رسپی

رسپی پنکیک گیلاس؛ یک صبحانه دلچسب و خوشمزه

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

پنکیک گیلاس، صبحانه یا عصرانه‌ای خوشمزه و محبوب است که به خاطر طعم ترش و شیرین گیلاس، یادآوری ماندگاری به همراه دارد. در این مقاله از رضیم بلاگ، رسپی کاملی برای تهیه پنکیک گیلاس به همراه نکاتی برای خوشمزه‌تر کردن آن ارائه می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه پنکیک گیلاس

مواد لازم برای تهیه پنکیک گیلاس عبارتند از:

آرد سفید قنادی ۱ و ۱/۲ پیمانه
شکر ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق چای‌خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای‌خوری
شیر ۱ و ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
عصاره وانیل ۱ قاشق چای‌خوری
گیلاس ۲ پیمانه
شکر پودر برای تزیین به مقدار لازم

مراحل تهیه پنکیک گیلاس

  • زمان لازم برای آماده‌سازی و تهیه پنکیک حدود ۱۰-۱۲ دقیقه است.
  • این رسپی برای ۱۰-۱۲ عدد پنکیک متوسط مناسب است.
  • سختی تهیه این پنکیک متوسط است.

مرحله اول: آماده‌سازی و ترکیب مواد خشک

در یک کاسه بزرگ، آرد الک شده، شکر، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی کلافوتی گیلاس

از آرد سفید یا آرد سبوس دار استفاده کنید. آرد سبوس دار به پنکیک طعم و بافت بهتری می‌دهد و مواد مغذی بیشتری نیز دارد.

مرحله دوم: ترکیب شیر، تخم مرغ و روغن

در یک کاسه جداگانه، شیر، تخم مرغ، روغن مایع و عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید.

محلول مایع را کم‌کم به مواد خشک اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست و صاف حاصل شود.

این کار باعث می‌شود گلوتن موجود در آرد فعال شود و پنکیک شما پفکی‌تر شود.

از شیر ولرم استفاده کنید تا خمیر بهتر عمل بیاید. روغن مایع یا کره بدون نمک بهترین گزینه برای تهیه این پنکیک است.

مرحله سوم: آماده‌سازی و افزودن گیلاس‌ها

گیلاس‌ها را هسته گرفته و به تکه‌های کوچک برش دهید.

حدود ⅓ از گیلاس‌های خرد شده را به خمیر اضافه کنید و مخلوط نمایید.

“““html

خمیر پنکیک را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید. حواستان باشد که خیلی هم نزنید. چون هم زدن زیاد خمیر باعث می‌شود پنکیک‌ها سفت و لاستیکی شوند.

گیلاس‌های ترش و شیرین به پنکیک شما طعم بهتری می‌دهند. می‌توانید از گیلاس‌های منجمد هم استفاده کنید. در این صورت، قبل از اضافه کردن به خمیر کمی آن‌ها را یخ‌زدایی کنید.

رسپی پنکیک گیلاس؛ یک صبحانه دلچسب و خوشمزه

بیشتر بخوانید: رسپی پنکیک توت فرنگی

مرحله چهارم: پخت پنکیک

قبل از اینکه خمیر پنکیک را در تابه بریزید، تابه را کاملاً گرم کنید. این کار کمک می‌کند تا پنکیک‌ها به‌راحتی جدا شوند.

تابه را روی حرارت متوسط بگذارید و مقداری روغن یا کره در آن بریزید. سپس ¼ پیمانه از خمیر پنکیک را در تابه بریزید و به شکل دایره‌ای پخش کنید.

بعد از ۲ تا ۳ دقیقه، وقتی که حباب‌هایی در سطح پنکیک ‌ظاهر شد و لبه‌های آن قهوه‌ای شد، آن را برگردانید و برای ۱ تا ۲ دقیقه دیگر بپزید.

اگر پنکیک‌های ضخیم‌تری می‌خواهید، از ¼ پیمانه خمیر بیشتر استفاده کنید و برای پنکیک‌های نازک‌تر از ⅛ پیمانه خمیر استفاده کنید.

پنکیک‌ها را زیاد نپزید. پنکیک‌های آماده باید طلایی و کمی پفکی باشند.

برای پخت پنکیک‌ها از حرارت ملایم استفاده کنید. حرارت بیش از حد باعث می‌شود پنکیک‌ها بسوزند و داخلشان نپزد.

نکات و فوت و فن‌های تهیه پنکیک گیلاس

مرحله پنجم: سرو و تزیین پنکیک‌ها

پنکیک‌های آماده را روی یک بشقاب بگذارید و با گیلاس‌های خرد شده و مقداری شکر پودر تزئین کنید.

پنکیک‌ها را گرم سرو کنید و از طعم خوشمزه آن‌ها لذت ببرید. نوش جان!

بیشتر بخوانید: رسپی پنکیک مراکشی

نکات و فوت و فن‌های تهیه پنکیک گیلاس

به این ۴ نکته برای خوشمزه‌تر شدن پنکیک گیلاس توجه کنید:

  1. برای طعم ترش‌تر، می‌توانید کمی آبلیمو، لیموترش یا پوست رنده شده پرتقال به خمیر اضافه کنید.
  2. می‌توانید از انواع توت‌ها مثل توت فرنگی، تمشک یا بلوبری نیز در این پنکیک‌ها استفاده کنید.
  3. پنکیک‌ها را می‌توانید با ماست، خامه، عسل یا شربت بار سرو کنید.
  4. می‌توانید کمی دارچین یا پودر زنجبیل به خمیر پنکیک اضافه کنید تا طعم آن گرم‌تر و خوشمزه‌تر شود.

با رعایت این نکات می‌توانید پنکیک گیلاسی خوشمزه‌ای تهیه کنید که مورد پسند شما و عزیزانتان باشد.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا