طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه کیک مرغ تک نفره خوشمزه و مجلسی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

مواد لازم کیک مرغ تک نفره

سینه مرغ پخته و خرد شده: ۲ پیمانه
نان تست: ۱۲ عدد
ماست چکیده: ۱ پیمانه
سس مایونز: ۱ پیمانه
گردو خرد شده: ۱/۲ پیمانه
خیارشور خرد شده: ۱/۲ پیمانه
ذرت پخته شده: ۱/۲ پیمانه
هویج رنده شده: ۱ عدد بزرگ
سبزیجات معطر (مثل جعفری و پیازچه) خرد شده: ۱ پیمانه
نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه کیک مرغ تک نفره

۱. نان‌ها را آماده کنید:

اطراف نان تست‌ها را برش زده و آنها را مربع یا دایره‌ای برش دهید تا بهتر در قالب جا بگیرند.

۲. تهیه مخلوط مرغ:

در یک کاسه بزرگ، مرغ خرد شده، گردو، خیارشور، ذرت، هویج، و سبزیجات معطر را با هم مخلوط کنید.

۳. تهیه سس:

ماست چکیده و سس مایونز را با هم مخلوط کرده و مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید.

۴. مخلوط کردن مواد:

مخلوط تهیه شده را با سس مخلوط کنید تا تمامی مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.

۵. چیدن کیک:

یک لایه نان تست در قالب قرار دهید.
روی آن مقداری از مخلوط مرغ بریزید و با قاشق فشار دهید تا فشرده شود.
این مراحل را تا پایان مواد تکرار کنید و در نهایت لایه‌ای از نان تست روی آن قرار دهید.

۶. تزئین:

باقیمانده سس را روی کیک بمالید و با جعفری یا پیازچه تزئین کنید.

۷. سرو:

کیک را به مدت چند ساعت در یخچال بگذارید تا خوب سرد و مزه‌ها با هم ترکیب شوند. سپس آن را برش داده و سرو کنید.

طرز تهیه کیک مرغ تک نفره خوشمزه و مجلسی

نکات تکمیلی

• اطراف کیک مرغ را می تواند با ورق یوفکا تزیین کنید یا اطراف نان تست که برش دادید رو پودر کنید و استفاده کنید.
• مواد میانی کاملاً سلیقه ای می‌باشد و قابل تغییر است.
• برای تهیه این کیک می توانید از انواع سبزیجات استفاده کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫5/5 ‫(1 نظر)

6 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا