رسپی

شیرینی بریلو : دستور تهیه شیرینی با ژله بریلو (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه شیرینی بریلو برای عید نوروز + عکس

  • شاید تا به حال با شیرینی‌هایی مواجه شده‌اید که با سس‌های خوش‌رنگ و براق تزئین شده‌اند و توجه شما را جلب کرده‌اند.
  • شیرینی بریلو یکی از شیرینی‌های خوشمزه و محبوب است که به عنوان شیرینی شب عید شناخته می‌شود.
  • بسیاری از افراد به دنبال دستورهای تهیه شیرینی‌های جدید و خوشمزه هستند تا تنوع بیشتری به میهمانی‌های خود بدهند.
  • اگر می‌خواهید یک شیرینی خوشمزه و زیبا برای کودکان یا دورهمی‌تان درست کنید، حتماً ادامه را بخوانید.

دستور تهیه شیرینی بریلو مرحله به مرحله

مواد اولیه برای ۸ نفر

  • آرد ۱ و نیم پیمانه
  • هل ۱ قاشق چایخوری (پودر شده)
  • نارگیل نصف پیمانه (پودر شده)
  • شکر ۱ چهارم پیمانه (پودر شده)
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • روغن نصف پیمانه (جامد)

مواد لازم برای بریلو :

  • رنگ خوراکی به مقدار لازم
  • آب ۱ چهارم پیمانه (سرد)
  • شکر ۱ سوم پیمانه
  • آبلیمو ۱ چهارم پیمانه
  • نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری

دستور تهیه شیرینی بریلو در منزل

  1. نخست روغن جامد و پودر شکر را با همزن بزنید تا مخلوطی کرم رنگ و کشدار تشکیل شود.
  2. هل را اضافه کرده و زرده و سفیده تخم‌مرغ را از هم جدا کنید. سپس زرده‌ها را یکی یکی اضافه کنید و پس از هر زرده حدود سه دقیقه هم بزنید. بعد آرد را اضافه کنید تا خمیری نرم و لطیف به دست آید.
  3. از خمیر گلوله‌های کوچکی بردارید، در دست گرد کنید و سپس در سفیده تخم مرغ و پودر نارگیل بزنید و در سینی فر قرار دهید.
  4. روی شیرینی‌ها را با انگشت فشار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. بعد از پخت، فوراً روی آنها پودر قند بپاشید.
  5. پس از اینکه شیرینی‌ها خنک شد، داخل فرورفتگی‌ها را با بریلو پر کنید.

دستور تهیه ژله بریلو خانگی

  1. ابتدا شکر و نشاسته را در ظرفی با مخلوط‌کن مخلوط کنید. سپس آبلیمو را کم‌کم اضافه کرده و هم بزنید.
  2. سپس آب را اضافه کنید و خوب هم بزنید. مخلوط را روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا جوش بیاید و غلیظ شود.
  3. بعد آن را از روی حرارت بردارید و رنگ و اسانس دلخواه را اضافه کنید. سپس در یخچال بگذارید.

نکات:

شیرینی بریلو : دستور تهیه شیرینی با ژله بریلو (مرحله به مرحله)
  1. شما می‌توانید بریلو یا ژله آماده را از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه کنید. اگر خودتان درست کردید، می‌توانید آن را ۲ تا ۳ هفته در یخچال نگه‌داری کنید.
  2. میزان آبلیمو بسته به سلیقه شما دارد؛ می‌توانید آن را کم کم اضافه کنید تا طعم مورد نظرتان به دست آید.

شیرینی بریلو : دستور تهیه شیرینی با ژله بریلو

بیشتر بخوانید :

شیرین قرابیه : دستور تهیه قرابیه مغزدار زردآلو شیرینی سنتی و خوشمزه

مهمترین نکات کاربردی در هنر کیک پزی برای افراد مبتدی

ساده ترین راه جهت تهیه شیرینی کنافه ترکی + نکات مهم

نکات مهم و ضروری شیرینی پزی

هر کسی که حداقل یک بار شیرینی تهیه کرده باشد می‌داند مهم‌ترین نکته در تهیه شیرینی این است که خمیر به خوبی تهیه شود. چون اگر خمیر خوب تهیه شود اما خوب نپزند، همه زحمات بیهوده خواهد بود.

“““html

در مورد پخت شیرینی و نحوه کار کردن با فرهای خانگی نکات زیر را بدانید:

  1. کیک‌ها و شیرینی‌هایی که بزرگ‌تر هستند معمولاً باید با حرارت متوسط و زمان بیشتر پخته شوند. اما شیرینی‌های کوچک نیاز به حرارت بالا و زمان کمتری دارند (به جز برخی شیرینی‌ها که در آن‌ها سفیده یا زرده تخم‌مرغ زیاد به کار رفته است).
  2. اگر حرارت فر زیاد باشد، ممکن است روی شیرینی خوب بپزد اما وسط آن خام بماند. در این صورت، می‌توانید یک تکه کاغذ فویل را چند لایه کرده و روی شیرینی بگذارید تا به آن آسیب نرساند و سپس دوباره آن را در فر قرار دهید، در این حالت وسط خمیر هم پخته خواهد شد.
  3. درجه حرارت فرها معمولاً بر اساس سانتی‌گراد یا فارنهایت تنظیم می‌شود، که با داشتن جدول زیر می‌توانید هر کیک یا شیرینی را به راحتی بپزید.

درجه سانتی‌گراد درجه فارنهایت

  • 120: 250
  • 150: 300
  • 160: 325
  • 180: 350
  • 190: 375
  • 200: 400
  • 230: 450

توجه: با وجود داشتن این جدول، حتماً به دستورالعمل فر نیز توجه کنید.

فرهایی که حداکثر حرارت آن‌ها 500 یا 550 درجه فارنهایت دارد، بر اساس فارنهایت تنظیم شده‌اند. فرهایی که حداکثر حرارت آن‌ها 250 تا 300 درجه است، بر اساس سانتی‌گراد تنظیم شده‌اند.

برای تبدیل درجه‌های سانتی‌گراد به فارنهایت یا برژس فرمول خاصی وجود دارد، اما می‌توانید به طور تقریبی درجه فارنهایت را نصف کرده و درجه سانتی‌گراد را به دست آورید. مثلاً اگر حرارت 400 درجه فارنهایت باشد، باید فرهای سانتی‌گرادی را روی 200 تنظیم کنید.

برای پخت انواع شیرینی یا غذا، فر را حداقل 15 تا 30 دقیقه قبل از پخت گرم کنید.

نکات ضروری برای پخت انواع شیرینی

پیمانه‌ها شامل یک، یک دوم، یک سوم و یک چهارم است که مقدار پیمانه 1 یا کامل از مواد مختلف به شرح زیر می‌باشد:

مواد و وزن به گرم

  • 1 پیمانه آرد: 100 گرم
  • 1 پیمانه پودر قند: 125 گرم
  • 1 پیمانه شکر: 150 گرم
  • 1 پیمانه روغن (جامد یا مایع): 150 گرم
  1. پیمانه‌ها را همیشه با قاشق پر کنید و هرگز خود پیمانه را در آرد و روغن نزنید. هوای اضافی داخل مواد را با حرکت عمودی قاشق در پیمانه بگیرید و روی پیمانه را با کارد صاف کنید.
  2. وزن تخم‌مرغ مورد استفاده در دستورها تقریباً 50 تا 60 گرم است که معادل یک تخم‌مرغ متوسط با پوست است. اگر در دستور اوزان تخم‌مرغ ذکر شده باشد، ابتدا آن را به آرامی هم بزنید و سپس مقدار لازم را وزن و جدا کنید.
  3. توجه کنید که تخم‌مرغ تأثیر زیادی بر طعم شیرینی دارد، بنابراین حتماً مقدار دقیق ذکر شده را استفاده کنید. هر جا کلمه تخم‌مرغ به تنهایی ذکر شد، منظور یک تخم‌مرغ کامل است.

نکاتی در خصوص تهیه کیک و شیرینی و تزئین آن

قبل از اینکه شروع به پخت و تزئین هر کیکی کنیم، چند نکته مهم و ساده را در نظر بگیریم.

  1. همیشه دستور کیکی یا شیرینی را که قصد پختش را داریم از اول تا آخر بخوانید و مطمئن شوید که تمام مواد لازم را دارید.
  2. هرگز سعی نکنید که مواد دیگر را جایگزین بعضی از مواد کنید.
  3. تمام مواد را یک ساعت قبل از پخت در آشپزخانه بگذارید تا هم‌دما شوند.
  4. مواد را به دقت وزن کنید.
  5. حدود یک ربع قبل از پخت فر را روشن کنید.
  6. هیچگاه در فر را قبل از اینکه سه‌چهارم زمان پخت سپری شود باز نکنید، زیرا پف کیک می‌خوابد.
  7. یک کیک وقتی کاملاً پخته است که به اندازه کافی پف کرده باشد، روی آن طلایی شده باشد و کیک تا حدی از دور قالب فاصله گرفته باشد.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا