روشی متفاوت برای پختن تخم مرغ (مرحله به مرحله)

“`html
روشی جالب جهت پختن تخم مرغ
به شما شیوه جدید پخت تخم مرغ را معرفی می کنیم که کاملا خاص است و بهترین طعم را نیز دارد. فقط کافیست یکبار امتحان کنید.
شیوه های مختلفی برای پختن تخم مرغ وجود دارد؛ مثل آبپز، نیمرو، املت و غیره. اما ممکن است خسته شدهاید و بخواهید صبحانهای جدید و خاص میل کنید.
از آنجا که کودکان معمولاً از تخم مرغ خوششان نمیآید، آنان ممکن است مواد مغذی و اسیدهای آمینه ضروری برای رشد را از دست بدهند. برای ترغیب کودکان به خوردن تخم مرغ، باید روشهای جدید و جذابی را به آنها معرفی کنیم.
دستور تهیه تخم مرغ پفکی با عکس
تری لین فیشر و جنی پارک نویسندگان کتاب “تخم مرغ کامل” (The Perfect Egg) تکنیک جدیدی را ابداع کردهاند که میتواند شما را از روال تکراری پخت تخممرغ بیرون بیاورد. نام این صبحانه، “تخم مرغ در ابرها” است.
در واقع، زرده نرم تخم مرغ در میان سفیده پفکردهای جا میگیرد که به خاطر ظاهرش، این نام برای صبحانه انتخاب شده است. این صبحانه همچنین به عنوان دستور تهیه تخم مرغ پفکی شناخته میشود.
روشی خاص برای پخت تخم مرغ (تخم مرغ در ابرها)
چرا هم زدن سفیده تخم مرغ باعث پف کردنش میشود؟
سفیدههای تخم مرغ زده شده در غذاهایی مانند کیک و وافل کاربرد دارند، اما در این دستور، نوبت آنهاست که درخشش خاص خود را داشته باشند.
مواد لازم جهت تهیه تخم مرغ به صورت پفکی
- ۴ عدد تخم مرغ
- یک چهارم قاشق غذا خوری نمک
- فلفل
- یک و یک دوم قاشق غذا خوری، پنیر پارمسان (اختیاری)
دستور تهیه:
۱- فر را تا دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید و یک سینی پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید و مطمئن شوید که کاغذ کاملاً صاف باشد تا تخم مرغ به خوبی قرار بگیرد.
۲- سفیده و زرده تخم مرغها را جدا کنید و در دو کاسه مختلف قرار دهید. دقت کنید که هیچ زردهای به سفیده برخورد نکند. زرده روغن دارد و اگر حتی یک ذره از آن به سفیده برخورد کند، پف کردن سخت میشود.
۳- سفیدهها را با همزن برقی و روی درجه متوسط بزنید تا کفدار شوند (اگر همزن را به داخل و خارج از کف بزنید، ممکن است مقداری از کف کاهش پیدا کند).
۴- حالا اگر دوست دارید، پنیر پارمسان را اضافه کنید. با یک کفگیر پلاستیکی خیلی آرام پنیر را به سفیدهها اضافه کنید تا کف نرود.
“““html
۵- سفیده تخممرغ را (که حالا کف کرده) با فنجان روی سینی پخت بریزید. باید سفیده را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید.
۶- با پشت یک قاشق فلزی در وسط هر کدام از سفیدهها یک حفره کوچک بسازید.
۷- کاسه حاوی زرده تخممرغ را به آرامی کج کنید تا زرده تخممرغ داخل قاشق بیفتد و سپس آن را در وسط سفیده تخممرغ ابری شکل قرار دهید. همین کار را برای سه سفیده دیگر هم انجام دهید.
۸- سینی را روی صفحه سیمی مرکز فر قرار دهید و بپزید. اگر میخواهید زرده شل باشد، ۱۰ دقیقه و اگر میخواهید خامهای باشد، ۱۵ دقیقه بپزید.
۹- کمی فلفل و نمک روی آن بریزید، و سپس از این تخممرغ با شکل جدید لذت ببرید. این تخممرغ ابری شکل با سبزیجات معطر و روی نان تست طعمی بینظیر دارد.
چطور تخممرغ کهنه و فاسد را شناسایی کنیم؟
شناور شدن در آب: وقتی تخممرغ در آب شناور میماند، به این معنی است که حباب هوای آن بزرگ شده و این نشاندهنده کهنه بودن آن است. برای اطمینان از سالم بودن تخممرغ، آنها را قبل از استفاده در یک ظرف جداگانه بشکنید. یک تخممرغ فاسد (چه پخته و چه خام) بعد از شکستن پوسته، بوی بدی از خود منتشر میکند.
تست نور: با استفاده از آزمایش نور، میتوانید تمام علائم فساد ذکر شده را ببینید.
بیشتر بخوانید :
دستور تهیه تخممرغ آبپز بدون پوست
پودر تخممرغ | دستور تهیه و نحوه مصرف پودر تخممرغ