طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه مربا نارنگی خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

بفرست واسه اونی که عاشق نارنگیه🍊👩🏻‍🍳 همراه سایت آموزش آشپری رضیم باشید .

مواد لازم مربا نارنگی خانگی

نیم کیلو نارنگی
شکر حدود نیم‌کیلو
آب ۴ لیوان
پودر ژلاتین نصف قاشق غذاخوری

اگر نارنگی ترشه = نیم کیلو شکر
اگر نارنگی شیرینی = ۴۰۰ گرم شکر

طرز تهیه مربا نارنگی خانگی

شکر و آب تا زمانی که کاملا یه قوام بیاد روی حرارت میمونه و بعد نارنگی هارو اضافه میکنیم

شهد مربا بعد از اضافه کردن نارنگی آب میندازه و شل میشه و برای اینکه زیاد نجوشه که تلخ بشه تا دوباره یه قوام بیاد پودر ژلاتین اضافه میکنیم.

نارنگی نیاز یه پخت طولانی نداره وگرنه له میشه
۵ دقیقه داخل آبجوش
و ۵ دقیقه هم داخل شهد

مربا بعد از ۵ دقیقه که روی حرارت بود خاموش میشه و با یه پارچه نازک دم میکنیم

این مربا بعد از خنک شدن و داخل یخچال رفتن سفت تر میشه.

‫0/5 ‫(0 نظر)

6 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا