رسپی

رسپی «پیله دبیج»؛ خورش خوشمزه و اصیل گیلانی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

پیله دبیج یک غذا اصیل و خوشمزه از استان گیلان است که از ترکیب تخم‌مرغ، لوبیا سبز و سیر درست می‌شود. در این مقاله از مجله رضیم، ما به شما آموزش می‌دهیم چطور این غذای لذیذ شمالی را تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه پیله دبیج

برای تهیه پیله دبیج، به مواد زیر نیاز دارید:

لوبیا سبز نیم کیلو
سیر ۴ حبه
گوجه فرنگی ۴ عدد
شوید خشک ۱ قاشق غذاخوری
آب نارنج نصف فنجان
تخم‌مرغ ۲ عدد
کره ۲۰ گرم
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم

مراحل تهیه پیله دبیج

برای تهیه پیله دبیج، مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: نرم کردن لوبیا سبز

ابتدا لوبیا سبزها را کاملاً بشویید و هر یک را به ۲ یا ۳ تکه تقسیم کنید. سپس یک قابلمه را پر از آب و کمی نمک کنید و لوبیاها را در آن بپزید تا نرم شوند.

بیشتر بخوانید: نان لواش خانگی را مانند نانوایی‌ها بپزید

مرحله دوم: آماده‌سازی سیر

در این مرحله، سیر را رنده کنید و در یک قابلمه جداگانه کمی روغن بریزید و سیر را در آن تفت دهید.

وقتی عطر سیر پخش شد، شوید خشک، نمک، فلفل و زردچوبه را به سیر اضافه کنید و برای کمتر از یک دقیقه ادامه دهید. سپس گوجه‌ها را رنده کرده و به مخلوط اضافه کنید و همه چیز را هم بزنید.

مرحله سوم: اضافه کردن لوبیا سبز

حالا لوبیا سبز پخته شده را که آبکش کرده‌اید، به مواد دیگر اضافه کنید و هم بزنید. در حرارت کم بگذارید تا آب گوجه‌ها بخار شود و به روغن بیفتد.

بیشتر بخوانید: رسپی نرگسی لوبیا سبز

مرحله چهارم: شکستن تخم‌مرغ‌ها

در یک تابه، ۲ حبه سیر را رنده کنید و با کره و کمی زردچوبه تفت دهید. بعد از ۳۰ ثانیه، تخم‌مرغ‌ها را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با سیر و ادویه‌ها مخلوط شوند و بپزند.

نکات کلیدی برای تهیه پیله دبیج

مرحله پنجم: اضافه کردن آب نارنج

زمانی که….
“““html

زمانی که خورشت خوب جا افتاد، مخلوط تخم‌مرغ و آب نارنج را به آن اضافه کنید و اجازه دهید خورشت ۵ دقیقه دیگر هم روی حرارت بماند و سپس آن را از روی حرارت بردارید.

بیشتر بخوانید: دمی گوجه با ته انداز مرغ زعفرانی

رسپی «پیله دبیج»؛ خورش خوشمزه و اصیل گیلانی

نکات کلیدی برای تهیه پیله دبیج

در ادامه به ۳ نکته مهم برای تهیه پیله دبیج اشاره می‌کنیم. با ما همراه باشید:

  • بهتر است از لوبیا سبزهای ریز و کوتاه استفاده کنید.
  • گوجه‌فرنگی‌های درشت و آبدار برای این غذا مناسب‌ترند.
  • به هیچ عنوان از پیاز به جای سیر استفاده نکنید.

این غذا ریشه در شهر رشت و فومن دارد. در این مقاله از مجله آشپزی رضیم رسپی، ما تهیه این غذای اصیل گیلانی و گیاهی را به شما معرفی کردیم. حتما این غذا را درست کنید و با خانواده به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا