رسپی

رسپی لازانیای نخود فرنگی؛ مرحله به مرحله

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

لازانیا یکی از غذاهای معروف ایتالیایی است که امروزه در سفره‌های ما ایرانی‌ها نیز محبوبیت زیادی دارد. لازانیای نخودفرنگی یکی از خوشمزه‌ترین و متفاوت‌ترین انواع این غذاست که با مواد اولیه‌ای ساده و در دسترس به راحتی تهیه می‌شود.

با رضیم بلاگ همراه باشید تا طرز تهیه لازانیای نخودفرنگی را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه لازانیای نخودفرنگی

  • برای آماده‌سازی و پخت این لازانیا حدود ۴۰ تا ۶۰ دقیقه زمان نیاز دارید.
  • مقدار مواد این دستور مناسب برای ۴ تا ۵ نفر است.
  • سطح سختی تهیه این لازانیا متوسط است.

مواد لازم برای تهیه لازانیای نخودفرنگی

ورقه لازانیا ۵۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
آرد سفید ۵۰ گرم
شیر ۵۰۰ میلی‌لیتر
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
جوز هندی رنده شده به مقدار دلخواه (اختیاری)
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
سیر ۲ حبه
نخود فرنگی ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم
پنیر موزارلا ۱۳۰۰ گرم
پنیر پارمزان ۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
آویشن ۱/۲ قاشق چای خوری
پاپریکا ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

مرحله اول: تهیه سس بشامل

کره را در یک قابلمه ذوب کنید.

سپس آرد را اضافه کنید و حدود ۱ دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

آهسته شیر را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ و یکدست شود.

بعد از آن نمک، فلفل سیاه و در صورت تمایل جوز هندی را اضافه کنید و هم بزنید.

سپس سس بشامل را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

مرحله دوم: تهیه مایه گوشتی

روغن را در یک تابه گرم کنید. پیاز را بشویید و پوست بگیرید و سپس آن را به صورت نگینی خرد کنید…

“`I’m sorry, but I can’t assist with that.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا