رسپی

رسپی چیپس بادی که بچه‌ها عاشقش می‌شوند

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

چیپس بادی، این روزها به یکی از تنقلات پرطرفدار تبدیل شده و تقریبا همه، از بچه‌ها تا بزرگ‌ترها آن را دوست دارند. اما آیا می‌دانستید که می‌توانید این چیپس خوشمزه را به راحتی و با مواد اولیه سالم در خانه درست کنید؟ در این مقاله از مجله رضیم، طرز تهیه چیپس بادی که بچه‌ها عاشقش می‌شوند را به شما آموزش می‌دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه چیپس بادی

برای تهیه این چیپس خوشمزه در خانه، مواد زیر را تهیه کنید:

سیب‌زمینی به تعداد دلخواه
نشاسته گندم به مقدار لازم
تخم‌مرغ ۱ عدد
روغن به مقدار لازم
نمک، فلفل و پودر فلفل دلمه‌ای (اختیاری) به مقدار دلخواه

مراحل تهیه چیپس بادی

برای درست کردن این چیپس سالم و خانگی، مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: خرد کردن سیب‌زمینی

ابتدا سیب‌زمینی‌ها را پوست بکنید و آن‌ها را به شکل ورقه‌های گرد و نازک برش بزنید. مطمئن باشید که همه برش‌ها یکسان و صاف باشند. اگر برش‌ها ترک یا بریدگی داشته باشند، ممکن است به خوبی پف نکنند.

مرحله دوم: مالیدن سفیده تخم‌مرغ روی سیب‌زمینی

یک عدد تخم‌مرغ را بشکنید و زرده و سفیده آن را جدا کنید. سپس تعدادی از برش‌های سیب‌زمینی را روی میز کار بگذارید و با کمک یک قلم‌مو یا برس آشپزی، سفیده تخم‌مرغ را روی یک طرف هر برش بمالید.

مطمئن شوید که ظرفی که تخم‌مرغ را در آن می‌شکنید، کاملا تمیز و بدون چربی باشد.

مرحله سوم: پاشیدن نشاسته گندم روی سیب‌زمینی

حالا برش‌های باقی‌مانده سیب‌زمینی را روی میز کار قرار دهید. سپس، نشاسته گندم را با استفاده از یک الک ریز روی یک سمت از برش‌ها بپاشید. با نوک انگشت‌های تمیز، نشاسته را روی سطح سیب‌زمینی بمالید تا کاملا به آن بچسبد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کرامبل سیب‌زمینی

مرحله چهارم: قرار دادن دو لایه سیب‌زمینی روی هم

اکنون لایه‌ای از سیب‌زمینی که با تخم‌مرغ مالیده شده را روی لایه‌ای که نشاسته دارد، قرار دهید. سپس با استفاده از یک قالب گرد، آن‌ها را برش دهید. این مراحل را برای تمام برش‌ها تکرار کنید. توجه داشته باشید که سطح رویی برش‌ها نباید به نشاسته یا تخم‌مرغ آغشته شود.

نکات و فوت و فن‌های تهیه چیپس بادی

مرحله پنجم: سرخ کردن سیب‌زمینی‌ها

در یک تابه عمیق، مقدار کافی روغن بریزید و آن را روی حرارت گذاشته تا روغن داغ شود. بعد از داغ شدن، سیب‌زمینی‌ها را در روغن بریزید. بعد از چند ثانیه، آن‌ها شروع به پف کردن می‌کنند.

به سیب‌زمینی‌ها اجازه دهید تا خوب سرخ و برشته شوند. اگر آن‌ها را زود از روغن خارج کنید، پوف آن‌ها خوابیده و چیپس شما ترد نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه چیپس سرکه و نمکی

رسپی چیپس بادی که بچه‌ها عاشقش می‌شوند

“““html

مرحله ششم: سرو کردن چیپس بادی

پس از این که سیب‌زمینی‌ها خوب برشته شدند، با کمک یک صافی روغن‌گیر آن‌ها را از روغن خارج کنید. در این مرحله می‌توانید به دلخواه، چیپس‌ها را با نمک، پودر فلفل و ادویه‌های دیگر طعم‌دار کنید. حالا چیپس‌های بادی ترد و خوشمزه شما آماده سرو است. نوش جان!

نکته مهم: چیپس‌های بادی خانگی باید ترد و توخالی باشند. اگر به این ویژگی نرسیدید، یعنی مراحل را به درستی انجام نداده‌اید.

رسپی یک میان وعده خوشمزه برای بچه‌ها

در این قسمت از مجله آشپزی رضیم، طرز تهیه چیپس بادی، یک میان‌ وعده خوشمزه و سالم را به شما ارائه دادیم. با این دستور، دیگر نیازی نیست نگران مواد مضر موجود در چیپس‌های آماده باشید. هر وقت خواستید یک میان‌ وعده سالم و خوشمزه داشته باشید، دست به کار شوید و با این دستور ساده، خودتان چیپس بادی خانگی درست کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا