رسپی

روشی آسان برای درست کردن دوغ گاز دار در منزل (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

دستور تهیه “دوغ گاز دار” خانگی خوشمزه و دلچسپ

چطور می‌توانیم دوغ گازدار خانگی درست کنیم؟ با ما همراه باشید!

روش تهیه دوغ گاز دار در منزل

مواد لازم برای تهیه دوغ گاز دار

  • ماست به مقدار کافی
  • آب به مقدار کافی
  • چند حبه قند به مقدار لازم

دستور تهیه دوغ گاز دار خانگی

  1. ابتدا از ماست ترش استفاده می‌کنیم. اگر ماست ترش نیست، آن را در ظرفی بسته و به مدت ۲ روز بیرون یخچال می‌گذاریم تا ترش شود. سپس ماست را خوب هم می‌زنیم تا براق شود و بعد به اندازه دو برابر ماست، آب به آن اضافه می‌کنیم.
  2. به دلخواه مقداری نمک هم اضافه می‌کنیم. برای اینکه دوغ گازدار شود، کافی است دو حبه قند به آن اضافه کنیم. سپس دوغ را به مدت ۱۵ دقیقه در ظرفی کاملاً بسته و محکم هم می‌زنیم و بعد آن را به مدت یک هفته در هوای آزاد نگهداری می‌کنیم.
  3. پس از آماده شدن، می‌توانید پودر موسیر یا عرقیات مثل عرق نعناع یا شاهسپره برای طعم بهتر به آن اضافه کنید.
توجه داشته باشید که هرگز بیش از حد از قند برای گازدار کردن دوغ استفاده نکنید.

خواص ماست

  • ماست به روده‌ها کمک می‌کند تا به حالت طبیعی خود برگردند و باکتری‌های مضر را از روده‌ها خارج می‌کند، در نتیجه هضم غذا آسان‌تر می‌شود.
  • کلسیم موجود در ماست برای افراد سالخورده بسیار مفید است. افرادی که مرتباً از عفونت‌های روده‌ای رنج می‌برند، اگر به طور مرتب ماست بخورند، گاز و عفونت روده‌ای آن‌ها برطرف می‌شود. ماست همچنین بهترین دارو برای معده است، زیرا علاوه بر تاثیری که در یبوست و اسهال دارد، باکتری‌های مفیدی تولید می‌کند که برای سلامتی بسیار مفید هستند.

بیشتر بخوانید :

آب شب مانده را نخورید

خطرات خوردن بعضی از سیب‌زمینی‌ها را جدی بگیرید!

هرگز برنج مانده از شب قبل را نخورید! خطرات مصرف برنج مانده

گردآوری شده مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا