طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه فینگرفود چیکن برگر خوشمزه و مجلسی برای مهمانی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

چیکن برگر یکی از محبوب‌ترین انواع برگرهاست که با گوشت مرغ تهیه می‌شود.

مواد لازم چیکن برگر

– سینه مرغ: ۵۰۰ گرم (چرخ کرده)
– پیاز: ۱ عدد (ریز رنده شده)
– سیر: ۲ حبه (ریز خرد شده)
– پودر سوخاری: ۱/۲ پیمانه
– تخم‌مرغ: ۱ عدد
– نمک و فلفل: به مقدار لازم
– پودر پاپریکا: ۱ قاشق چای‌خوری
– پودر زیره: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
– نان همبرگر: ۴ عدد
– کاهو، گوجه‌فرنگی، خیارشور: به مقدار لازم برای سرو
– سس مایونز یا سس دلخواه: به مقدار لازم

طرز تهیه چیکن برگر

۱. آماده‌سازی مواد برگر :

– در یک کاسه بزرگ، گوشت مرغ چرخ کرده، پیاز رنده شده، سیر خرد شده، پودر سوخاری، تخم‌مرغ، نمک، فلفل، پودر پاپریکا و پودر زیره را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

۲. شکل دهی برگرها :

– از مخلوط آماده شده، به اندازه یک توپ بزرگ بردارید و آن را به شکل دایره‌ای تخت درآورید. این کار را برای تمام مخلوط تکرار کنید.

۳. پخت برگرها :

– در یک ماهیتابه یا گریل، کمی روغن بریزید و برگرها را در آن سرخ کنید تا هر دو طرف آن‌ها طلایی و پخته شود.

۴. آماده‌سازی نان و مواد داخل برگر:

– نان‌های همبرگر را از وسط برش دهید و در صورت تمایل، کمی در ماهیتابه گرم کنید.
– روی نان‌ها سس مایونز یا سس دلخواه بمالید.

۵. سرو کردن :

– برگرهای پخته شده را روی نان قرار دهید و با کاهو، گوجه‌فرنگی و خیارشور تزیین کنید. نیمه دیگر نان را روی مواد قرار دهید.

‫0/5 ‫(0 نظر)

6 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا