طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه فینگرفود ماکارونی سیخی پیتزایی خوشمزه و مجلسی برای مهمانی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

این غذا ترکیبی از طعم‌های ماکارونی و پیتزا است که به صورت سیخی سرو می‌شود.

مواد لازم ماکارونی سیخی پیتزایی

– ماکارونی (اسپاگتی یا فتو چینی) : ۲۵۰ گرم
– سوسیس یا پپرونی : ۱۵۰ گرم (برش های نازک)
– فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد (ریز خرد شده)
– **پیاز: ۱ عدد (ریز خرد شده)
– سس گوجه‌فرنگی یا سس پیتزا: ۱/۲ پیمانه
– پنیر موزارلا: ۱ پیمانه (رنده شده)
– روغن زیتون یا روغن گیاهی: ۲ قاشق غذاخوری
– نمک و فلفل: به مقدار لازم
– پودر آویشن یا اوراگانو: ۱ قاشق چای‌خوری
– سیخ چوبی: به تعداد لازم

طرز تهیه ماکارونی سیخی پیتزایی

۱. پخت ماکارونی :

– ماکارونی را طبق دستورالعمل روی بسته بپزید و آبکش کنید. سپس با کمی روغن زیتون مخلوط کنید تا به هم نچسبند.

۲. آماده‌سازی مواد پیتزایی :

– در یک تابه، مقداری روغن بریزید و پیاز را تفت دهید تا نرم و طلایی شود.
– فلفل دلمه‌ای و سوسیس یا پپرونی را اضافه کرده و کمی تفت دهید.
– سس گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل و پودر آویشن را اضافه کنید و بگذارید مواد به مدت ۵ دقیقه با هم بپزند.

۳. آماده‌سازی سیخ‌ها :

– ماکارونی های پخته شده را به دور سیخ های چوبی بپیچید.
– مخلوط پیتزایی را روی ماکارونی‌ها بریزید و با پنیر موزارلا بپوشانید.

۴. پخت نهایی :

– سیخ‌ها را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه قرار دهید تا پنیر ذوب و طلایی شود.

۵. سرو :

– ماکارونی سیخی پیتزایی را با سس دلخواه سرو کنید

‫0/5 ‫(0 نظر)

6 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا