طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه فینگرفود تارت کشک بادمجان خوشمزه و مجلسی برای مهمانی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

برای تهیه “تارت کشک بادمجان”، که یک پیش‌غذای خوشمزه و متفاوت است، می‌توانید از دستور زیر استفاده کنید:

مواد لازم تارت کشک بادمجان

برای خمیر تارت

– آرد : ۲۵۰ گرم
– کره سرد: ۱۲۵ گرم (خرد شده)
– تخم‌مرغ: ۱ عدد
– نمک: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
– آب سرد: ۲-۳ قاشق غذاخوری

برای مواد داخل تارت

– بادمجان: ۳ عدد (کبابی و پوست گرفته)
– کشک: ۱/۲ پیمانه
– پیاز: ۱ عدد (ریز خرد شده)
– سیر: ۲ حبه (ریز خرد شده)
– نعناع خشک: ۱ قاشق غذاخوری
– گردو خرد شده: ۱/۴ پیمانه (اختیاری)
– روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
– نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه تارت کشک بادمجان

۱. تهیه خمیر تارت

آرد و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
کره سرد را به آرد اضافه کرده و با نوک انگشتان مخلوط کنید تا به شکل خرده نان درآید.
تخم‌مرغ را اضافه کرده و مخلوط کنید.
آب سرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر یکدست شود.
خمیر را در پلاستیک بپیچید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.

۲. تهیه مواد داخل تارت

در یک تابه، پیاز را با روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود.
سیر را اضافه کرده و کمی تفت دهید.
بادمجان‌های کبابی را خرد کرده و به تابه اضافه کنید.
کشک، نمک، فلفل و نعناع خشک را اضافه کرده و مخلوط کنید.
در صورت تمایل، گردو را اضافه کنید و مواد را از روی حرارت بردارید.

۳. آماده‌سازی و پخت تارت

خمیر را از یخچال خارج کرده و روی سطح آردپاشی شده باز کنید.
خمیر را در قالب تارت قرار داده و با چنگال چند سوراخ روی آن ایجاد کنید.
مواد بادمجان را روی خمیر بریزید و سطح آن را صاف کنید.
تارت را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه بپزید تا خمیر طلایی شود.
۴. سرو

تارت را از فر خارج کرده و بگذارید کمی خنک شود، سپس برش زده و سرو کنید.

‫0/5 ‫(0 نظر)

6 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا