رسپی

رسپی لواشک انبه خوشمزه خانگی با فر

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

لواشک انبه با طعمی متفاوت، طرفداران زیادی دارد. تهیه این لواشک با فر بسیار ساده است و شما می‌توانید به راحتی در خانه آن را درست کنید. در این بخش از رضیم بلاگ با ما باشید تا طرز تهیه لواشک انبه با فر را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم جهت تهیه لواشک انبه با فر

برای تهیه لواشک انبه، به این مواد نیاز دارید:

انبه (رسیده و خرد شده) ۴ فنجان
کاغذ روغنی به میزان لازم

مراحل تهیه لواشک انبه با فر

مراحل تهیه این لواشک خوشمزه به این شکل است:

مرحله اول: گرم کردن فر

فر را با دمای ۱۷۵ درجه فارنهایت (۷۹ درجه سانتیگراد) گرم کنید و کف دو سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

بیشتر بخوانید: ۱۰ روش برای تشخیص انبه رسیده

مرحله دوم: پوره کردن انبه

انبه‌های خرد شده را در مخلوط کن بریزید و تا زمانی که نرم و یکدست شوند، مخلوط کنید.

مرحله سوم: ریختن پوره انبه در سینی فر

پوره انبه را به طور مساوی بین دو سینی فر تقسیم کنید. با استفاده از یک کاردک یا لیسک، پوره را به طور یکنواخت روی سطح سینی با ضخامت ۳ میلی‌متر پخش کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کمپوت انبه خانگی با ماندگاری بالا

مرحله چهارم: پخت لواشک انبه در فر

سینی‌ها را به مدت ۳ تا ۴ ساعت در فر قرار دهید. لواشک زمانی آماده است که پوره خشک شود و به راحتی از کاغذ روغنی جدا شود. اگر لواشک‌ها زیر هنوز کمی خیس هستند، آن‌ها را برگردانید و دوباره در فر قرار دهید تا کاملاً خشک شوند.

طرز تهیه لواشک انبه

مرحله پنجم: برش دادن لواشک انبه

لواشک‌ها را از فر خارج کنید. یک کاغذ روغنی دیگر روی آن‌ها قرار دهید و سپس لواشک‌ها را به همراه کاغذ روغنی زیر آن‌ها از سینی فر جدا کنید. هر ورقه لواشک را به نوارهای باریک برش داده و سپس آن‌ها را لوله کنید. نوش جان!

فوت و فن کوزه‌گری در رسپی لواشک انبه

در ادامه به چند نکته مهم در تهیه لواشک انبه اشاره می‌کنیم:

  • اگر می‌خواهید لواشک طعم ترشی داشته باشد، کمی آبلیمو به پوره انبه اضافه کنید.
  • اگر دوست دارید لواشک شیرین باشد، می‌توانید از شکر یا عسل برای شیرین کردن آن استفاده کنید.
  • مدت زمان پخت لواشک انبه بستگی به ضخامت آن و دمای فر دارد.
  • اگر می‌خواهید لواشک را در آفتاب خشک کنید، به یاد داشته باشید که هر چه دما گرم‌تر و خشک‌تر باشد، لواشک سریع‌تر آماده می‌شود. در هوای مرطوب، زمان خشک شدن طولانی‌تر خواهد بود.
  • لواشک انبه را می‌توانید در یک ظرف دربسته و در جای خنک و خشک تا ۱ هفته نگهداری کنید.

در این بخش از مجله آشپزی رضیم، طرز تهیه لواشک انبه با فر را به شما آموزش دادیم. پیشنهاد می‌کنیم این لواشک خوشمزه و مغذی را تهیه کنید و از طعم لذیذ آن در کنار عزیزان‌تان لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

رسپی لواشک انبه خوشمزه خانگی با فر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا