزی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

با شروع پاییز و سرمای هوا، چه چیزی بهتر از یک کاسه سوپ گرم و خوشمزه؟ سوپ کدو حلوایی با جو، با طعمی شیرین از کدو و گرمای جو، شما را از سرما نگه می‌دارد و انرژی می‌دهد. در ادامه با مجله رضیم همراه باشید تا طرز تهیه این سوپ خوشمزه را برایتان توضیح دهیم.

مواد لازم برای تهیه سوپ کدو حلوایی با جو

مواد لازم برای تهیه این سوپ خوشمزه به صورت زیر است:

کدو حلوایی  ۱ عدد متوسط
جو پوست کنده  ۱ پیمانه سرخالی
پیاز  ۲ عدد
سینه مرغ  ۱ عدد
خامه  نصف پیمانه
کره  ۲۰ گرم
نمک  به میزان لازم
فلفل  به میزان لازم
پاپریکا به میزان لازم
سیر  به میزان لازم

مراحل تهیه سوپ کدو حلوایی با جو

برای درست کردن این سوپ خوشمزه پاییزی تنها کافی است مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: پخت مرغ

یک قابلمه مناسب را روی حرارت بگذارید.

سینه مرغ را به همراه پیاز خرد شده، نمک، فلفل، سیر و زردچوبه داخل قابلمه بریزید و به اندازه کافی آب اضافه کنید.

سپس درب قابلمه را بگذارید و بگذارید مرغ به آرامی بپزد.

مرحله دوم: پخت جو

در یک قابلمه دیگر، کمی روغن و پیاز خرد شده را تفت دهید.

سپس جو پوست کنده را به همراه آب مرغ به آن اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت بجوشد.

مرحله سوم: اضافه کردن مرغ و کدو حلوایی

کدو حلوایی را پوست کرده و به بخش‌های کوچک خرد کنید.

سپس مرغ پخته شده را با دست ریش ریش کنید.

مرغ ریش ریش شده، کدو حلوایی خرد شده، نمک و فلفل را به قابلمه حاوی جو اضافه کنید و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه انرژی بار خانگی خوشمزه برای ورزشکاران

مرحله چهارم: جا افتادن سوپ

بعد از ۳۰ دقیقه، خامه و کره را به سوپ اضافه کنید.

رسپی سوپ کدو حلوایی با جو؛ بهترین همراه روزهای پاییزی

“““html

اجازه دهید سوپ با حرارت ملایم پخته و غلیظ شود.

نکته طلایی در تهیه سوپ کدو حلوایی با جو

مرحله آخر: سرو سوپ

بعد از اینکه سوپ آماده شد، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.

حالا سوپ را در ظرف سرو بریزید. برای تزیین آن می‌توانید از جعفری تازه و خامه استفاده کنید. نوش جان!

بیشتر بخوانید: رسپی سوپ هویج با زنجبیل تازه

نکته طلایی در تهیه سوپ کدو حلوایی با جو

در ادامه چند نکته طلایی برای تهیه این سوپ خوشمزه را مرور می‌کنیم. با ما همراه باشید.

  • اگر می‌خواهید مرغ شما بوی نامطبوع نگیرد، حتماً به آن چوب دارچین یا برگ بو اضافه کنید و در زمان پخت درب آن را نگذارید.
  • قبل از پخت، حتماً جو را به مدت ۱ تا ۲ ساعت در آب خیس کنید.
  • اضافه کردن خامه و کره به میل خودتان است و می‌توانید حذف کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، طرز تهیه سوپ کدو حلوایی با جو را برای شما شرح خواهیم داد. پیشنهاد می‌کنیم حتماً این غذای خوشمزه با کدو حلوایی را در خانه تهیه کنید و از طعم فوق‌العاده آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا