رنگین پلو با مرغ با دستور تهیه تمام و کمال (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه رنگین پلو خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی
به گزارش رضیم : رنگین پلو از غذاهای خوشمزهای است که ممکن است خیلیها نام آن را نشنیده باشند. اگر میخواهید برای یک مهمانی رسمی، میزی پر از غذاهای متنوع و جدید بچینید، اولین قدم این است که غذاهایی را انتخاب کنید که هم خوشمزه و هم زیبا باشند. رنگین پلو هر دو این ویژگیها را دارد. این پلو رنگارنگ مثل یک باغچه بهاری روی میز است و معمولاً بدون خورش سرو میشود.
مواد لازم برای تهیه رنگین پلو مخصوص 4 تا 6 نفر
- 4 پیمانه برنج آبکش شده
- 500 گرم فیله مرغ
- 4 عدد فلفل دلمهای رنگی (از هر رنگ یک عدد)
- 1 ق س زعفران آب کرده
- 1 پیمانه خلال بادام
- 1 پیمانه خلال پسته
- 150 گرم کره
- 1 پیمانه نخودسبز خام (آبپز کنید)
- 1 پیمانه ذرت کنسروی
- نمک، فلفل و آبلیمو به مقدار لازم
دستور تهیه رنگین پلو
1. فیلههای مرغ را در یک کاسه بریزید و با نمک، فلفل، آبلیمو و زعفران خوب مخلوط کنید. سپس به مدت یکی، دو ساعت آنها را در یخچال بگذارید تا طعمدار شوند.
2. فلفلهای دلمهای رنگی را به صورت نگینی خرد کرده و کمی با کره تفت دهید. خلالهای پسته و بادام هم در کره تفت داده و کنار بگذارید.
3. در زمان سرو کردن، میتوانید مرغها را کنار دیس قرار دهید و فلفلهای دلمهای، نخودسبز و ذرت را با خلالهای پسته و بادام مخلوط کرده و روی برنج بکشید یا به دلخواه آنها را روی برنج تزیین کنید. برای پختن مرغها نیازی به آب زیاد نیست. بگذارید مرغ با آب کم و روی شعله ملایم پخته و کمی هم برشته شود. به جای استفاده از نخودسبز خام، میتوانید از نوع کنسروی آن استفاده کنید. این کار باعث میشود کارتان سریعتر پیش برود. همچنین کنسرو مخلوط سبزیجات که شامل هویج، نخودسبز و ذرت است، هم انتخاب خوب و سریعی میباشد.