رسپی

رسپی کیک ریواس به روش خانگی؛ خوشمزه و مخصوص

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

اگر دنبال یک کیک خوشمزه و خاص هستید، کیک ریواس را امتحان کنید. این کیک طعمی ترش و شیرین دارد و بافت نرم آن همه را جذب می‌کند. در این مقاله با رضیم بلاگ همراه باشید تا با طرز تهیه کیک ریواس آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه کیک ریواس:
ریواس خرد شده ۳ پیمانه
شکر ۱ و ۱/۴ پیمانه
تخم‌مرغ متوسط ۲ عدد
آرد ۲ پیمانه
خامه ترش ۱ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای‌خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای‌خوری

 

مواد لازم برای تهیه کرامبل:
شکر ۱ پیمانه
کره (نرم شده) ۱/۴ پیمانه
آرد ۱/۴ پیمانه
پودر دارچین ۱/۴ قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه کیک ریواس

مراحل تهیه کیک ریواس به شرح زیر است:

مرحله اول: گرم کردن فر و آماده کردن قالب

فر را به دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. قالب ۹×۱۳ اینچ را با کره یا روغن چرب کرده و کمی آرد روی آن بپاشید.

مرحله دوم: ترکیب کردن مواد اولیه کیک

آرد، شکر، بیکینگ پودر و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. سپس، تخم‌مرغ و خامه ترش را در یک کاسه دیگر هم بزنید تا یکدست شوند. حالا مخلوط تخم‌مرغ را به مواد خشک اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.

بیشتر بخوانید: رسپی شربت ریواس خانگی

مرحله سوم: اضافه کردن ریواس

ریواس خرد شده را به مخلوط کیک اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا خوب مخلوط شود.

مرحله چهارم: ریختن مخلوط در قالب

مخلوط کیک را در قالب آماده شده بریزید و به طور مساوی پخش کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی کیک استروسل ریواس با کرم وانیلی!

مرحله پنجم: تهیه کرامبل

شکر و کره نرم شده را در یک کاسه متوسط مخلوط کنید تا نرم و کرم رنگ شود. سپس آرد را اضافه کرده و هم بزنید تا به حالت خرده دربیاید. در نهایت، ¼ قاشق چای‌خوری دارچین را اضافه کرده و مخلوط کنید.

نکات و فوت و فن‌های تهیه کیک ریواس

مرحله ششم: پخت کیک

کرامبل را روی کیک بپاشید و به طور یکنواخت پخش کنید. سپس کیک را در فر گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه بپزید. بعد از آن، کیک را از فر بیرون بیاورید و بگذارید کمی خنک شود. نوش جان!

توجه: برای اطمینان از پخت کیک، یک خلال دندان را به وسط کیک فرو کنید. اگر تمیز بیرون آمد، یعنی کیک آماده است.

رسپی کیک ریواس به روش خانگی؛ خوشمزه و مخصوص

بیشتر بخوانید: رسپی کیک پرتقال فوری

در این قسمت از مجله آشپزی رضیم، به معرفی طرز تهیه کیک ریواس پرداختیم. امیدواریم از این کیک خوشمزه لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا