روش طبخ کباب سرداشی (مرحله به مرحله)

“`html
روش طبخ کباب سرداشی
این نوع کباب نامش را از روش خاص پخت آن گرفته است. در گذشته، مردم مواد لازم را در خانه آماده کرده و برای پخت به نانوایی میبردند تا در تنور بپزند. به همین خاطر این کباب در همدان به «سر داش» مشهور شده است.
کباب سرداشی شباهت زیادی به کباب تابهای دارد، اما تفاوتش در استفاده از سیبزمینی و روش پخت آن در فر است. مواد لازم برای درست کردن این کباب بسیار ساده و در دسترس است و به راحتی میتوانید آن را در خانه تهیه کنید. به شما پیشنهاد میکنیم که این کباب معروف شهر همدان را در منزل درست کنید و از طعم و عطر خوش آن لذت ببرید.
از دیگر کبابهای خوشمزه و ساده میتوان به ساج کباب، کباب تابهای در فر، جوجه کباب فرانسه، جوجه کباب حلزونی، کباب بختیاری، کباب کفتا، کباب ژاپنی، کباب علی نازیک، آدانا کباب و کباب ترش اشاره کرد.
دستور تهیه کباب سرداشی همدانی
مواد لازم :
گوشت گوسفند: ۵۰۰ گرم
سیبزمینی متوسط: ۳ عدد
پیاز متوسط: ۳ عدد
گوجهفرنگی: ۱ عدد
روغن مایع: به مقدار لازم
فلفل سبز: به مقدار لازم
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم
مراحل پخت :
گام 1: ابتدا ۲ عدد از سیبزمینی و پیازها را پوست گرفته و بشویید.
گام 2: سپس آنها را روی رنده ریز بکشید.
گام 3: گوشت چرخ کرده را به مواد اضافه کرده و خوب ورز دهید.
گام 4: سپس ادویهها را هم اضافه کرده و مجدداً همه مواد را مخلوط کنید.
گام 5: سینی فر را کمی با روغن چرب کنید و مخلوط کباب را در آن بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید.
گام 6: سپس ۱ عدد سیبزمینی باقیمانده، گوجهفرنگی و فلفل سبز را برش داده و بر روی مواد کباب بچینید.
گام 7: فر را روی دمای ۱۴۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده و به مدت ۱ تا ۱ ساعت و ربع در داخل فر قرار دهید تا کاملاً پخته شود.