رسپی کوکتل میوههای تابستانی؛ خنک و جذاب برای روزهای گرم

“`html
کوکتل میوه یکی از خوشمزهترین نوشیدنیها است که اگر از میوههای تابستانی برای تهیه آن استفاده کنید، طعم و ظاهر بهتری خواهد داشت. در این مقاله از مجله رضیم میتوانید با روش تهیه کوکتل میوههای تابستانی آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه کوکتل میوههای تابستانی
برای درست کردن کوکتل میوههای تابستانی به مواد زیر نیاز دارید:
عسل | ۱/۴ لیوان فرانسوی دستهدار |
آب لیمو ترش تازه | ۵ قاشق غذاخوری |
پوست لیموی رنده شده | ۲ قاشق چایخوری |
توت فرنگی، آناناس، موز، سیب، هلو، شلیل، آلو یا هر میوه دلخواه | ۳۰۰ گرم |
آب پرتقال تازه | به مقدار لازم |
مراحل تهیه کوکتل میوههای تابستانی
تهیه این کوکتل حدود ۱۰ دقیقه زمان میبرد. بعد از آماده شدن کوکتل، بهتر است آن را حدود ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا مزهها به خوبی ترکیب شوند. در ادامه، روش تهیه کوکتل با میوههای مختلف تابستانی را توضیح میدهیم.
مرحله اول: شستشو و خرد کردن میوهها
برای شروع کار، همه میوهها را بشویید و اگر لازم است، پوست آنها را بگیرید. سپس میوهها را به اندازههای دلخواه خرد کنید. میتوانید میوهها را به صورت ریز یا درشت برش دهید.
مرحله دوم: تهیه سس کوکتل
بعد از خرد کردن میوهها، آنها را در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس، در یک کاسه دیگر کمی عسل و آب لیمو ترش را با پوست لیموی رنده شده مخلوط کنید.
در تهیه سس باید فقط قسمت رنگی پوست لیمو را رنده کنید تا سس تلخ نشود. مواد را خوب هم بزنید تا کاملاً یکدست شوند.
بیشتر بخوانید: رسپی کوکتل توت فرنگی
مرحله سوم: ترکیب کوکتل
بعد از تهیه سس، آن را به میوههای خرد شده اضافه کنید. سپس آب پرتقال را هم به مواد اضافه کنید. مواد را به آرامی هم بزنید تا سس کاملاً با میوهها ترکیب شود.
حالا میتوانید کوکتل میوه را در یک ظرف مناسب بریزید و برای یک ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود. کوکتل میوه شما آماده است و میتوانید از طعم خوشمزه آن لذت ببرید.
بیشتر بخوانید: رسپی کرامبل کیک سیب و گردو
نکات و فوت و فنهای تهیه کوکتل میوههای تابستانی
در ادامه به چند نکته…
“““html
طلایی برای تهیه کوکتل میوههای تابستانی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
- برای تهیه این کوکتل میتوانید بنا به سلیقه خودتان از مقدار عسل بیشتر یا کمتری استفاده کنید.
- برای تهیه کوکتل میوه میتوانید میوهها را به صورت نگینی یا خلالی خرد کنید.
- بعد از آماده کردن این کوکتل حتما آن را برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سس به خورد مواد برود.
- برای تهیه این کوکتل میتوانید از بادام و گردوی خرد شده نیز استفاده کنید.
- در برخی رسپیها برای تهیه این کوکتل میوههای خرد شده را همراه با سس در مخلوط کن میریزند و به صورت میکس شده سرو میکنند.
- برای تهیه سس کوکتل میتوانید به جای ترکیب عسل و آبلیمو، از شهد شکر همراه با مقداری آبلیمو و ریحان استفاده کنید. در این روش باید ترکیب آب و شکر را روی حرارت بجوشانید و سپس مقداری آب لیمو ترش تازه و ریحان خرد شده به آن اضافه کنید.
- به منظور تهیه این کوکتل بهتر است از میوههای تازه استفاده کنید. اما اگر به میوه تازه دسترسی ندارید، میتوانید از میوههای منجمد شده نیز استفاده کنید.
- برای شیرین کردن این کوکتل میتوانید به جای عسل از استویا و شیره افرا استفاده کنید.
- برای تهیه کوکتل میوه سعی کنید از میوههایی که رسیده اما کمی سفت هستند استفاده کنید. میوههایی که بیش از حد رسیده و نرم هستند، برای تهیه کوکتل مناسب نیستند.
- به منظور تهیه این کوکتل نباید از آب پرتقال به مقدار زیاد استفاده کنید، زیرا کوکتل شما بیش از حد شل میشود.
- اضافه کردن آب پرتقال به این کوکتل اختیاری است و میتوانید آن را به طور کامل حذف کنید یا از آب میوه دیگری برای مزه دار کردن آن استفاده کنید.
- هر ۱۰۰ گرم کوکتل میوه تابستانی حاوی ۴۶ کالری است و میتوانید از آن به عنوان میان وعده یا برای پذیرایی از مهمانها استفاده کنید.
- در رسپی کوکتل با آب گازدار میتوانید به جای آب میوه از مقداری آب گازدار استفاده کنید.
در این مقاله از مجله آشپزی رضیم به رسپی کوکتل میوههای تابستانی و فوت و فنهای تهیه این دسر اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این کوکتل را دارید، میتوانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.