رسپی

رسپی کوکوی برنج به روش خانگی؛ با طعمی بی‌نظیر

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کوکو یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که با مواد ساده و در دسترس تهیه می‌شود و معمولاً برای شام سبک استفاده می‌شود. یکی از انواع این غذا، کوکوی برنج است که خیلی خوشمزه و سریع آماده می‌شود. در این قسمت از رضیم بلاگ با دستور تهیه کوکوی برنج در خدمت شما هستیم.

مواد لازم برای تهیه کوکو برنج

برای تهیه کوکوی برنج به مواد زیر نیاز داریم:

پیازچه ۶ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
برنج پخته ۲ پیمانه
سیب زمینی ۱ عدد
زعفران ۱ قاشق غذاخوری
پودر سوخاری ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه و پودر سیر به مقدار لازم 

مراحل تهیه کوکوی برنج

حالا که مواد را آماده کردیم، نوبت به مرحله‌های تهیه کوکوی برنج می‌رسد.

مرحله اول: پختن سیب زمینی

ابتدا سیب زمینی را در قابلمه‌ای کوچک بپزیم تا نیم پز شود. می‌توانیم از حرارت متوسط استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: رسپی کوکو هفت لشکر به روش تبریزی!

مرحله دوم: له کردن برنج

برنج پخته را با چرخ گوشت یا غذاساز یا دست‌ساز له کرده و در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم.

بیشتر بخوانید: رسپی کوکوی نخود فرنگی خوشمزه

مرحله سوم: اضافه کردن پیازچه

پیازچه‌ها را پاک کرده و شسته و به صورت ریز خرد کرده و به برنج اضافه می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: رسپی کوکو مرغ با نان تست

مرحله چهارم: اضافه کردن سیب زمینی و تخم مرغ

بعد از پختن سیب زمینی، اجازه می‌دهیم خنک شود و سپس آن را رنده می‌کنیم و به مواد دیگر اضافه می‌کنیم. تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه جداگانه می‌شکنیم و اگر سالم بودند، به بقیه مواد می‌زنیم.

بیشتر بخوانید: رسپی کوکو قارچ و بادمجان

مرحله پنجم: افزودن طعم دهنده‌ها

در این مرحله زعفران، فلفل، نمک، زردچوبه، پودر سیر و پودر سوخاری را روی مواد می‌ریزیم و همه چیز را با هم مخلوط می‌کنیم تا یک مایه یکدست و کمی سفت به دست آوریم.

بیشتر بخوانید: رسپی کوکو سیب زمینی با هویج

مرحله ششم: سرخ کردن کوکو

در یک تابه روغن می‌ریزیم و حرارت را کم می‌کنیم تا روغن گرم شود. سپس مقدار مناسبی از مایه کوکو را با دستان‌مان به شکل دایره‌ای درآورده و در روغن می‌ریزیم.

رسپی کوکوی برنج به روش خانگی؛ با طعمی بی‌نظیر

بعد از سرخ شدن کوکوها، آن‌ها را روی دستمال کاغذی می‌گذاریم تا روغن اضافی آن‌ها جذب شود. این کوکو را می‌توانید با نان یا به تنهایی میل کنید. نوش جان!

“““html
نکات و فوت و فن‌های تهیه کوکوی برنج

بیشتر بخوانید: رسپی کوکو اردبیلی

نکات و فوت و فن‌های تهیه کوکوی برنج

در ادامه چند نکته کاربردی برای درست کردن کوکوی برنج را با هم مرور می‌کنیم. با ما باشید.

  • اگر دیدید کوکوی شما در حال وا رفتن است، یک تخم‌مرغ بشکنید و سفیده‌اش را در یک کاسه بریزید. قبل از اینکه مایه کوکو را بردارید، دست‌تان را در سفیده بزنید و سپس از مایه بر دارید. این کار باعث می‌شود که کوکوی شما بهتر سرخ شود و وا نرود.
  • برای این کوکو، می‌توانید از برنج‌های پخته‌شده قبلی استفاده کنید و نیازی به پختن برنج جدید نیست.
  • اگر دوست دارید، می‌توانید به مایه کوکو کمی گشنیز، جعفری و زرشک خرد شده اضافه کنید. این کار طعم کوکو را بهتر خواهد کرد.
  • با مقدار موادی که در این دستور نوشته شده، می‌توانید برای ۴ نفر کوکو برنج تهیه کنید. اگر می‌خواهید کم یا زیاد درست کنید، فقط کافی است مقدار مواد را کم یا زیاد کنید.

در این بخش از مجله آشپزی رضیم، با روش تهیه کوکوی برنج همراه شما بودیم. حتماً این دستور را امتحان کنید و تجربیات‌تان را در پخت این غذا با ما در میان بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا