رسپی

رسپی ناگت سیب‌ زمینی خانگی؛ ساده و خوشمزه

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

ناگت سیب‌زمینی یکی از غذاهای ساده و خوشمزه‌ای است که به سادگی می‌توانید آن را در خانه درست کنید. این غذا بین‌المللی است و به روش‌های مختلفی در زمان کم آماده می‌شود. می‌توانید آن را به صورت تنها یا با برنج یا نان سرو کنید.

بسیاری از کودکان طعم این ناگت‌ها را خیلی دوست دارند. اگر فرزندانی دارید که غذای کمتری می‌خورند، ناگت‌های خوشمزه و جذاب می‌تواند گزینه خوبی برای شام آن‌ها باشد.

امروز در رضیم بلاگ یکی از آسان‌ترین و خوشمزه‌ترین طرز تهیه ناگت سیب‌زمینی را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد. پس با ما همراه باشید.

مواد لازم جهت تهیه ناگت سیب زمینی

برای تهیه ناگت سیب‌زمینی به مواد زیر نیاز دارید:

سیب زمینی  ۳ عدد
سینه مرغ ۱ عدد
سیر ۲ حبه
پودر سوخاری ۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد
پنیر پیتزا ۱/۲ پیمانه
نمک، زردچوبه، فلفل قرمز و فلفل سیاه به مقدار دلخواه
پاپریکا و آویشن به مقدار دلخواه
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سفید ۳-۴ قاشق غذاخوری

مراحل تهیه ناگت سیب زمینی

  • زمان آماده‌سازی و تهیه این ناگت‌ها حدود ۴۰ تا ۶۰ دقیقه است.
  • مواد گفته شده برای ۳-۴ نفر کافی است و شما می‌توانید با محاسبات ساده مقدار آن‌ها را افزایش دهید تا در حجم بیشتر ناگت تهیه کنید.
  • سطح دشواری تهیه این غذا متوسط است.

بیشتر بخوانید: خواص شگفت‌انگیز آب سیب‌زمینی!

مرحله اول: آماده‌سازی سیب‌زمینی

سیب‌زمینی‌ها را بشویید و در یک قابلمه قرار دهید. مقداری آب به آن اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید.

قابلمه را روی حرارت متوسط حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید تا سیب‌زمینی‌ها کاملاً پخته و نرم شوند.

پس از پخت، بگذارید سیب‌زمینی‌ها خنک شوند. سپس پوستشان را بکنید و آن‌ها را در یک ظرف مناسب بریزید.

مرحله دوم: آماده‌سازی سیر و پیاز

سیر و پیاز را بشویید و پوست بکنید.

“““html

آن‌ها را به چند قسمت برش بزنید و به سیب زمینی‌های پخته شده اضافه کنید.

مرحله سوم: آماده سازی فیله مرغ

فیله مرغ را بشویید و به ابعاد کوچک‌تری برش زنید. فیله مرغ خام را به ترکیب درون ظرف اضافه کنید.

به جای فیله مرغ می‌توانید از ران مرغ نیز استفاده کنید.

رسپی ناگت سیب‌ زمینی خانگی؛ ساده و خوشمزه

مرحله چهارم: ترکیب کردن و افزودن ادویه‌ها

به مقدار دلخواه فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک، پاپریکا، آویشن و زردچوبه به مواد درون ظرف اضافه کنید و کمی مواد را به هم زنید.

بیشتر بخوانید: رسپی سیب زمینی بامیه‌ای خانگی

مرحله پنجم: افزودن پنیر پیتزا و پودر سوخاری

۲ قاشق غذاخوری از پودر سوخاری را به همراه پنیر پیتزا رنده شده به محتوای درون ظرف اضافه کنید و مواد را کمی به هم زنید.

مرحله ششم: چرخ کردن مواد ناگت

همه مواد را درون میکسر، خردکن یا چرخ‌گوشت بریزید. مواد را به خوبی پوره کنید تا بافت خمیری شکلی به خود گیرد.

اگر در تهیه این ناگت از چرخ گوشت استفاده می‌کنید برای انسجام بیشتر ناگت می‌توانید مواد را ۲-۳ بار چرخ کنید.

حال مواد پوره شده و خمیری شکل تان را درون ظرف مناسبی قرار دهید و روی آن را بپوشانید.

۲۰-۳۰ دقیقه مواد ناگت را در یخچال استراحت دهید.

نکات و فوت و فن‌های تهیه ناگت سیب زمینی

مرحله هفتم: سرخ کردن ناگت

تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار دهید. مقداری روغن در آن بریزید و منتظر بمانید تا روغن داغ شود.

از مواد ناگت با کمک قاشق بردارید و در دست به آن کمی شکل دهید.

در همین مرحله درون کاسه کوچکی تخم مرغ را بشکنید و با چنگال به هم زنید تا حالت لختگی خارج شود.

ناگت های شکل داده شده را ابتدا در آرد سفید بغلتانید. سپس در تخم مرغ و در نهایت در پودر سوخاری بغلتانید تا تمام قسمت‌های ناگت با پودر سوخاری کاور شود.

همه مواد را به همین روش شکل دهید. ناگت‌ها را در روغن داغ سرخ کنید و پس از سرخ شدن آن‌ها را روی دستمال جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافه‌شان گرفته شود.

شما می‌توانید این ناگت‌ها را با انواع سس سرو کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی سیب زمینی رتتویی با سبزیجات

امیدواریم که این رسپی از مجله آشپزی رضیم مورد توجه شما علاقه‌مندان به غذاهای ساده و سریع قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش بالا این ناگت‌های بسیار خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا