طرز تهیه کمپوت آلوئه ورا خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

مواد لازم کمپوت آلوئه ورا خانگی
آلوئه ورا: 300 گرم (بدون پوست)
شکر :300 گرم ( به نظرم برای کمپوت وزن مساوی شکر و آلوئه ورا زیاده و بیشتر شبیه به مربا میشه پس مقدار شکر رو می تونید 150 یا 200 گرم در نظر بگیرید بسته به ذائقه ی خودتون)
سرکه سفید: 1 قاشق غذاخوری
اسانس عسل یا وانیل به مقدار دلخواه
طرز تهیه کمپوت آلوئه ورا خانگی
من پوست سبز آلوئه ورا رو با پوست کن سبزیجات جدا کردم خیلی راحت بود! حتما تمام قسمت سبز برگ رو جدا کنید. بعد خردشون کردم و کمی با آب سرد شستمشون. بعد هم یک ظرف رو با آب سرد پر کردم ، سرکه و آلوئه ورا رو بهش اضافه کردم و گذاشتم تا 15 دقیقه بمونه. بعد این مدت دوباره آلوئه ورا رو شستم و کنار گذاشتم. شکرو با حدود 1.5 لیوان آب مخلوط کردم و روی حرارت گذاشتم تا بجوشه بعد آلوئه ورا رو بهش اضافه کردم و اجازه دادم 30 دقیقه بپزه آخر سر هم اسانس رو اضافه کردم. کمپوت بعد از خنک شدن آماده ی مصرف هست. نوش جان
عالی وبی نقص 👏👏👏
چه عالی👏🙌😍
به به عالی شد😍
به بههه چه عالی😍
من دوست نداشتم