رسپی

رسپی نان خرمایی بدون کره برای بچه مدرسه‌ای‌ها

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

نان خرمایی یکی از قدیمی‌ترین و خوشمزه‌ترین شیرینی‌هاست. این نان نه تنها طعم بسیار خاص و دلنشینی دارد، بلکه بسیار مغذی هم هست. تهیه نان خرمایی بدون کره در خانه کار سختی نیست و شما می‌توانید با چند ماده ساده، این نان‌های خوشمزه را درست کنید. در این مقاله از مجله اینترنتی رضیم، دستور تهیه نان خرمایی بدون کره و با روغن مایع به همراه نکات مهمی که در حین تهیه این نان باید بدانید، به شما ارائه می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه نان خرمایی بدون کره

تخم‌مرغ  ۱ عدد
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
خرما حدود ۱۰ تا ۱۲ عدد
وانیل ۱ قاشق چای‌خوری
آرد ۱ و ۱/۲ پیمانه
نمک ۱ پنس
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای‌خوری
شیر خشک ۱/۴ پیمانه
پودر نشاسته ۱/۴ پیمانه

دستور تهیه نان خرمایی بدون کره

مدت زمانی که برای آماده‌سازی مواد لازم و تهیه نان نیاز دارید، حدود ۴۵ تا ۵۵ دقیقه است. مقدار موادی که در این دستور ارائه شده، برای ۱۰ تا ۱۲ عدد نان خرمایی متوسط مناسب است. درجه سختی تهیه این نان‌ها در سطح متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده‌سازی خرما

ابتدا خرماها را از هسته جدا کنید. سپس با استفاده از یک چنگال یا دستگاه، آن‌ها را به شکل خمیر نرم درآورید. اگر خرماها خیلی خشک هستند، می‌توانید کمی آب گرم اضافه کنید تا نرم‌تر شوند و راحت‌تر به خمیر تبدیل شوند.

برای اینکه کار سریع‌تر پیش برود، بهتر است از خرماهای نرم و تازه استفاده کنید. همچنین می‌توانید مقداری پودر دارچین به خمیر خرما اضافه کنید تا طعم بهتری بگیرد.

بیشتر بخوانید: دستور مافین کدو حلوایی

مرحله دوم: آماده‌سازی مواد خشک

در یک کاسه بزرگ، آرد، پودر نشاسته، بیکینگ پودر و نمک را با هم ترکیب کنید. این مواد را ۲ تا ۳ بار از الک رد کنید. الک کردن این مواد باعث می‌شود که آرد هوا بگیرد و نان شما نرم‌تر شود. دقت کنید که ترکیب دقیق مواد باعث می‌شود که بافت نان شما سبک و پف‌دار باشد.

بیشتر بخوانید: دستور پشت زیک گردویی؛ شیرینی مازندرانی

مرحله سوم: مخلوط کردن تخم‌مرغ و روغن

در یک کاسه جدا، تخم‌مرغ به دمای محیط رسیده، وانیل و روغن مایع را به خوبی هم بزنید تا یک مخلوط یکنواخت به دست آید. برای طعمی بهتر، می‌توانید از روغن مایع بی‌بو مانند روغن آفتاب‌گردان استفاده کنید.

“““html
رسپی نان خرمایی

بیشتر بخوانید: رسپی نان شیرمال خانگی

مرحله چهارم: ترکیب مواد خشک و تر

به آرامی مواد خشک را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کنید و با استفاده از یک قاشق یا همزن دستی آن‌ها را مخلوط کنید. هم زدن را ادامه دهید تا بتوانید یک خمیر نرم به دست آورید. خمیر نباید نه خیلی سفت باشد و نه خیلی شل.

اگر خمیر خیلی سفت بود، می‌توانید کمی آب یا شیر به آن اضافه کنید تا به غلظت مناسبی برسد. همچنین نباید خمیر را بیش از حد هم بزنید چون ممکن است نان شما سنگین شود.

بیشتر بخوانید: رسپی کیک پای سیب با ماهیتابه

مرحله پنجم: شکل دادن به نان‌ها

خمیر را به قطعات کوچک‌تر تقسیم کنید (به اندازه یک گردو). هر قطعه را با دست باز کنید و مقداری خمیر خرما در وسط آن قرار دهید. سپس خمیر را دور خرما بپیچید و آن را به شکل دایره یا بیضی درآورید. مطمئن شوید که خرما به خوبی در خمیر پیچیده شود و بیرون نرود.

رسپی نان خرمایی بدون کره برای بچه مدرسه‌ای‌ها

اگر خمیر به دست شما چسبید، می‌توانید دست‌هایتان را کمی با روغن چرب کنید. بعد از اینکه خمیرها را پیچیدید، با چنگال یا هر ابزار دیگری که در دسترس دارید، روی کلوچه خرمایی‌ها طرح بیندازید. نان‌ها را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده‌اید، بچینید.

بیشتر بخوانید: رسپی نان سیر رستورانی

مرحله ششم: پخت نان خرمایی

فر برقی یا گازی را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. گرم کردن فر پیش از پخت کلوچه‌ها تاثیر زیادی در بافت و کیفیت نهایی آن‌ها دارد.

سینی حاوی نان‌ها را در فر قرار دهید و برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر کنید تا نان خرمایی‌ها پخته و طلایی شوند. اگر روی نان‌ها خیلی زود طلایی شد ولی هنوز پخته نشده بودند، می‌توانید حرارت فر را کمی کاهش دهید و زمان پخت را بیشتر کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی دوشاب یومورتا (شیره انگور و تخم مرغ)؛ برای صبحانه

رسپی نان خرمایی بدون کره

مرحله هفتم: خنک کردن و سرو نان خرمایی

بعد از پخت، نان‌ها را از فر بیرون آورده و روی توری خنک‌کننده قرار دهید تا کاملاً خنک شوند. سپس آن‌ها را در ظرف مناسبی بچینید و برای سرو آماده کنید. نان خرمایی را می‌توانید در یک ظرف دربسته نگهداری کنید تا چند روز تازه بماند. این نان‌ها گزینه‌ای عالی برای قرار دادن در ظرف تغذیه بچه‌ها برای مدرسه هستند.

امیدواریم که این دستور پخت برای شما عزیزان علاقه‌مند به آشپزی جالب باشد و شما نیز این نان‌های خوشمزه و مقوی را با روشی ساده تهیه کنید. این نان‌های خرمایی نه تنها خوشمزه هستند بلکه به خاطر خرما و استفاده از روغن مایع به جای کره، گزینه‌ای سالم و پرانرژی برای تغذیه بچه‌ها هستند.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا