رسپی

رسپی شور با سرکه سیب؛ طعمی ملایم و خاص

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

شور یکی از انواع ترشی‌های خوشمزه و محبوب است که به عنوان چاشنی در کنار غذاهای مختلف استفاده می‌شود. شور تهیه شده با سرکه سیب طعمی ملایم و کمی ترش دارد و به خاطر خواص زیاد سرکه سیب، طرفداران خاصی هم دارد.

در این مقاله از مجله اینترنتی رضیم، طرز تهیه شور با سرکه سیب را مرحله به مرحله و با نکات مهم توضیح می‌دهیم تا شما هم بتوانید شور خانگی و سالمی را در منزل تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه شور با سرکه سیب

خیار  ۵۰۰ گرم
هویج  ۲۵۰ گرم
گل کلم  ۲۵۰ گرم
کلم  ۲۵۰ گرم
فلفل دلمه‌ای  ۱ عدد
سیر  ۴-۵ حبه
روغن زیتون  ۱-۲ قاشق غذاخوری
شوید، جعفری و ترخون تازه  به مقدار دلخواه
آب  ۱ لیتر
سرکه سیب  ۵۰۰ میلی لیتر
نمک  ۱-۲ قاشق غذاخوری
گل‌پر، سیاه دانه و فلفل قرمز  به مقدار دلخواه

 

طرز تهیه شور با سرکه سیب

  • مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه ۳۵-۴۵ دقیقه و زمان انتظار تا آماده‌سازی نهایی ۱۰-۷ روز است.
  • با مقدار مواد گفته شده در این دستور، شما حدود ۱ کیلوگرم شور درست می‌کنید.
  • سختی تهیه این شور در دسته‌بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده‌سازی سبزیجات

ابتدا خیار، هویج، گل کلم، کلم، فلفل دلمه و سیر را در ظرفی پر از آب بشویید تا خوب تمیز شوند.

سبزیجات شسته شده را در آبکش بگذارید تا آب اضافی‌شان برود، سپس آن‌ها را روی یک دستمال آشپزخانه قرار دهید و بگذارید خوب خشک شوند.

حالا با چاقو سبزیجات را به قطعات یکسان برش بزنید. توجه کنید که اندازه این قطعات تقریبا یکی باشند.

طرز تهیه شور با سرکه سیب

مرحله دوم: تهیه محلول شور

حالا آب و سرکه سیب را در یک قابلمه مناسب بریزید. شما می‌توانید نسبت آب و سرکه را به دلخواه خود تنظیم کنید. برای طعم ترش‌تر می‌توانید مقدار سرکه را بیشتر کنید.

نمک و ادویه‌ها را به مخلوط درون قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید.

“““html

را در حد مخلوط شدن به هم زنید. مقدار نمک را با توجه به ذائقه خود تنظیم کنید شما. می‌توانید از انواع دیگر ادویه جات مانند دانه خردل یا تخم گشنیز نیز استفاده کنید.

بیشتر بخوانید:رسپی شور زرد رنگ به روش بازاری

مرحله سوم: حرارت دادن محلول شور

قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید و صبر کنید تا محتویات آن بجوشند. اجازه دهید محلول برای ۵-۷ دقیقه بجوشد تا نمک و ادویه‌ها به خوبی در آب و سرکه حل شوند و عطر آنها آزاد شود. سپس محلول را از روی حرارت بردارید و بگذارید کاملاً خنک شود.

رسپی شور با سرکه سیب؛ طعمی ملایم و خاص

مرحله چهارم: انتقال به شیشه

شیشه‌های تمیز و خشکی انتخاب کنید.

سبزیجات خرد شده را داخل شیشه‌ها بریزد. مطمئن شوید که همه سبزیجات به میزان مساوی در شیشه‌ها قرار گیرند. ۱ سانتی متر از سر شیشه باید خالی باشد.

حالا محلول شور که خنک شده را روی سبزیجات بریزید تا کاملاً پوشیده شوند. درب شیشه را محکم ببندید و مطمئن شوید که هیچ هوایی به داخل شیشه نفوذ نکند.

بیشتر بخوانید: رسپی شور مخلوط خانگی؛ رازهای کپک نزدن آن

مرحله پنجم: افزودن روغن زیتون

برای جلوگیری از کپک زدن شور، روی سطح شور را با یک لایه روغن زیتون بپوشانید.

مرحله ششم: نگهداری شور

شیشه‌های حاوی شور را در محل خشک و خنک قرار دهید. بعد از ۷-۱۰ روز شور آماده مصرف است.

  • برای اینکه شور شما سریع‌تر آماده شود، می‌توانید سبزیجات را پیش از قرار دادن در شیشه، کمی بجوشانید یا بخارپز کنید.

بیشتر بخوانید: بهترین روش فریز کردن ذرت

نگهداری شور

امیدواریم که اطلاعات ارائه شده در این مقاله برایتان مفید باشد. جالب است بدانید سرکه سیب خاصیت ضدباکتریایی دارد و از رشد باکتری‌ها و کپک‌ها در شور جلوگیری می‌کند. این سرکه به شور طعم ترش و خوشایندی می‌بخشد و دارای خواص درمانی مثل کاهش قند خون، بهبود هضم و کاهش وزن است.

شما نیز با رعایت این نکات و مراحل ساده می‌توانید شور خانگی و سالمی با استفاده از سرکه سیب تهیه کنید و از طعم و مزه عالی آن در کنار غذاهای خود لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا