طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه فینگرفود دونات مرغ خوشمزه و مجلسی برای مهمانی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

دونات مرغ یک غذای خوشمزه و متفاوت است که می‌توانید به عنوان پیش‌غذا یا میان وعده سرو کنید.

مواد لازم دونات مرغ

– سینه مرغ: ۲۵۰ گرم (پخته و ریش ریش شده)
– سیب‌زمینی: ۲ عدد (پخته و رنده شده)
– پیاز: ۱ عدد (ریز خرد شده)
– تخم‌مرغ: ۱ عدد
– آرد سوخاری: ۱ پیمانه
– پودر سیر: ۱ قاشق چای‌خوری
– پودر پیاز: ۱ قاشق چای‌خوری
– نمک و فلفل: به مقدار لازم
– روغن: برای سرخ کردن

طرز تهیه دونات مرغ

۱. آماده‌سازی مواد :

– در یک کاسه بزرگ، مرغ ریش ریش شده، سیب‌زمینی رنده شده، پیاز خرد شده، تخم‌مرغ، پودر سیر، پودر پیاز، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

۲. شکل دهی دونات‌ها :

– از مخلوط آماده شده، به اندازه یک توپ کوچک بردارید و آن را به شکل دونات (حلقه‌ای) درآورید. این کار را برای تمام مخلوط تکرار کنید.

۳. پوشاندن با آرد سوخاری :

– دونات‌های شکل داده شده را در آرد سوخاری بغلطانید تا کاملاً پوشانده شوند.

۴. سرخ کردن :

– در یک ماهیتابه عمیق، روغن را گرم کنید. دونات‌ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند. سپس آن‌ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی‌ شان گرفته شود.

۵. سرو کردن :

– دونات های مرغ را گرم سرو کنید و از طعم لذیذ آن‌ها لذت ببرید.

‫0/5 ‫(0 نظر)

6 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا