رسپی

سالاد کینوا : سالاد محبوب مکزیکی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه سالاد کینوا مکزیکی سالاد رژیمی

این سالاد می‌تواند یک وعده غذایی کامل برای ناهار یا شام شما باشد. با رضیم همراه شوید.

دستور تهیه سالاد کینوا مجلسی

مواد لازم برای تهیه سالاد کینوا مکزیکی

  • کینوا ۳ پیمانه
  • آب مرغ ۲/۳ پیمانه
  • لوبیا قرمز ۱ پیمانه
  • ذرت پخته شده ۲/۳ پیمانه
  • خیار ۳ عدد
  • پیاز قرمز ۱ عدد
  • فلفل قرمز دلمه‌ای ۱ عدد

مواد لازم برای سس سالاد کینوا

  • روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور تهیه سالاد کینوا مکزیکی

  1. کینوا را در آب مرغ به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا آب آن تبخیر شود و کینوا کاملاً پخته شود.
  2. بعد از خنک شدن کینوا، تمام مواد را با هم مخلوط کنید، سس سالاد را اضافه کرده و بر اساس سلیقه خود، مقداری پنیر پارمزان یا چدار اضافه کنید.
  3. سالاد را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید و سپس میل کنید.

نکاتی برای تهیه سالاد کینوا مکزیکی

  • این سالاد می‌تواند یک وعده غذایی کامل برای ناهار یا شام شما باشد.
  • اگر دوست دارید، می‌توانید یک آووکادو را به جای خیار استفاده کنید و دو گوجه‌فرنگی هم به سالاد اضافه کنید.

لذت آشپزی با رضیم :

روش‌های تازه نگه‌داشتن سالاد در یخچال به مدت یک هفته

پایین آوردن فشار خون با سالاد ترخون

دستور تهیه سالاد مکزیکی مرحله به مرحله در کمترین زمان

گردآوری شده مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا