طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه مرغ شکم پر زعفرانی خوشمزه و مجلسی به سبک رستورانی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

فیلم طرز تهیه مرغ شکم پر زعفرانی

توجه : آموزش های جامع شِف رضوان سجادی در آکادمی رضیم (بهترین آموزشگاه آنلاین آشپزی و قنادی) منتشر میشوند، ویدئوهای آکادمی 0 تا 100 ترفند ها و نکات آموزش داده شده است.

 

مواد لازم مرغ شکم پر زعفرانی

مرغ کامل : ۸۰۰ گرم تا ۱۲۰۰ کیلو گرم
پیاز : ۱ عدد کوچک
فلفل دلمه :دو عدد کوچک
کره : ۴۰ گرم
سیر : ۴ حبه رنده شده
زعفران غلیظ : ۲ گرم
آب لیمو تازه : ۲ قاشق غذاخوری
سرکه : ۳ قاشق غذاخوری
نمک : ۳ قاشق غذا خوری
آب سرد : ۱ لیتر
پاپریکا : یک قاشق چای خوری
ادویه گراماسالا یا فلفل قرمز : ۱ قاشق چای خوری
سس خردل : یک قاشق غذا خوری
نمک برای طعم دار کردن مرغ : ۱ قاشق مرباخوری

۱ساعت داخل مخلوط آب و سرکه
۳۰ دقیقه برای استراحت مرغ
۱.۵ داخل فر برای پخت
۱۰ دقیقه برای طلایی شدن روی مرغ

‫0/5 ‫(0 نظر)

6 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا