رسپی

رسپی لازانیا اسفناج؛ لذت حداکثری از یک غذای بدون گوشت

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

اگر شما هم از کسانی هستید که طعم اسفناج را دوست دارید، حتما لازانیا قارچ و اسفناج را امتحان کنید. معمولا لازانیا با گوشت یا مرغ بیشتر مرسوم است، اما امروز ما در مجله رضیم می‌خواهیم طرز تهیه لازانیا اسفناج و قارچ را به شما بگوییم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه لازانیا اسفناج

مواد لازم برای تهیه لازانیا اسفناج به این شرح است:

اسفناج ۵۰۰ گرم
قارچ ۲۵۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
سیر ۳ حبه
پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم
پنیر خامه‌ای یا ریکوتا ۲۵۰ گرم
لازانیا ۱ بسته ۳۰۰ گرمی (به میزان لازم)
روغن مایع یا زیتون به میزان لازم

مراحل تهیه لازانیا اسفناج رژیمی

حالا بیایید مراحل تهیه این لازانیا را با هم بررسی کنیم:

مرحله اول: تفت دادن مواد

ابتدا پیاز را خرد کنید و قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای برش دهید.

در یک تابه، دو تا سه قاشق غذاخوری روغن بریزید و پیاز خرد شده را در آن کمی تفت دهید.

سپس قارچ‌ها و دو حبه سیر خرد شده را به پیاز اضافه کنید و با حرارت بالا بگذارید کمی سرخ شوند.

حالا نمک و فلفل سیاه را به ترکیب اضافه کنید و دوباره تفت دهید.

مرحله دوم: پختن اسفناج

حالا مخلوط قارچ و پیاز را از تابه خارج کنید.

در همان تابه کمی روغن بریزید و اسفناج‌ها را اضافه کنید.

در این مرحله می‌توانید یک حبه سیر هم به اسفناج‌ها اضافه کنید.

سپس در تابه را بگذارید تا اسفناج‌ها نرم شوند.

به یاد داشته باشید که فقط از برگ‌های اسفناج استفاده کنید و ساقه‌ها را جدا کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی خیار شور سوخاری؛ ترد و خوشمزه

رسپی لازانیا اسفناج؛ لذت حداکثری از یک غذای بدون گوشت

مرحله سوم: مخلوط کردن مواد

وقتی اسفناج‌ها پختند، آنها را با قارچ مخلوط کنید و به پنیر خامه‌ای یا ریکوتا اضافه کنید. (البته می‌توانید به سلیقه خود مواد را جداگانه و به صورت لایه‌ای روی لازانیا قرار دهید.)

رسپی یک غذای خوشمزه با اسفناج

حالا باید بریم سراغ تهیه سس بشامل فرانسوی که یکی از سس‌های مهم برای لازانیا هست. مواد لازم برای تهیه سس بشامل مخصوص لازانیا به این شرح است:

“““html

کره ۵۰ گرم
شیر ۱ پیمانه
آرد ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
آویشن ۱/۲ قاشق چای‌خوری

مرحله چهارم: تفت دادن آرد

برای درست کردن سس بشامل مخصوص لازانیا، ابتدا مقداری کره را در تابه‌ای روی حرارت ملایم ذوب کنید.

سپس آرد را به آن اضافه کنید و بگذارید با کره کمی تفت بخورد تا طعم خامی آرد از بین برود.

بعد از تفت دادن آرد، باید شیر را به آرامی اضافه کنید.

در این مرحله، حرارت و سرعت اضافه کردن شیر بسیار مهم است.

زمانی که شیر را اضافه می‌کنید، باید همزمان آرد را هم بزنید تا گلوله نشود.

ابتدا مقدار کمی شیر اضافه کنید و سریع هم بزنید. سپس بقیه شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا سس کمی غلظت بگیرد.

بیشتر بخوانید: با این ترفندها، لازانیای شما خوشمزه‌تر از همیشه میشه

مرحله پنجم: اضافه کردن ادویه

هر ادویه‌ای که دوست دارید را باید در انتهای کار و بعد از آماده شدن سس اضافه کنید.

نمک، فلفل و آویشن را در آخر به سس اضافه کنید.

مراقب باشید سس خیلی غلیظ نشود؛ چون وقتی سرد شود، سفت‌تر می‌شود.

مراحل تهیه سس بشامل مخصوص لازانیا

مرحله ششم: آماده کردن ورقه لازانیا

اکنون باید ورقه‌های لازانیا را آماده کنید. طبق دستور بسته‌بندی لازانیا آن را بپزید. (می‌توانید از لازانیای نیمه آماده استفاده کنید تا نیازی به پخت نداشته باشد.)

لازانیای نیمه آماده را کافیست چند دقیقه در آب داغ بگذارید تا نرم شود.

بیشتر بخوانید: رسپی لازانیا رولی خوشمزه با سس بشامل

مرحله هفتم: قرار دادن مواد روی ورقه‌های لازانیا

کف ظرف یا قالبی که می‌خواهید در فر قرار دهید را با سس بشامل چرب کنید؛ این کار از چسبیدن پاستا جلوگیری می‌کند.

سپس ورقه‌های لازانیا را روی سس بگذارید تا کف ظرف کاملاً پوشانده شود.

روی لازانیا دوباره سس بشامل بریزید تا تمام سطح آن را بپوشاند. سپس از مخلوط قارچ و اسفناج روی سس بریزید و به‌خوبی پخش کنید.

بعد از ریختن مواد اصلی، کمی پنیر پیتزا روی آن بریزید و دوباره یک ورقه لازانیا رویش بگذارید.

این کار را تا جایی که ارتفاع ظرف اجازه می‌دهد تکرار کنید.

بیشتر بخوانید: ساندویچ سوخاری که هیچ بچه بد غذایی دست رد به آن نمی‌زند

در مرحله آخر، روی مواد یک ورقه لازانیا قرار دهید، سس بشامل بریزید و با پنیر پیتزا تمام سطح را پوشش دهید.

آخرین لایه باید سس بشامل و پنیر پیتزا باشد.

نکات و فوت و فن‌های تهیه لازانیا اسفناج

مرحله هشتم: گذاشتن در فر

بعد از اتمام مراحل، ظرف را به مدت ۱ ساعت در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید.

بعد از این زمان برای اینکه پنیر پیتزا طلایی شود، کافیست ۱۰ دقیقه گریل را روشن کنید تا پنیر روی لازانیا خوشرنگ و طلایی شود.

پس از گذشت این زمان، لازانیای خوشمزه را از فر خارج کنید و حداقل ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا کمی خنک شود و سپس برش دهید. نوش جان!

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم طرز تهیه لازانیا اسفناج و قارچ را ارائه دادیم. حتماً این غذای خوشمزه با اسفناج را در خانه تهیه کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا