رسپی

رسپی کتلت هویج خانگی؛ با گوشت و بدون گوشت

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کتلت هویج یک غذای خوشمزه و متفاوت است که می‌توانید آن را با گوشت یا بدون گوشت تهیه کنید. در این مقاله از مجله رضیم می‌توانید با مراحل درست کردن کتلت هویج با گوشت و بدون گوشت آشنا شوید.

نگاهی سریع به رسپی

برای تهیه کتلت هویج با گوشت، ابتدا باید هویج، سیب‌زمینی و پیاز را رنده کنید. سپس آب اضافی پیاز را خارج کنید. بعد از آن، گوشت چرخ‌کرده، آرد نخودچی و مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و هر ادویه‌ دیگری که دوست دارید به مواد اضافه کنید. همه چیز را خوب مخلوط کنید و سپس مایه کتلت را در روغن داغ سرخ کنید. برای خواندن جزئیات بیشتر درباره تهیه کتلت هویج با گوشت و بدون گوشت، ادامه مقاله را بخوانید.

رسپی کتلت هویج با گوشت

  • مدت زمان آماده‌سازی: ۳۰ دقیقه
  • مدت زمان پخت: ۶۰ دقیقه
  • درجه سختی: متوسط
  • تعداد نفرات: ۳ نفر

مواد لازم برای تهیه کتلت هویج با گوشت

مواد لازم برای تهیه کتلت هویج با گوشت به شرح زیر است:

هویج ۳ عدد متوسط
سیب زمینی ۳ عدد متوسط
پیاز ۱ عدد
آرد نخودچی ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
ادویه کاری ۱ قاشق چای‌خوری
پودر سماق ۲ قاشق چای‌خوری
زردچوبه ۱ قاشق چای‌خوری
زیره ۲ قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه کتلت هویج با گوشت و بدون گوشت

در ادامه می‌توانید با مراحل درست کردن کتلت هویج با گوشت آشنا شوید.

مرحله اول: هویج، سیب‌زمینی و پیاز را رنده کنید.

برای شروع، هویج، سیب‌زمینی و پیاز را به صورت متوسط یا درشت رنده کنید. از رنده ریز استفاده نکنید چون باعث می‌شود که سیب‌زمینی و پیاز آب بیندازند.

مرحله دوم: آب پیاز را بگیرید

بعد از رنده کردن مواد، باید آب اضافه پیاز را بگیرید. برای این کار، آب اضافی را از ظرف خارج کنید و نیازی به فشار دادن پیاز نیست.

بیشتر بخوانید: رسپی کتلت کدو سبز با گوشت چرخ‌کرده

مرحله سوم: مواد کتلت را ترکیب کنید

در این مرحله، گوشت چرخ‌کرده، آرد نخودچی و ادویه‌ها را به سایر مواد اضافه کرده و همه را خوب مخلوط کنید. گاهاً بهتر است یک دستکش بپوشید و مواد را برای چند دقیقه ورز دهید.

مرحله چهارم: مایه کتلت را استراحت دهید

بعد از آماده شدن مایه کتلت، مواد را در یک کاسه بریزید و روی آن را بپوشانید و برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی سفت‌تر شود.

مرحله پنجم: کتلت را سرخ کنید

در یک ماهیتابه، مقداری روغن بریزید و آن را گرم کنید. وقتی روغن داغ شد، دستانتان را مرطوب کنید و از مایه کتلت گلوله‌هایی درست کنید و آن‌ها را در روغن سرخ کنید.

“`

بیشتر بخوانید: کتلت بادمجان کبابی با گوشت چرخ کرده

مرحله ششم: کتلت را سرو کنید

وقتی یک طرف کتلت خوب سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود. بعد از اینکه همه کتلت‌ها سرخ شدند، آن‌ها را روی یک حوله آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود. سپس کتلت‌ها را همراه با گوجه و خیارشور در نان باگت قرار داده و میل کنید.

رسپی کتلت هویج خانگی؛ با گوشت و بدون گوشت

رسپی کتلت هویج بدون گوشت

  • مدت زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه
  • مدت زمان پخت: ۶۰ دقیقه
  • درجه سختی: متوسط
  • تعداد نفرات: ۳ نفر

مواد لازم برای تهیه کتلت هویج بدون گوشت

برای تهیه کتلت هویج بدون گوشت به مواد زیر نیاز دارید:

سیب زمینی ۳ عدد متوسط
هویج ۲ عدد متوسط
پودر نشاسته ۳ قاشق غذاخوری
آرد ۴ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزای رنده شده (اختیاری) ۱/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
نمک، فلفل سیاه و ادویه دلخواه به مقدار لازم
سیر ۲ تا ۳ حبه
آرد سوخاری یا آرد سفید به مقدار لازم

رسپی کتلت هویج با گوشت و بدون گوشت

روش تهیه کتلت هویج با گوشت و بدون گوشت به این صورت است:

  1. ابتدا هویج و سیب زمینی را با آب در یک قابلمه بگذارید و روی حرارت بپزید.
  2. وقتی هویج و سیب زمینی پخته شدند، آن‌ها را رنده کنید. پیاز را نیز رنده کنید و آب آن را بگیرید. پیاز رنده شده را با هویج و سیب زمینی مخلوط کنید. سیر را رنده کرده و به سایر مواد اضافه کنید.
  3. در این مرحله پودر نشاسته، آرد و ادویه‌ها را همراه با پنیر پیتزا به مخلوط کتلت اضافه کنید. همه مواد را خوب ورز دهید.
  4. مقداری روغن در ماهیتابه ریخته و روی حرارت قرار دهید. با دست، مواد کتلت را به شکل دایره درآورده و در آرد سوخاری یا آرد سفید بزنید.
  5. سپس کتلت‌ها را در روغن داغ سرخ کنید. وقتی یک طرف کتلت‌ها سرخ شد، آنها را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.
  6. در آخر، کتلت‌ها را روی یک دستمال جاذب روغن قرار دهید و سپس آن‌ها را با خیارشور و گوجه سرو کنید.

نکات و فوت و فن‌های تهیه کتلت هویج با گوشت و بدون گوشت

بیشتر بخوانید: رسپی کتلت تهرانی

“`html

نکات و فوت و فن‌های تهیه کتلت هویج با گوشت و بدون گوشت

در اینجا چند نکته مهم برای تهیه کتلت هویج با گوشت و بدون گوشت را به شما می‌گوییم. با ما همراه باشید.

  • برای تهیه این کتلت، به جای استفاده از پودر سماق، می‌توانید کمی پودر لیمو عمانی اضافه کنید.
  • اگر بعد از مخلوط کردن مواد حس کردید که مایه کتلت خیلی چسبنده نیست، می‌توانید یک قاشق آرد نخودچی دیگر به آن اضافه نمایید.
  • برای طعم دادن به این کتلت، می‌توانید به جای سیر رنده شده از پودر سیر استفاده کنید.
  • اضافه کردن پنیر پیتزا به این کتلت اختیاری است و اگر دوست ندارید، می‌توانید آن را کنار بگذارید.
  • برای چسبیدن بهتر مواد کتلت، می‌توانید یک تخم‌مرغ به مایه آن اضافه کنید.
  • برای تهیه کتلت سیب‌زمینی و هویج، می‌توانید از سیب‌زمینی خام یا پخته رنده شده استفاده کنید.
  • اگر دوست داشته باشید، می‌توانید کمی جعفری تازه خرد شده به مواد کتلت اضافه کنید.
  • در طرز تهیه کتلت هویج و گوشت، به جای گوشت چرخ کرده، می‌توانید از مرغ چرخ شده استفاده کنید.
  • قبل از سرخ کردن کتلت هویج، حتماً منتظر بمانید تا روغن داغ شود و سپس کتلت‌ها را به روغن اضافه کنید.
  • برای طعم‌دار کردن این کتلت، می‌توانید از هر ادویه‌ای که دوست دارید استفاده کنید.

در این مقاله از مجله آشپزی رضیم به دستور تهیه کتلت هویج با گوشت و بدون گوشت اشاره کردیم. تهیه این کتلت بسیار آسان است و طعم خوبی دارد. اگر تجربه تهیه این کتلت خوشمزه را دارید، می‌توانید نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستانی که به آشپزی علاقه‌مند هستند، به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا