سس سالسا و ماهی کادطرز تهیه ماهی کاد و سس سالسا (مرحله به مرحله)

“`html
سس سالسا و ماهی کاد
ترکیب سس سالسا و ماهی کاد یک غذای سالم و خوشمزه است. چربی این ماهی کمتر از ۳ درصد است و سرشار از امگا۳ میباشد. این غذا باید با سس سالسا دودی سرو شود. برای تهیه این سس، میتوانید از دستور زیر استفاده کنید:
سس سالسای دودی مخصوص ماهی
مواد لازم :
۱ حبه سیر
۴ عدد گوجه فرنگی
۳ عدد فلفل هالوپینو
۱۰۰ گرم گشنیز
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه.
دستور تهیه :
برای خوشمزهتر شدن این سس، حتماً تمام سبزیجات را روی زغال کباب کنید. بوته سیر را روی آتش بگذارید و پوست آن را بکنید. سپس، گوجه فرنگی، فلفل و پیاز را روی زغال قرار دهید تا پوست آنها کاملاً سیاه شود.
آب سبزیجات را نگه دارید. سپس سیر، گوجه، پیاز و فلفل را خوب خرد کنید و با آب گوجهفرنگی و فلفل مخلوط کنید. گشنیز خرد شده را هم به این مواد اضافه کنید. در آخر، روغن زیتون، سرکه و نمک را به سس اضافه کنید. این سس را میتوانید با سیبزمینی سرخ شده یا چیپس میل کنید.
نکات مهم هنگام گریل کردن ماهی
برای درست کردن ماهی، دمای فر و زمان پخت را بهطور دقیق تنظیم کنید و مراقب باشید که سطح خارجی ماهی در حین کباب کردن سیاه نشود.
اگر میخواهید ماهی را روی اجاق گاز یا باربیکیو کباب کنید، حتماً از توریهای استاندارد مخصوص گریل استفاده کنید.
برای گریل کردن ماهی روی زغال، ابتدا زغال را آماده کنید. زغال باید به رنگ سرخ نباشد.
تکههای ماهی را نه خیلی کلفت برش بزنید که وسط آن نپخته بماند و نه خیلی نازک که سریع بسوزد.
دستور تهیه ماهی کاد و سس سالسا
مواد لازم :
فیله ماهی یا ماهی کاد : ۱۵۰ گرم
روغن زیتون : ۱ قاشق چایخوری
نمک : ۱/۴ قاشق چایخوری
آب پرتقال : ۱/۲ پیمانه
سالسا : ۱/۲ پیمانه
فلفل دلمهای سبز : ۱/۲ پیمانه
فلفل دلمهای قرمز : ۱/۲ پیمانه
برنج دم کشیده داغ : ۲ پیمانه
فلفل سیاه : به مقدار لازم
مراحل پخت :
گام ۱: فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
گام ۲: سپس هر دو طرف فیلههای ماهی را با روغن زیتون چرب کنید.
گام ۳: فیلهها را با نمک، فلفل و سس سالسا (که در قسمت قبل توضیح داده شد) و آب پرتقال طعمدار کنید.
گام ۴: سپس آنها را در سینی فر قرار دهید.
گام ۵: فلفل دلمهایهای قرمز و سبز را خرد کرده و به ماهی اضافه کنید.
گام ۶: سینی را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید.
گام ۷: سپس آن را با نان و سالاد سرو کنید.
منبع : غذالند